Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ghost47
    K tomuhle dojde až ve chvíli, kdy se to dostane do pracek SONY (ostatně kdysi chtěli, aby Blu-Ray fungoval jen v jednom jediném přehrávači, pokud by si někdo náhodou pustil film v počítači a chtěl ho dokoukat v obýváku, musel by kupovat dva) *11*
    Spíš to začne tím, že když si při reklamě odskočím na záchod, tak se televize zapauzuje a po návratu mi ten nepřeskočitelný reklamní blok pustí hezky ze záznamu...
  • Hanzales

Microsoft si v minulém roce patentovalo technologii, která umožňuje obrazovce kontrolovat, kolik...

Na obalu (max pocet divaku 5). Prijde banda, otevrou se pivka (whatewer), do prehravace se da origos film a telka na vas spusti. Tento film je urcen pro max 5 divaku, mira7812 prosim opustte prostor. Mirin: "co na me tak cumite?" Ostatni: "Mirin tak neblbni, di do pryc, my ti to pak povykladame" *2*
  • Adrian Chmielarz (zakladatel People Can Fly): Pokud chceme ve hře vytvořit nezapomenutelné zážitky...

Je to normální eshop, takže platba probíhá standardně i s nulovou cenou. Spousta lidí si to plete s volným stažením hry. Nikdo to nikomu nenutí, stejně už to bude většina zájemců mít za pár korun z akcí na Steamu. Možná to je také opatření proti tomu, aby to někteří chytráci "nekupovali" ve velkém a pak neprodávali dál.
  • Kdo chce kam ..... klidně takový phishingový formulář vyplní . Údaje o kartě i s CVV a pod tím hnedle adresa k tobě domů . Jo naposledy to takhle pěkně po mne chtěl nějaký Nigeriec který potřeboval převést větší hotovost ;)
  • -50% Legend of Grimrock Steam discount coupon

Key: LP4N6-A0R6Z-22ZRT
  • montatatana

Fotogalerie z hongkongské Assassins's Creed III party.

A kde je najdu? :)
  • ringmancz
    já jsem si vytočil Trine Complete

50% Legend of Grimrock Steam discount coupon
    Key: XW3CW-R2WMF-J4PMF

50% Alan Wake's American Nightmare Steam discount coupon
    Key: 8XAIN-W4566-CQIQX
  • ucho
    -75% Rochard Steam discount coupon
    Key: AH308-CT7IZ-Z46A9
    Key: WCR0I-9FKFF-L3Q6W

Jestli se nepletu, tak cena je pak 2,5 eura.
  • ucho
    no já hru už mám, vlastně všechny z těch nabízených :) chtěl jsem jen mít úplnou úspěšnost při točení tuleňů :)
  • záleží, kde jsi zaregistrovanej, je jedno, jakou máš adresu nebo IP
  • dyk už jsem ti ho sem hodil...
  • na google me to prislo do spamu *1*
  • Já hraji na US serveru - tak nějak od počátku (když není migrace na EU )
    No mne to tedy nejprve psalo neplatný kód - Pokud jsem se přihlásil na worldoftanks.com lognul se a vyplnil kód hned na úvodní stránce po rozkliku uživatele jak stálo v emailu . Ale pak jsem šel do Account setings , kde byly vidět platební operace a tam jsem také mohl vložit kód a .... byl akceptován .
    Podotýkám že jsem se přihlásil pod adresou tiscali.cz i normální českou IP .
  • ucho
    a už mě nebaví točit :) ten Rochard tam ne a ne padnout :)

-50% Grimrock
    Key: 4CRAQ-K35F8-2B6AE
  • 75% Rochard Steam discount coupon
    Key: HECCX-7MXCH-77G2K
  • nic
  • ucho

Bandita - http://www.autumnseal.com/

-50% Legend of Grimrock Steam discount coupon
    Key: 5L423-F9TZK-8Z3K5
    Key: EC7VB-AT80V-CEDH4
    -50% Alan Wake Collector's Edition Steam discount coupon
    Key: CTGFQ-W2H6P-YJEP9
    Key: 9FI0D-V6XJE-YKQGH
    -75% Trine Complete Collection Steam discount coupon
    Key: LKI6Q-E8CHG-BBRY4
    -50% Alan Wake's American Nightmare Steam discount coupon
    Key: IREAF-P43TY-GWDPQ
  • ucho
    kdo se bojí, nesmí na internet.
  • Viktor_H

TECHNICKÁ

Čím je dáno to, že někteří registrovaní uživatelé mají za jménem to zelené téčko a např. mně jméno k*rví "@tiscali.cz"?? *1*

Kde se to dá změnit?
  • zase ten příběh bounty huntera sedí ke Star Wars

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit