-
Na PS3 demo vychazi zitra, tak to zkus (urcite to vyjde i na Xku)
-
Devil may Cry- co to ku*va je?
Tak mě něco celkem namýchlo. Podívejte se na následující video z dema Devil may Cry:
http://www.youtube.com/watch?v=eEvZJdkHn24
Co to sakra je? Je to boss fight z dema na nejtěžší volitelnou obtížnost. Vždyť hráč nedělá nic než jednou za čas vykryje extrémně telegrafovanej útok a pak mačká tlačítko a dělá jen a ten samej útok pořád dokola. A za to dostane SS rating. Každý, kdo kdy hrál nějaký díly Devil May Cry ví, že to je bullshit nejvyšší třídy. V Devil May Cry byl rating od D do SSS proto, aby kdokoliv mohl sejmout bosse třeba na D a pokračovat ve hře, ale kdo chtěl mohl trénovat a dosáhnout SSS svým úsilím. K čemu je rating v Devil may Cry, když stačí mačkat jedno tlačítko a blokovat jeden útok a máte SS? A viděli Ninja Theory sakra někdy boss fight v Devil May Cry? Vždyť ten boss nic nedělá a opakuje pár útoků pořád dokola.
A Dante? Si dělají srandu. Jen se podívejte na toto, dobře vysvětluje proč je otřesnej jako postava: http://www.youtube.com/watch?v=BuoUfyMUQTc Pak se podívejte na konec prvního videa a uvidíte jakej je novej Dante kr*tén. Srovnejte s úvodní animací pro Devil May Cry 3 (Dante a démoni), kterou stále považuju za jeden z nejlepších úvodů pro jakoukoliv hru, a uvidíte ten rozdíl.
Ale co je nejhorší je fakt, že Devil may Cry nevypadá jenom jako špatná Devil May Cry hra, ale jako špatná hra celkově. Tomu říkají akční hra? Mačkání jednoho tlačítka a pitomým QTE a skriptovaným scénám plným nadávek?
Vždycky jsem říkál, že není dobré odsuzovat nové díly herních sérií jen proto, že jsou jiné než ty předchozí. A to je pravda. Ale u Devil may Cry už každý může vidět realitu. Je to sra*ka. Pro Ninja Theory mám jen dvě slova:FUCK YOU! -
A kdo potrebuje ke konzoli uloziste vetsi jak 2T?
-
WiiU zatím nerozezná externí úložiště větší než 2TB.
Tak to nezvladne ani počítač tak proč by to mělo vadit. -
Čáááááůůůůů
-
ahoj -
No tak co se tady argumentuje cenou reklamy, když přiznáš, že si na peníze z ní sami redaktoři ani nesáhnou?
Jinak ty si myslíš, že ty vybraný peníze předávají redaktoři tiscali nebo si jima platí obědy? Těma 3 tisícema nebo kolik tam teď je? Firma s takovýma příjmama z reklamy fakt nebude nutit redaktory, aby rýžovali čtenáře kvůli takovýhle sumě.... Když jim mateřská společnost nezaplatí ani kvalitní kameru na podcasty a diváci si jim stěžují na špatnou kvalitu videa, tak co mají dělat? Zaplatit to ze svýho? A opět znova - nikdo tě platit nenutí, tak tě to snad nemusí pálit, ne? Kdo chce, zaplatí si, bude to mít bez reklam, bude mít dobrej pocit a bude doufat, že ho vylosujou na hru, kdo nechce, nezaplatí a obsahově toho z toho webu bude mít úplně stejně. Já v tom problém nevidím.... -
Recko uz se trese
http://bonusweb.idnes.cz/demonstrace-na-podporu-zatcenych-vyvojaru-fk1-/Zurnal.aspx?c=A121120_152524_bw-zurnal_oz -
super akce... pro lidi, kteří nemají moc her na GOGu :)
-
Potvrzeno: Gamepad konzole WiiU dokáže zobrazit stereoskopické 3D.
Prošel jsem odkazovaný článek a buď něco uniká mě nebo autorovi, protože Inficolor 3D umí každá barevná obrazovka *1* -
Naházej si 5 libovolných her a zaplať 10 dolarů
http://www.gog.com/pick_5_pay_10 -
CoD: World at War, to i koupis za par korun a multiplayer se porad hraje.
-
to sice jo ale tyhle slevy jsou tu celkem bezny a cekam vzdy jen na ne *5*
-
kolik by to mělo stát podle tebe? :o) bez slev je to za 20 dolarů (čtyři kila) a to mi přijde ultralevný už tak... když to porovnáš s cenou D3 :)
-
brzda, co ma spolocne to ze je slovak, s jeho nazorom?
-
A co Day of Defeat? Taky starší, ale kosení je tam až až. Na singleplayer toho taky moc není, viz wiki.
-
Při příležitosti amerického díkuvzdání (22. listopadu) bude na STEAMu za akční cenu Torchlight...
doufam ze aspon 75% *2* -
Tak do začátku jsem vybral medal of honor: Airborne, protože ty díly okolo roku 2004, to už je na mě moc staré. Jestli bude mít někdo ještě nějaký nápad, prosím napište.
-
chci běžet dopředu a kosit
-
obecně platí, že čím starší, tím lepší :)
taky záleží na tom, jestli chceš fakt jen běžet dopředu a kosit (Call of Duty, Medal of Honor), trochu u toho kosit nacidémony (Wolfenstein, Return to Castle Wolfenstein) nebo i trochu taktizovat se skupinkou (Hidden & Dangerous, Brothers in Arms)
určitě jich existuje mnohem víc, ale tohle jsou ty, co jsem sám hrál...