Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Path of Exile me zacalo nudit po par hodinach. Diablo k tomu potrebovalo par tydnu...
  • And Here’s Obsidian’s Idea For Fallout: New Vegas 2

http://www.rockpapershotgun.com/2013/02/12/and-heres-obsidians-idea-for-fallout-new-vegas-2/

hnnnngh
  • nekromant33

Update: Metal Gear Rising Revengeance dohrajete přibližně za pět a půl hodiny. Do času je započítáno...

neni to problem vsech metal gearu? akorat ze to cinemacky roztahnou na 20?
  • Only the Sith deal in absolutes
    *1*
  • jj, za boha a za nator! :D
  • montatatana
    Konkretne rekl jen "My biggest regret was the launch of Gears 2’s online play. It was a huge mistake for everyone involved, unfortunately." Asi podcenili servery nebo tak neco :)
  • Cliff Bleszinski ve své kariéře nejvíce lituje spuštění multiplayeru v Gears of War 2.

A to už ako prečo, či som len nepochopil text? :D
  • lid promluvil :)
  • DecadentFilms
    Kickstarter crowdfunding Wildmana zrušen, GPG hledá jiné cesty, jak projekt financovat.
  • Mají bobky , že by se pak neprodávalo ...
  • Tomu neveřím, vzhledem k tomu, jaké je kolek hry momentálně ticho..
  • shmeck

Metro: Last Light vyjde podle německého Amazonu 13. března.

Prosím, ať je to pravda *13*
  • osobně víc věřim dragon Age 3
  • tvuj nator nerovna se nazor vetsiny
  • První vlna her na konzole nové generace prý bude vypadat podobně jako Crysis 3, říká Crytek.

Tak to je opravdu duvod ke koupi konzole.... člověk by si pod sloven Next-gen představoval neco jinyho než crajsis
  • Celosvětově se prodalo již více než 12 milionů kopií Diablo 3.

přitom diablo 3 nesahá Path of Exile ani po kotníky.... ach ten marketing a tradice...
  • MidnighT91
    Hele a můžeš napsat jestly jsi ty deluxe dlc zprovoznil s vlastníma uloženejma pozicema?!? Abych to zprovoznil musel jsem stáhnout dlc unlocker ale to jsou jen cizí savy z asi 66% hry... Každopádně potvrzuju že BENEDICT ARNOLD DLC jede...
  • MrSanta
    *1* V pohodě, mě to došlo
  • Reakce na Santu samozřejmě.
  • Napsal jsi: "Zajímavé, jak spousta lidí nadává na neschopnost BioWare kvůli Dragon Age 2 a u mě to naopak vzbudilo pocit, že je to velmi schopné studio, když dokáže udělat (podle mě) dobré RPG za tak krátkou dobu."

No tu spoustu lidí právě nezajímá, že na to měli krátkou dobu. Ale jak to znova čtu tak jsem to stejně špatně pochopil. *1*

:sype si popel na hlavu:
    Dvakrát měř, jednou řež. *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit