-
Trochu smutné čtení. Vůbec se chlapcům v Obsidianu nedivím, že se dali cestou Kickstarteru. Ty problémy s vydavatelama se na ně snad lepí.
"I've known Trent forever, and so I think that he gets it, and I think he's into it, and so I think he could do it," Urquhart said - toto zase vlévá trochu naděje, další BG by mi nevadil. Osobně jsem ale víc zvědav na Project Eternity - budu raději za hru z nového "světa", D&D jsem si zas moc neoblíbil.
Hlavně ať se ty hlavní kickstartery vydaří, tahle forma financování se pro "starší" hráče asi jediná možnost, jak se dostat ke hrám, jak si je pamatujem z mládí. Když to půjde do kopru, tak... -
Taky si říkám. To už bude moje 4. verze Baldur's Gate *15*
-
maj tam soutěž:
http://www.gog.com/forum/general/holiday_caption_contest_win_games_ho_ho_ho/page14
napíšeš vtipnej text do bublin a každý dva dny můžeš vyhrát celej balík, kterej je ten den v promu -
Tvl..kde *1*
-
Není někde nějaká facebookovská petice, proti Cenege? Jako, že nebudeme kupovat jejich hry dokud se nějak neumoudří? :-)
-
Obal WynCASE přemění Váš iPhone 4/4s/5 či iPod Touch 4./5. generace na herní handheld s osmi přídavnými...
no to jo, iphone je fakt skvelej na hrani her s tim OBROVSKYM 3.5 nebo dokonce 4!!!! palcovym displayem:D chcete si poradne zaparit na mobilu? S3/Note2/One X, vim z vlastni zkusenosti. Ale je to peknej kousek hw na S3 by se mi to urcite hodilo!:) -
Ještě hodinku a kousek si můžete koupit pětici (vlastně desítku) povedených RPG včetně českého Inquisitora,...
já doufám, že je vyhraju v caption soutěži :D -
Poslechněte si úvodní píseň Assassin's Creed III zahránou na klavír.
Asi jediná, která mi trochu utkvěla v hlavě. Je výborna, na klavír ještě víc, ale sountrack ke dvojce byl mnohem silnější. -
Tak nakonec to nevypadá tak špatně (ta grafika je pořád nádherná). Dokonce tam je i zoomování. http://www.youtube.com/watch?v=vTPd4ngZy-Y
Stačilo pár videí a uvědomil jsem si, že to musím mít. *1* Nostalgie je sviňa... -
Baldur's Gate 3
HA! http://kotaku.com/5967965/obsidian-almost-made-baldurs-gate-3 -
Nejedna malá nápověda naznačuje, že se The Phantom Pain bude odehrávat na Kypru.
Myslíte, že si tma pojedou vyfotit nějaký základny? -
No jo, ještě nemám PS, tak nemůžu soudit :/
-
Aoyagi: Tak např. v Lollipop Chainsow mi to ani nevadilo, protože tam šlo o součást toho absurdního humoru. Kde mi to naopak přijde těžce pubertální a samoúčelné je např. God of War...
-
Crytek sebevědomě prohlašuje, že Crysis 3 vyždíme konzole na maximum.
Nevim co všichni blázněj ze hry jako je Crysis 3? Jednička byla asi to nejlepší co udělali jinak je to reklamní trhák na grafiku,protože dvojka byla dost špatná a o trojce ani nepřemýšlim.........................prostě průměrná střílečka s luxusní grafikou. -
Jj, GLaDOS. *1*
-
Viděli a moc líbilo. Velká monstra vs. obří roboti. Mňam *1*.
Ale Man of Steel u mě zatím pořád vede *14* -
O ňadra dmoucí mi ani tak nešlo, když tam chtějí mít pohlednou dívčinu v mokrém tričku, tak ať tam klidně je. Ale ať to dává v dané situaci aspoň trochu smysl. Přijde mi, že vývojáři ve snaze dát do hry něco "zajímavého" zapomenou používat mozek. Tady právě třeba to lootování pochodní. Říkal jsem si, jak někoho může napadnout takové "složité" řešení problému, když na to v pochodě stačí kudla. Ale to né, to by nebylo kůl, musí to propálit pochodní. Sud + šíp = exploze. Přes vybuchující sudy po zásahu kulkou se ještě dokážu přenést, ale toto? Za chvilku to bude jako v Simpsonech, kdy po nárazu do stromu exploduje i tříkolka *15*.
-
Videli jste trailer na Pacific Rim? Guillermo Del Toro je určite fanoušek Portalu *14*
-
Ale vždyť si to nadržené publikum žádá. Tlusté ženské jsou snad jen v GTA. Stačí se podívat pod komentáře jakýchkoli fotek, kde se vyskytují hostesky nebo ta účelově nastrčená blondýna z toho herního pořadu v televizi, ať už se jmenuje jakkoliv. V dnešní totálně přesexualizované době se mi z toho dělá blbě. Co se násilí týká...upřímně si nepamatuju moc her, kde by bylo opravdové gore, ne že po stěnách leze nějaká červená břečka, ale něco typu Fallout nebo Soldier of Fortune. Určitě sis třeba všimnul, že se násilí docela diskutovalo na PE forech. Ale fakt si nemůžu vybavit něco z nedávné doby... Lollipop Chainsaw? Ale to přece není brané vážně :3
-
Spíš jsem měl na mysli to, jak jsou hry lacině sexistický, groteskně násilný apod... Téměř každá áčková hra ti rve kozy nebo střeva do xichtu, vše vyhnáno do přepálených extrémů. Neříkám, že mi to vadí všude, ale je třeba nalít si sklenku čistého vína...