Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Ale ať to vyjde klidně za měsíc, když to bude šupa *15*. Mě by se to docela na letošní vánoce líbilo, ale i ten březen 2014 dokážu snést.
    PS: Zajímavé, jak spousta lidí nadává na neschopnost BioWare kvůli Dragon Age 2 a u mě to naopak vzbudilo pocit, že je to velmi schopné studio, když dokáže udělat (podle mě) dobré RPG za tak krátkou dobu *8*
  • Viktor_H
    Já pravě nechci, aby to vyšlo letos (vím, zní to divně)! *1*
  • MrSanta
    Já bych se toho zas tak nebál. Celé to je neověřené. Navíc Zaklínač 3, podle mého, dorazí až někdy v roce 2014 a u Dragon Age 3 se jeden čas špitalo o vydání již letos...
    Souhlasím, že Dragon Age 3 "rozhodne" o budoucnosti BioWare.
  • MidnighT91

Metal Gear Rising Revengeance dohrajete přibližně za pět a půl hodiny.

V tom případě bych za to nedal víc jak 500...
  • Viktor_H
    "Mass Effect 3 was a failure with fans for the ending. Dragon Age 2 was similarly canned for its repetitive gameplay, and its faults only made to look worse by the mere presence of Witcher 2.

So EA's solution is to put ridiculous pressure on their developer, and possibly release an incomplete, buggy game to the public. Instead of developing the game to completion and letting it succeed because, you know, it's a better game.

Oh, big businesses. It's cute when they think they into video games." - Jestli se tahle slova naplní, tak se přídám k místní sektě provolávající EA jako antikrista. *1*
  • Viktor_H
    Tak už to teď nehrozí, protože i nejbližší možné datum vydání DA3 znamená 3 roky vývoje oproti roce a půl u DA2. Ale i tak bych byl raději, kdyby to vydali co nejpozději - totiž "when it's ready..."
  • Viktor_H
    "Protože se EA už teď bojí, že lidi budou porovnávat zaklínače 3 s dragon age 3." - To podle mě není ten důvod. Hlavně asi nechtějí konkurenci z komerčního hlediska. Jenže já si myslím, že většina hráčů, má-li se rozhodnout, jakou ze dvou her si vybere, a jsou-li dobré obě dvě, nakonec zvolí obě... Na trhu je rozhodně místo pro dvě openworld RPGéčka najednou a týmy by se spíš než v rychlosti vydání měli předhánět v kvalitě...
  • To je výborná otázka, na kterou se ptá tak málo lidí. Ale jo, je to jak píše P. King.
  • Viktor_H

EA s Bioware udělají podle neověřeného infa vše pro to, aby Dragon Age III vyšel ještě před The Witcher...

Ježíši, hlavně to neuspěchejte vy vemena, nebo nakonec ztratíte i mojí důvěru. *1* Ač patřím mezi minoritu a mám jejich poslední dva tituly velmi v oblibě, něco mi říká, že z hlediska hráčské komunity DA3 rozhodne o tom, jaký obraz bude celé studio mít...
  • Vrook
    Witchera jsem začal hrát teprve minulej tejden a kdybych to měl porovnat s DA1, který mě celkem bavilo, tak Witcher jednoznačně vede. Nechápu, proč jsem ho nezkusil dřív.
  • Ano PS Store a Multiplayer je zdarma narozdíl od Gold verze Xbox360
  • Metal Gear Rising Revengeance dohrajete přibližně za pět a půl hodiny.

Ohledně PS3 - přemýšlím o koupi a chtěl bych se zeptat zda je online hraní zdarma, protože na xboxu se za něj platí že?
  • EA s Bioware udělají podle neověřeného infa vše pro to, aby Dragon Age III vyšel ještě před The Witcher...

Takze to bude zase nedodelany zmetek s recyklovanym prostredim jako dvojka. Super, alespon usetrim.
  • EA s Bioware udělají podle neověřeného infa vše pro to, aby Dragon Age III vyšel ještě před The Witcher...

Hlavní otázkou dne je: proč to asi EA chce vydat dřív než vyjde zaklínač? Protože se EA už teď bojí, že lidi budou porovnávat zaklínače 3 s dragon age 3. Což se i tak stane, ale když DA3 vyjde dřív tak to může dostat lepší hodnocení.
  • Sony věří, že má Playstation 3 před sebou ještě dlouhý život.

To verím aj ja !
  • PS3 to umí (bez nějakých prapodivností), vývojáři nedbají.
  • První vlna her na konzole nové generace prý bude vypadat podobně jako Crysis 3, říká Crytek.

Kdyby se ještě věnovali i tomu aby člověk mohl zapojit klávesnici s myší. Vím že jsou externí věcičky díky kterých to lze, ale ty mají dost prodlevu a nefungují na všem.
  • První vlna her na konzole nové generace prý bude vypadat podobně jako Crysis 3, říká Crytek.

Tak to bude nuda *1*
  • jeste bude jeden http://blog.greenmangaming.com/2013/02/the-grand-playfire-gmg-giveaway.html
  • pravdu díš, pane! :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit