Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Skyrim

TES V.: Skyrim na GMG za 24 USD, myslíte, že je to v pohodě to tam koupit, protože u nás byl prodej omezen jenom na krabicovky.
  • Jasne, je asi predcasny strachovat se, ale min hardcore pojeti me bude mrzet. A pribeh bych nerad dostal ve forme polopatickych dialogu, jasnych instrukcich, jasnych profilacich atd. Na Dark Souls me bavili prave NPC's, ktery ti okamzite nevyklopili svoje motivace, mluvili s tebou v podstate v hadankach, neco pred tebou skryvali a velka cast herniho zazitku byla jen na tobe. A o to by myslim byla skoda prijit. Na druhou stranu ma DS svoje rezervy, grafika uzivatelskyho rozhrani, mapa (to uz jsme v diskuzi resili), nejakej denik shrnujici cos zatim ve hre zazil... We shall see.
  • "Byla to varianta toho, co země zažila v posledních letech opakovaně. Opět to byl útok ve stylu speciálních komand, jako kdyby zabiják hrál videohru a získával body za každou oběť."
  • Malleth
    Myslim že máš na to až moc extrémní pohled. Hint nemusí bejt hned formou gps a Dark Souls ani Demons Souls nejsou jako většina moderních her. To je jasný jak nám, tak vývojářům, takže bych se nebál že by udělali něco drastickýho.
  • Vsichni asi vime, co 'HINT' v 'modernich' hrach znamena. Obri ruka vodici te hernim svetem, na coz nemuzu rict nic jineho nez: "NE! DIKY!" A kdyz jsme u tech rukou, tak prave pod nima hra vznika a dvojka bude delana rukama docela jinyma nez Dark Souls, coz projektu v mych ocich moc krve do zil neprileva. Navic jakakoli verze formulace 'zjednodusovani' je mi v tomhle pripade velmi, velmi proti srsti. Snad znacka, ktera mi tak prirostla k hernimu srdicku nebude rozudpana v ramci myslenek sireni znacky mezi vetsi, a vic casual publikum.
  • Malleth
    Jako taky se bojim že to zjednodušej až moc ale trochu průhlednosti ta hra potřebuje. Bylo tam hodně věcí který se v podstatě nedali zjistit jinak něž z fór nebo wiki. Budu jen rád když ve hře bude dost hintů abych si ty souvislosti odvodil sám.
    O soubojích tam jen psali že je vylepšej. Že ten director má zkušenosti z akčních her. Doufám že tam nepřidaj nějaký (pro japonský rubačky typický) šílený comba, air juggly, hit multipliery apod.
    To by ale museli bejt hodně blbý. Fanoušci by je stáhli z kůže.
  • Právě jsem dočetl, co se ze scanů přečíst dalo.
    Stále zůstávám v panikařícím davu. V celém interview ani zmínka o soubojích nebo náročnosti. Všude jenom chvála nové grafiky, oslava nového vizuálního pojetí, konejšivá slova o nižší obtížnosti a přívětivější tváři pro všechny.
  • Viktor_H
    Tanbou: Tak to video je opravdu nářez. *8* Jasně, formou je to snaha o emocionální manipulaci, ale ve výsledku je to i tak krutý...

Vrook: Taky mám americkou kulturu rád... a zároveň ji nenávidím. *1*
  • Malleth

Scany dvanáctistránkového preview Dark Souls II z časopisu EDGE.

Vývojáři chtěj do Dark Souls 2 implementovat vehicly a poravčí, který si pro vás přijdou, když uděláte něco špatnýho.
    Ty ale v podstatě byly i v prvním díle. Jen to dělali hráči.
  • No zrovna ve státech je snad totální mediokracie, kdyby jim to mělo zvednout sledovanost, klidně prohlásí, že Obama je ztracený bratr M. Jacksona.
  • jeden uhol pohladu je podany vo filme God Bless America
  • Vrook
    No jasný.. Honey Boo Boo.. America's sweetheart *15* Dost lidí to tam bere docela vážně.
    Na druhou stranu mě vadí, že tu lidi furt nadávaj na USA, ale o 10min později už seděj v mekáči s iphonem v ruce, nebo sledujou americký shows. To nemluvim o tom, že si pak sednou k TV a koukaj se na pořady, který maj všechny okopírovanej koncept z původních taky americkejch, potažmo teda britskejch pořadů. Prostě mi přijde že spousta lidí remcá a nadává na USA jenom ze setrvačnosti.
    Já mám americkou kulturu docela rád, když si z ní vytáhnu to, co mě baví.
    Proč je tam ale zvykem vystřílet jednou za pár let nějakou školu taky nechápu.
  • Těžko říci nakolik se následující info zakládá na pravdě, protože se jedná o převzatou spekulaci. Nicméně myslím si, že by to být minimálně jeden z faktorů:

http://www.youtube.com/watch?v=d5lE8BAbnyQ

I když si informace z toho dokumentu vydělím dvěma (protože jsou podle mne přikreslené směrem do černa), stále z toho vychází, že nemalá část školou povinné populace U.S. užívá léky ovliňující psychiku.

To samo o sobě nikoho nedonutí střílet, ale může to podle mého laického názoru vést k ovlivnění duševních schopností, ke vzniku vedlejších účinků u některých jedinců a hlavně k různým stavům při vysazení těchto léků. Celkem věřím informaci, že tyto léky (zejména při dlouhodobém užívání už od dětství) způsobují určitou formu závislosti.
  • Viktor_H
    Yep, výborná epizoda. Michelle Obama pobavila, hrdina James Cameron taktéž. *1*
  • ucho
    tuhle show zná snad každý, kdo sleduje Toddlers and Tiaras. jinak o tom byla už i epizoda v south parku...
  • Viktor_H
    Hm vraždění fantasy potvůrek v tom kresleným PEGI 12 světě ho muselo fakt stimulovat v jeho nenávisti k cizím etnikům *1* ...

Ale vážně... Upřímně mě tohle fascinuje a zajímalo by mě, co za tím vězí. Co se Evropy týče, vzpomínám leda tak na třicátníka Breivika a u něj se dalo hovořit o jakémsi "ideálu/vyšším cíli" (přestože zvráceném). Evidentně to je psychopat. Zato v Americe nejsou puberťáci/adolescenti, kteří vystřílí školu, a pak spáchají sebevraždou, zas takovou raritou. Co k tomu 20ti letýho kluka vede? Tohle jsou navíc krajní případy. Něco je v jejich systému evidentně špatně a to jakože hodně...

BTW, už jste slyšeli o týhle reality show?? http://www.youtube.com/watch?v=EBt2qvKULCA
  • Jak je něco zdarma ....

ROFL 4GB ..... *1* MojeID má ve zvyku uplácet , taky jsem se registroval kvůli nějakému bonusu .... a nepoužívám ;) .
  • MickeyMutant
    Tentokrát je v tom hlavně CNN. Bylo by to tak legrační, kdyby to nebylo tak smutné. Tady nejde jenom o videohry, tady jde celkově o katastrofální novinařinu, která na špatné informace ještě nabaluje stupidně nesmyslné závěry. A zrovna v Americe, kde číhá na každém druhém rohu právník*4*
  • Keyz
    Já se dozvěděl,že možná bude do konce týdne.Jestli se to prostě stihne.
    Ještě mají 5 minut :).Když ne,tak snad v pondělí.
    To by mě zajímalo kolik těch přednášek nahráli.
  • Vrook
    Taky. Na CoD a na WoWku. A jakože vážně jsem tohle v nějakejch "seriozních" médiích četl. A teď mě napadlo, že podle týhle teorie vlastně sedí doma u PC nějakejch 10 miliónů profesionálních masovejch vrahů. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit