Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    mají tam uvedeno, že stačí zadat PIN3. o propojování tam vůbec nic není, tedy předpokládám, že tyto informace získají od mojeid a nic se propojovat nemusí... podstata je přes ten odkaz vytvořit mojeid, nic víc.
  • Sorry za OT. Diskuze k registraci není tak píšu sem. Stačí propojit games-tiscali účet s vytvořeným moje id nebo jsem se měl registrovat přihlášený? Nemáte to nikde uvedeno, hmm.
  • http://www.tiscalimedia.cz/novinky/games-cz-maji-aplikaci-pro-windows-8

A je to i nekde ke stazeni? Nebo tu aplikaci maji, ale nedaji?
  • Oops...špatný vlákno.
  • Valve dočasně stáhlo WarZ ze STEAMu. Pokud jste nebyli spokojeni s kvalitou hry, můžete si zažádat o...

666°C *4* Sakra, to musí byt pro mnohé (cvoky) zklamání, co? Od jedné věštkyně jsem kdysi slyšel (ne za peníze) že bude konec světa a nastanou veliké změny po celém světě...
  • Vrook: když si přečteš tu první zprávu, musí ti bejt jasný, že to byl vtip (a nikoho jsem neurážel, proboha); když pak člověk vidí, jak tady každej začne vyšilovat a brát si to osobně, tak se nedá vydržet nepokračovat v tom :) lidi na tomhle fóru opravdu nemají vůbec žádnou rezistenci vůči trollům, taky proto se jim tu obecně tak skvěle daří ;)
  • Vrook
    Kubas: Stačilo by přiznat chybu nebo napsat třeba "aha to jsem nevěděl". Takhle ze sebe děláš idiota dál a dál.
  • proč? tady moje neznalost někoho osobně uráží?
  • DecadentFilms
    Chivalry doporučuji. Hra tak trošku na rage, ale zábava je to náramná:). Ale pokud nemáte rádi team killy (TK), tedy, když vás zabije někdo z týmu, do té hry vůbec nelezte:). Ušetříte své nervy.

Já osobně se bavím, perfektní bojový systém, zábavné herní módy. Příjemné překvapení.
  • RavenHolm
    To počasí tady vpravo nahoře je skvělé. *1*
  • Když o tom nic nevíš, tak se nevyjadřuj.
  • Pilgrim66
    Farewell money...
  • Steam slevy

Na steamu začly prvidelné vánoční slevy. *3*
  • Tohle měla bejt reakce na Nože.
  • Třeba Fahrenheit (k sehnání na GoGu za slušný peníz)
    http://www.gog.com/gamecard/fahrenheit_indigo_prophecy
  • fixcz
    Bych počkal na daily a i po Vánovích bývají ještě větší slevy. Chivalry bylo nedávno -50% na Green Man Gaming, takže to si prošvihl :)
  • hitokage
    Bard's Tale k Váncům pro všechny, co přispěli na Wasteland 2. Steam klíč naleznete na svém Ranger Center účtu.
  • Valve dočasně stáhlo WarZ ze STEAMu. Pokud jste nebyli spokojeni s kvalitou hry, můžete si zažádat o...

No to nemusíš, ale keď už sa k tomu vyjadruješ a vyslovene odsudzuješ ostatných hráčov, tak by si si o tom mohol aspoň niečo zistiť, nerobil by si tu zo seba takého d*bila *3*
  • aha, já netušil, že když si přečtu nějakou zprávu v bleskovkách, tak k tomu musím mít nastudováno, abych správně chápal, o co jde :)
  • rancor1223
    Čekat jestli nebude na Daily deal. Těch 33% co je tam teď vydrží až do 5. ledna.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit