Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    A jde to i zaplatit a koupit? Předobjednávky tam jsou vidět v našem regionu běžně, byla tam například Rage i Skyrim předobjednávka.
    Technická: Cenega Czech svůj přístup změnit nemůže, protože naše česká Cenega na to nemá vliv. Cenega normálně spousty her na Steamu má. A navíc z každé prodané hry na Steamu dostává, jakožto místní distributor, desátek.
  • Přišla mi taky, ale bohužel mi zapomněli přibalit ten iPhone. Nevím co to mají za pořádky v té redakci.
  • Prča je, že jsou tam všechny DLC ale základní hru tam furt nekoupíš. To je prostě genitální! A Rage taky furt nic. Ať si vy**rou voko už.
  • Ataker

Interaktiní grafické srovnání PC a X360 verze hry Crysis 3. Komu je to málo, nabízíme navíc porovnání...

Včera jsem tu betu zkoušel na Xboxu a tak hnusné to teda není.
  • Amylee.Anderson
    Už mi chybí jenom ty trička, který tu kdysi ukazovali :D
  • locksley
    Chtěl bych si koupit ten bundle ale píše mi to že to lze koupit pouze v USA. Aby mi to šlo tak stačí změnit národnost?
  • Přišla flashka a na ni logo games.cz o velikosti 12498x3750 *1*
  • Ano, pamatuješ si dobře, mám PS3 nově, takže spíš než soupeř budu figurka na odstřel :-)
  • Beta má 1.5 giga, DS3 demo melo myslim 1.9 :) Potkáme se jedině tak, že se pridame do pratel a budem se na sebe pripojovat, jinak je hodne mala sance, ze na sebe narazime (takze kdybys chtel, muj nick je hilts663, nebo ja ti poslu zadost o pratelstvi *2*, treba mame spolecny hry a aspon budu mit dalsiho cloveka na soupereni v statistikách *15* )
    Aha, uz vlastne vim, nekde u diskuze o PS4 jsi rikal ze mas ps3 nově, že?
  • Interaktiní grafické srovnání PC a X360 verze hry Crysis 3. Komu je to málo, nabízíme navíc porovnání...

OK (už na tebe nejde reagovat, netušim proč), jakmile přijdu z práce, začnu sosat. Pak bysme se třeba mohli někde potkat, ale nevím, jak to na PS3 funguje, ještě sem na tom mulťák nehrál :-) moje ID: FragmenTHC
  • tak to mohli rozdávat propisky, ty by člověk aspoň využil :D

ne, vtip, je hezký, že se tu občas něco takhle pořádá...
  • dilinja
    taky bych se přídal a děkuju *5*
  • Na Steamu je k předobjednání Dragonborn pro Skyrim - dočasná chyba nebo konečně změna přístupu ze strany Cenegy?
  • Aha, takže uz prvni blbeček kterej si stězuje, ze to co dostane zadarmo, neni moc drahý...
  • Caincz
    A že je to třeba pro místní komunitu sběratelskej předmět, to nám nedošlo, že?
  • Interaktiní grafické srovnání PC a X360 verze hry Crysis 3. Komu je to málo, nabízíme navíc porovnání...

Pomalá malá reklamní m....a... v době kdy nabušená velká fleška 3.0 stojí pár stovek... to se fakt vyplatí :)
  • martyEF
    teď se teprve začnou ozívat ti co ji ještě nedostali a ti druzí už jo :D
  • Inquisitor
    Tak už jste se konečně dočkali. Aspoň už tu nebude nikdo pořád spamovat, kde že je ta slíbená flashka.
  • michals

games.cz flashka

Tak dnes mi do schránky přišla flashka. Diky *1*

http://imageshack.us/photo/my-images/28/img20130130121829.jpg/
  • rancor1223

ROAM

Zajímavý survival na Kickstarteru od několika ex-Gas Powered Games zaměstnanců. http://kck.st/W8vhPN

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit