Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je vidět, že většina lidí ani neví, co LMAO znamená. Ve volném překladu: "Poseru se smíchy". *16*
  • posila
    dik za info :)
  • Grand Theft Auto V má datum vydání stanoveno na 17.9.2013

Prej jaro :D
  • Mno vzhledem k tomu, ze predposledni MOH mi nesednul a ten posledni jsem nehral, tak tezko muzu soudit jestli znamky, ktere posledni MOH dostal, byly opodstatnene... Me spis pobavil ten zvast o autenticnosti.
  • MrSanta@tiscali.cz: Skyrim je taky myslím speciální verze pro východ. Má jiné appID, jestli se nepletu.
  • King's Bounty: Warriors of the North ... jasná koupě . Díky za typ
  • Se klidně po*er *1* , ale je to tak. Hodnoceni hry je ubohé, ale spousta horších her a někdy i mnohem horších má hodnocení o dost vyšší. Čím to? Všichni se svezli na hate vlně a myslím, že i zdejší redakce. Hra to není dobrá, ale to COD5-8 taky ne (poslední 9ku jsem nehrál) a dostávají 8-9/10.

Btw Medal stejně nevycházel každý rok.
  • Peter Moore oznámil, že se s novým dílem Medal of Honor již nebudeme setkávat každý rok. Hráči si prý...

To najskor znamena ze GOTY mame za dverami, huraaa pre vsetkych co si nekupili samotny Skyrim vo vianocnych zlavach :)
  • Peter Moore oznámil, že se s novým dílem Medal of Honor již nebudeme setkávat každý rok. Hráči si prý...

"Hráči si prý nepotykali s autenticitou a kritici dávali menší hodnocení než si hra zasloužila" LMAO

*1* *1* Tak tohle uz je zoufaly...
  • ucho
    ti z cenegy určitě :)
  • Ale u psaní vypadali takle http://25.media.tumblr.com/tumblr_mc5nsxngRa1rfq0ndo1_500.jpg
  • ucho
    mně Bethesda na můj dotaz odepsala, že s blokováním nemá nic společného...
  • STEAM konečně nabízí The Elder Scrolls V: Skyrim (včetně datadisků) už i v našem regionu.

Huráááá
  • Celou dobu to blokovala pro východní Evropu sama Bethesda, těžko říct proč...
  • EA prý nepovažuje WiiU za NextGen konzoli.

To snad nikdo mimo PR Nintenda *1*
  • Malleth

Tearaway

Výbornej novej trailer na hru Tearaway od tvůrců Little Big Planet, pro PS Vita

http://www.gametrailers.com/videos/ivgg2l/tearaway-gameplay-traller
  • montatatana

EA potřebuje ještě chvilku času na doladění Fuse, místo v březnu tak vyjde až v druhém čtvrtletí tohoto...

Spíš na zrušení :))
  • snad tihle idioti už brzo vymřou...
  • STEAM konečně nabízí The Elder Scrolls V: Skyrim (včetně datadisků) už i v našem regionu.

Jinymi slovy konecne poslali ty kreteny z Cenegy do p*dele a zaradili to do nabidky. Pozde panove, uz jsem davno nekolikrat dohral "non-Steam" verzi. Vase blbost, kdyz moje prachy nechcete, tak je nedostanete.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit