Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jojo, ten cas jsem myslel, proste klasickej store update.
    Uz to tam nejakej cas je :)
  • super, dík! přemejšlel jsem o tý Jůlii, takže do toho asi pudu...
  • Interaktiní grafické srovnání PC a X360 verze hry Crysis 3. Komu je to málo, nabízíme navíc porovnání...

Myslíš kolem 16 - 17 hodiny? To by bylo ideální, akorát po návratu z práce. Jen je otázka, jak dlouho se to bude sosat. Dead Space 3 demo se mi stahovalo 1,5 hodiny a to mám 30Mb linku, takže zabržděné je PS Store :-(
  • Dnes kolem 4-5 hodiny
  • Interaktiní grafické srovnání PC a X360 verze hry Crysis 3. Komu je to málo, nabízíme navíc porovnání...

Už ta beta vyšla na PS3? Včera jsem neměl čas se mrknout, tak že bych to dneska prubnul a mrknul na to, jestli je to fakt takovej humus jako na obrázcích..
  • ucho
    Lucius, iBomber Attack a King's Bounty: Warriors of the North jsou steam klíče
    J.U.L.I.A. a Vivisector je drm free.
  • nějak tam nikde nemůžu najít, jestli jde o klíče do steamu nebo DRM-free balíčky ve stylu humble bundle...
  • Vývoj Dark Souls 2 je hotov zhruba z 25%, vyjít v roce 2013 tak asi nestihne.

Nějak rychle :-D
  • montatatana
    Ty obrazky jsou uplne nesmyslny. Za behu to vypada naprosto normalne... bohuzel vetsina joudů se orientuje jen podle tehle srovnani a pak podle toho vypadaji diskuze.
  • ucho

iBomber Attact, Lucius...

http://groupees.com/kiss

tzn., že na max. detaily, je to bez nepřátel? *3*
  • To šlo i ještě když běžel global server, takže dnes to taky není problém.

Pochopitelně se od takového jednání distancuji xD
  • Vrook
    Pff tak když za to nechtěj zaplatit.. hell i tried. Ale asi neni způsob jak si zahrát online s upirátěnou verzí, co? *7*
  • No tohle je fakt kentus, ale to na PS3 mela uz i dvojka *11*
  • MidnighT91
    Takovej rozplizlej humus bych na TV hrát nemohl. Jako vážně, s tím rozlišením je to dost špatný, vždiť jak to přece musí vypadat na bedně, která má úhlopříčku třeba 140 cm a rozlišení 1920... Osobně si radši zahraju hru s minimální grafikou ale ostrým obrazem. To proto, že narozdíl od rozlišení vás z nízkých stínů, nasvětlování a odlesků, nezačne bolet hlava.
  • rancor1223
    Kdo by nedal Dotu, když každý druhý má dvacet beta klíčů, že? *1*
  • Už pod Dawnstar jsem linkoval Discovery :) . Sehnat se to legálně ale nikde nedá, Microsoft jsou parchanti, kteří se absolutně nestarají o PC herní komunitu a vůbec z nich dostat tuhle otázku je celkem na dlouho.
  • Vrook

Freelancer

Kdysi (asi 2x) jsem dohrál singleplayer kampaň freelancera. Nevíte jestli běžej nějaký servery? Docela bych zkusil multiplayer. Jo a taky by mě zajímalo, jestli se to dá sehnat někde v digitální distribuci.. já nic nenašel. *9*
  • rozhovor s Ivanem Buchtou a Martinem Pezlarem

http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/49211/trable-v-recku-cesti-vyvojari-podezreli-ze-spionaze-odpovidali-v-on-line-chatu-reflexu.html
  • Ups, koukam, ze uz tu to jednou podemnou je :D V tom pripade se omlouvam za zbytecnej post =)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit