Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na redditu někdo psal, že se to hlásí jako "Rage (NA)", které dle tohoto záznamu http://cdr.thebronasium.com/sub/11176 neobsahuje ani jedno.
  • ucho
    s těmi DLC je to divné. já koupil nedávno na impulsedriven (když se tam ještě Rage i Skyrim pro ČR koupit daly) a naštěstí tam sewers mám. je to jistota, že tam to sewers dlc není?
  • Protože v usa za to opravdu můžou video hry a to, že si tam každej může koupit zbraň s více jak pěti náboji v zásobníku *7*
    Vůbec za to nemůže to, že vrah je totální mešuge od narození a bere na předpis psychiatra silné drogy, které mají nějak "opravit" jeho mysl...
  • *1* za cenu o málo nižší než celá základní hra a navíc to má kdovíjaký původ či region blok *16*
  • na key4you.cz je to k sehnani
  • Je to jednodussi nez poukazovat na celkovej pokles moralnich zasad a lidskosti...

Ale v pocitaci kazdeho kluka v jeho letech se najde nejaka hra a nikdo z nich nevrazdi. To je jako kdyby u nej nasli ponožky od vietnamcu a najednou tvrdili ze kdo si je koupi zacne vrazdit, protoze je mel jednou jackie chan v jedny z jeho mlaticek
  • Bohužel prý neobsahuje Sewers DLC ani Authority DLC. Sewers by mě mrzelo dost. Tohle DLC nejde snad nikde koupit.
  • michals
    On to vetsinou tvrdi ten co nikdy nic nehral. To ze jednomu rupne v hlave, za to nemuze jen hra. *4*
  • Krtecek-GT

Proč za všechno můžou hry?

Proč pokaždé když někomu "rupne v hlavě" a postřílí lidi, musí media zmínit, že onen vrah hrál násilnou počítačovou hru. Breivik hrál COD a Lanzy z USA hrál:
    "Hartford Courant napsal, že Lanza na počítači „hrával videohru plnou násilí a bitev“. List nespecifikoval, o jakou hru se jedná, ale podle některých jde o on-line hru Dynasty Warriors."

Opravdu nechápu proč pokaždé do toho media zatáhnou hry.
  • fixcz

Rage!

RAGE je jen dnes za £3.24 (100Kč!!!) na GamersGate. Lze aktivovat na Steamu.

http://www.gamersgate.co.uk/DD-RAGE/rage?caff=16751

Bacha, má to 25GB! *3*
  • GMG ale asi neprodává východoevropské Steam klíče, takže hra neobsahuje češtinu. Skyrim šel snad jednu dobu koupit i na Impulse.
  • "Kapitalimus nepodporuje společnost a děti, ale rád jim dodá střílecí hry a další zbytečnosti."
    Zlaté novinky.
  • To uz si fakt pockaj rovno na GOTY. Hra ma uz rok a GOTY Oblivionu vyslo tak do roka a pol.
  • Vrook
    Jojo.. tak diskuze na novinkách. *15* Důchodcovství to the max.
    Jinak s těma zbraněma. Zbraně nezabíjej lidi; lidi zabíjej lidi. Podle mě nějaký omezování a zákazy stejně nepomůžou. Člověk kterej chce zabíjet si zbraň sežene na černym trhu tak jako tak. Naopak, kdyby měla ředitelka v ředitelně, (pečlivě zamčenýho) třeba glocka, tak mohla bránit děti i sebe jinak než holejma rukama a měla by šanci nezaplatit za to životem. Nebo klidně někdo jinej ze zaměstnanců školy.
  • Viktor_H
    A česká "média" svým stupidním, zkratkovitým a černobílým pohledem na věc nijak nezaostávají za americkými... http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/288020-profil-vraha-z-newtownu-je-hrozive-povedomy.html

BTW, doporučuji číst i diskuzi pod článkem, některé příspěvky jsou vskutku výživné.
  • Pokud se nepletu, tak na Skyrim a jeho prodej měl monopol místní distributor s tím, že by neměl jít koupit ani digitálně. Myslím, že dřív na GMG Skyrim taky nebyl dostupný, ale teď pro nás dostupný je. Tak GMG to mají asi nějak pořešení když u nás působí oficiálně, jen mi to trochu překvapilo. Jo a nevtipnější je, že se stejně prodávají steam klíče a na steamu u nás dostupný není.
  • Nebudeš to mít česky.
  • ucho
    U nás lze koupit Skyrim pouze jako krabicovku. Na Steamu si ho koupit nemůžeš.
  • Tak pokud ti nevadí,že tam nejsou hajzly,tak ber... *1*
  • U nas byl prodej omezen na krabicovky? Jen Steam ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit