-
Ne, musíme bojovat za to, na co máme právo. Jsme přece v EU, ne? Tak ať z toho něco máme, ne?
Já taky platím za věci. -
Je to spíš o smíření se s tim, že se za věci platí. S čímž nemám problém. Tvoje argumenty jsou teda jaký? Musíme stát proti, protože Valve je korporace a chce za svoje služby peníze? To fakt dává smysl. *7*
EDIT: A na nějaký práva zákazníků budu myslet, až mi je budou upírat nebo až se budu cejtit vykořisťovanej. Rozhodně né z principu. To je totiž mnohem snáž zneužitelný. -
Aoyagi
Socanské řeči? Probuď se. Zákazníci mají právo na lepší konec ME3?
Aho Coline Moriarty, ty jsi i tady v Česku? Tady je zajímavý video o tobě, podívej se na něho.
https://www.youtube.com/watch?v=BC-MKzl1mig
Pff, asi trocha zním jako socan. Jaká smůla. No, přece jen raději myslím prvně na sebe než na korporace. To se ale v dnešním světě moc nehodí jak vidno. -
Aha no jo, oproti miliardové korporaci jako Valve (a EA, a kdokoliv jinej) nemá cenu moc myslet na sebe.
Je to vymahatelný? Kdo ví. To se uvidí.
Ale tvrzení, že někdo jako The Federation of German Consumer Organizations jsou socky, když jen stojí za právy zákazníků, je od tebe takovej přestěl Vrooku, že to ani není vtipný. Dostal jsi pluska a já mínuska, protože stojíš za Valve... co se dá dělat. Já budu radši stát za sám sebou a podporovat ty, co podporují práva zákaznáků. A vy si stůjte za korporacemi, kterým jde jen o vaše peníze. Ano, Valve je v tom braní vašich peněz daleko férovější než ostatní, daleko férovější, to vidíme všichni. Ale jaksi nezapomeňte, že pořád je to korporace a vy jste její zakazníci. -
Vividwraith: nejsem slepý. používám mozek.
Ten soud je z principu hloupý. Ať už proto, že něco někomu diktuje, tak proto, že tohle Steam dokáže vyřešit naprosto jednoduše:
1) odstřihne Německo - nepravděpodobný
2) přeprodej umožní a cenu stanoví na pár centů... pro uživatele naprosto k ničemu a cenu už Steamu nikdo diktovat nemůže...
takže ještě jednou, boj je to hloupý. dosáhnout by se mohlo jediného. že by šlo v rámci steamu hry tradovat mezi hráči. což je samozřejmě hezké, ale opět hloupé, protože je to vlastně legalizace warezu. ano, důvod k jásotu... jen se vrátím k tomu, že je to hloupé :) -
Sranda, jak označíš někoho s pozitivním názorem na současnej stav Steamu, za uctívače Gabena, ale v zápětí se hystericky ohrazuješ proti tomu, že tě dotyčnej označí haterem.
-
Hahaha, typické socanské řeči. "Probuď se", "zaslepený pohled". Dost mi to připomíná prohlašování, že zákazníci mají právo na jiný konec ME3 nebo co bylo to poslední téma.
Podmínky jsou naprosto jasné předem, pokud se to někomu nelíbí, nikdo ho nenutí si nic kupovat.
Ty... slepenče jeden :D -
Vitej v EU.
https://www.computerworld.com/s/article/9228762/EU_court_rules_resale_of_used_software_licenses_is_legal_even_online -
Tak ten druhej tábor na sebe zase myslí až moc. A je to opět díky zamávání jinou výhodou, která podle mě ani neni právně vymahatelná. To ale uvidíme až jak dopadne to řízení.
-
to že se software musí smět přeprodávat není uzákoněný
-
Hmm, tak dokument byl zřejmě odebrán a zahozen do věčných lovišť...
Byl to životopis Sebastiena Alzamora (vedoucího grafiků Test Drive Unlimited) ve kterém informuje o neoznámené závodní hře, na které bude studio Ivory Tower spolupracovat s UbiSoft. -
Ne ucho, ty jsi slepý. Nemám problém s haterstvím, Steam používám a mám v něm přes stovku her.
A teď někdo bojuje za to, abych ho mohl používat ještě výhodněji, podle platných zákonů. Ale ne, když to podporuju, tak jsem hater Steamu.... probuď se ucho. -
Zaslepený pohled. Zvláštní jak málo komplexně začnou lidi myslet na sebe, když se jim před nosem zamává nějakou očividnou výhodou.
-
Nikoho neuctívám a nikdo mě nevyužívá... ale ty máš očividně problém s haterstvím... :)
-
Přesně tak. Nějaký boje za práva zákazníků mi příjdou v tomhle případě úplně na hlavu. Stačí, že maj právo služby Steamu nevyužívat, to je vše.
-
A všemocný Gabe si může stanovit podmínky, které jsou proti platným zákonům a pravidlům EU/Německa?
Neuctíváš ho trochu moc? Ty by jsi měl využívat Steam, ne Steam tebe, jak se děje teď. -
Ivory Tower (ve kterém dělá mnoho bývalých členů Eden Games) pracují na duchovním nástupci Test Drive...
pdfko bylo asi odstraneno, co v nem bylo? :) -
Snad tentokrát udělají opravdu RE a ne něco poplatné dnešnímu trendu. Očividně se jim to nevyplatilo.
-
Možná to pro tebe bude překvapení, ale Steam je služba a jako taková může být klidně zpoplatněná. Ale někdo holt moc daleko nevidí. Pokud si stanovuje nějaké podmínky pro prodej, lidé by na ně měli buď přistoupit nebo tam nenakupovat.
-
Asi to pro tebe bude překvapení, ale zákony a pravidla platí i pro Gabena.
A jak vidíš, tak ta žaloba je ZA práva zákazníků. Možná je to zbytečný, co? Když zákazníci neumí vidět dál než za levný hry párkrát za rok.