-
Děkuji uctivě
-
Ok. Dávám mínus protoze Vavra v tyhle branži dokazal velký věci a tudíz si jeho nazoru cenim vic nez tvojeho
-
Ještě dalších 10 mínusů prosím... Dokud tady někdo nebude argumentovat, tak je mi to fakt fuč *1*
-
Planetside 2
Pardon, vím že to sem nepatří ale nevím komu je dát. Mám 5 NEPOUŽITÝCH! BETA klíčů do planetside 2. Dělejte si s nima co chcete. ZHF9ERETJEGCAM2RTX37
KMMDAEXDZH94XDAFA2FA
CGMAMFN9ZPD44JXTEJK6
NFERK4PCM6KA2REDMR77
XZZDKT3GK4GFJ2NTC4RZ Přeji příjemnou zábavu. -
Dan Vávra: „Dead Space 3 je perfektním případem toho, jak se dá změnit něco zajímavého na...
Ať Vávra laskavě mluví za sebe... -
Dan Vávra: „Dead Space 3 je perfektním případem toho, jak se dá změnit něco zajímavého na...
Amen -
Nintendo se rozhodlo neužmožnit stahování a ukládání na SD kartu u WiiU, jelikož většina karet...
Jelikož .... , no co si budeme povídat i mezi vámi jsou piráti ! -
Nově nalezené screeny z GTAV
Asi aby toho hypu nebylo málo: http://imgur.com/a/g2op5 -
Hm? Protože mě víc baví Ricochet než glorifikovaný Half Life? Ten mě taky baví, ale stovky hodin na něm nahraných nemám.
-
Shoř v pekle a po cestě si dej facku...
-
To doufám že ne, radši bych Ricochet, nehledě na to, jak to bude vypadat ^^
-
Nevim jestli jsi to pochopil, ale Ricochet 2 je kódové označení pro další Half-Life ;)
-
No to by sice bylo fajn, ale bez jednoduchosti původního Quake enginu to nejspíš nebude tak úžasně rychlé a poměrně těžké na naučení. Ale uvidíme. :)
-
Ricochet 2!
http://www.youtube.com/watch?v=rHen8KxsXYI&feature=player_embedded#! -
Čistý Assassin je dobrý assassin, proto moc neotálejte a objednávejte stylový župan.
Už s tím Hašašínem jděte do kopru! -
@tiscali.cz je vyhrazeno jenom pro největší kruťáky celého internetu, ale pšt, nebo nám to budou "téčkaři" závidět *15*
-
treba to plati jen pro nove registrace *5*
-
Rád bych tam měl to zelený téčko. *14*
-
Hele, excáhiro, co máš proti @tiscali.cz *16* *15*
EDIT: wut, 2 x mínus? Snad jsem toho zas tolik neřekl *1* *3* -
Ó ne, nejsem výjimka. A načteno mám poměrně dost - když člověk pomáhá pořádat mimoškolní aktivity a tábory pro děcka, tak se to docela hodí. A už mě tahle bezpředmětná diskuze přestává bavit. Vy máte svojí tradiční konzervativní pravdu, já to vidím (doslova) jinak, takže se dovolením odporoučím hrát, nebo něco.