Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho

dárek

poprosím, aby si hru aktivoval pouze člověk, který ji chce opravdu hrát v dohledné době, tedy aby měla užitek a neležela někomu v seznamu her jen proto, že to bylo zdarma... děkuji.

The Binding of Isaac + Wrath of the Lamb DLC Steam Key
    ETBBR-YC5ZL-7I5V2

Snapshot Steam Key
    9NL27-AW243-VHT4G

bylo by i fajn, aby sem dotyčný po aktivaci něco napsal, aby to další lidé nezkoušeli zbytečně a tím neztráceli svůj čas :)
  • Servery pro původní verzi Final Fantasy XIV se vypnou na přelomu roku.

Však už běží alpha nové verze...
  • Pay what you want for The Binding of Isaac (and its DLC, Wrath of the Lamb!), Closure, Shank 2, Snapshot, and the documentary feature film Indie Game: The Movie!

If you choose to pay more than the average, you’ll also get Legend of Grimrock and Dungeon Defenders (with a ton of DLC)! This bundle also comes with many fantastic soundtracks in lossless (FLAC) and MP3!
  • Viktor_H
    Vampire the masquarede bloodlines znáš?
  • https://www.humblebundle.com/ 7
  • Oblivion je objevování + nějaké (dost chabé) rozhovory a příběhy, kdežto DM je spíš akce a/nebo stealth.
  • Přemýšlím teď mezi TES: Oblivionem a M&M Dark Messiah
  • PS+ hry na leden

Bioshock 2, Mortal Kombat, Guardians of Middle Earth
  • No, tak na GOGu je teď výprodej všeho možného, hlavně sláv jak Planescape: Torment, Ultima, Fallout, Arcanum, Icewind Dale, NWN, ToEE, Arx Fatalis, Seven Kingdoms, Tomb Raider, Witcher... hráls i Dark Messiah of M&M? Crusader of M&M? Gothic, Risen, Two Worlds, Fable? Vampire?

Stejně to není moc specifický výběr :D

Edit: Jo a jeste je na Steamu kolekce Stronghold 1 - Legends za 5€

Edit 2 : Což mi připomíná, kde je herdek recenze na Stronghold 3? Takhle by to nešlo teda xD
  • Je to o hodně lepší než normální BG?
  • Viktor_H
    Zkus BG:EE.
  • Čim víc RPG tím lépe a M&M jsem hrál.
  • No tak třeba Might&Magic 7 je postarší a vydrží dost dlouho. Ale možná jsem se netrefil do tvého vkusu. No jo, to tak dopadá, když někdo není moc konkrétní.
  • Doporučíte mi nějakou buď indii a nebo starou a nebo s malými HW nároky(jako Cod), která aspoň chvíli vydrží.
    Dík.
  • Viktor_H
    Antidepresiva jsou nutnost v případě, když máš problém biologického rázu (např. nedostatek serotoninu), což nemusí být dáno pouze geneticky, ale např. i dlouhodobým stresem apod. Každej máme hranici únosnosti jinde, ale vědci se shodují, že každej nějakou má. Trpí-li někdo např. klinickými depresemi, sociální fóbií atd., musí brát antidepresiva. Ty ale samy o sobě nestačej, pořádnej psychiatr ti zpravidla "naordinuje" i psychoterapii. Je to proto, že vědci se v současnosti kloní k názoru, že poruchy osobnosti/poruchy nálady jsou kombinací vrozených předpokladů + sociálních vlivů.
  • To bylo jen konstatování. Oficiálně se tohle DLC nikde neprodává. -
    Nakupovat na podobných webech nehodlám, protože klíče často vyžadují aktivaci přes VPN a za to Valve banuje a to často. Fóra jsou toho plná. Pokud nejde o novinku tak navíc bývají často dražší než běžná cena (krabice či digi-distribuce) a o cenách v akcích na Steam/GG/GMG/ atd. ani nemluvě.
  • Kojima Productions nepřemýšlí nad přenesením Metal Gear Rising na WiiU.

To je teda prekvapko. Ten se snad i narodil s Playstationem v ruce
  • Mne se hrozne libi jak vysel jeden clanek na internetu a najednou je diskuze plna odborniku na americkou psychiatrickou peci :D
  • a ono je strasne hardcore ji stahnout a dat ji tam rucne, ze? :D
  • vsak si brecel, ze to jinde koupit nejde, tak ti rikam, ze jde a to kde to koupis je uplne fuk, maximalne se to lisi v nejake forme aktivace, pokud vubec a srovnavat normalni cenu se slevou na nejakem webu je ulet :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit