Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • New Space Hulk Computer Game

Stay alert, Brothers!!!
    http://www.games-workshop.com/gws/wnt/blog.jsp?pid=6300032-gws&_requestid=214045&_requestid=179344&_requestid=310227
  • Chcete WiiU verzi Dark Souls II? Dejte o tom vývojářům vědět podepsáním petice!

Jasně, chci WiiU vezi, android verzi, iOS verzi, PS2 verzi, nintendo verzi, chci aby to bylo krasne duhove a jednoduche, více cutscen, hromadu DLC a tisic edic s ponozkama Gravelorda.
  • MidnighT91
    Hele, proč tu ještě nebyla nějaká recenze na Don't Starve, je to geniální survival... Už 2 hodiny se od toho nemůžu odtrhnout... http://www.youtube.com/watch?v=ngqnayEy_7Y
  • rancor1223
    Souhlas, AC je na tom skoro stejně jako COD. S každým dílem nové prostředí (vlastně ani to ne, ale tak to zatím není problém) a pár nových funkcí a nový příběh. No popravdě mě AC3 vůbec nebavili, jen jsem je vyzkoušel a už se jich nehodlám ani dotknout. Je to pořád o jednom a tom samém. Jen se chci podívat jak to sakra skončilo *1*.
  • Mahcake

Chcete WiiU verzi Dark Souls II? Dejte o tom vývojářům vědět podepsáním petice!

S těma peticema už to lidi taky přeháněj...za chvíli je tu budeme mít i za chození na červenou. Když to vývojáři nechtěj udělat, tak ať nedělaj. Tečka. Bude to možná i lepší.
  • Doublepost... to uz se mi dlouho nestalo...
  • :D
  • Malleth
    Na displeji ovladače bude browser s wiki.
  • kvalitativní rozdíly bych v tom nehledal jedno jako druhé nekonečné série plnící nenasytné kapsy, i v tom COD přece každým dílem jsou nějaké novinky, pozor COD nemám rád a skončil jsem s ním, nejsem tedy zastánce, proto mi přijde obhajování AC vylepšeními nedostatečné
  • Chcete WiiU verzi Dark Souls II?

Podepsáno. WiiU neplánuji, ale každý by měl mít přístup k této hře.

Bude to pecka, tak ať si to užijí všichni!
  • MidnighT91

Jedi Academy

Můžete doporučit nějaké kvalitní multi módy pro Jedi Academy ??? Jen prosím ne Movie Battles II, to jsem dnes stáhnul a zjistil, že na všech serverech musím po každém úmrtí čekat takže ve výsledku jsem víc čekal než hrál...
  • No tak to nechapu jak si v noci neco koupim kdyz jsem v noci v praci ... asi si konzoli vezmu sebou
  • MickTheMage

SPACE HULK!

http://spacehulk-game.com/index.html
  • Bojim se ze to nakonec dopadne jako Lost... hloupe. Skoda...
  • Z AC se stava pomalu stejna telenovela jako CoD. Ale AC si IMHO na rozdil od zmineneho alespon drzi urcitou kvalitativni uroven a pokazde prinasi nejake drobne vylepseni, zmeny vc zmeny lokaci atd.
    Proste MORE OF THE SAME. Nekomu to staci, nekomu ne.
  • USER47
    Většinou i na těch hradech to vypadalo trochu jinak, než to vidíme dnes. Možná se dochovalo jen kamenný propadlo, ale to neznamená, že tam neměli aspoň dřevěný prkýnko a nějaký zastřešení:).

Nejsem odborník na záchody, ale kadibouda je dostatečně jednoduchý a praktický zařízení, aby si ho mohl dovolit i normální low level sedlák - natož mlynář.
  • Po pár dohrání.

Řekni mi koho by mělo bavit dohrát nějakou hru několikrát jen aby se jí naučil.Když už člověk hraje hru znovu od začátku tak snad pro to že ho bavila a ne aby pochopil to co se mu nepovedlo na poprvé.
  • K většině 18+ obsahu z WiiU eShopu lze přistupovat pouze v předem stanovené (noční) hodiny.

Souhlasím a ještě dodám,že to si jako myslí že děti a mládež mají stanovený čas kdy půjdou spát?Ti co to vymysleli musí být zaprvé dost naivní a navíc to vůbec nepromysleli.
  • Z myho pohledu byl super pouze zacatek serie, Atlairovo dobrodruzstvi. Zbytek mel uz jen zajimave lokace (a trojka dokonce ani to ne).
  • No hlavne by mapa pri prvnim pruchodu uplne znicila atmosferu, ze nemas paru kam jdes, jak hluboko to vede, kde proboha konci tenhle tunel atd. Mozna snad mapa, nejakej car pergamenu, ne zrovna zachovalej, jen s pozustatky puvodne na nem nakreslene mapy. Pochopitelne bez ukazatele, kde se zrovna nachazis. A nebo jeste lip, mapa, ktera by sama zakreslovala mista, ktera uz jsi navstivil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit