-
mě to píše špatný region *13*
-
Ani nemusím . Na steamu už byla v několika akcích , takže si s takovými podmínkami nechám raděj obezřetně zajít chuť
-
Pokud máš potřebu trousit kompletní informace o kreditce na internetu tak si posluž. Já si dávam pozor na jakejch stránkách je nechávám.
-
nech, a raději vytáhni kabel od internetu, aby ti někdo nesebral klávesnici :)
-
Kdo z Vás by nechtěl úspěšnou hru BioShock zcela zdarma? Tak neotálejte a přidejte si ho do košíku...
Jo, ale chce to udaje kreditky i kdyz je to zadarmo. To si necham zajit chut teda... -
neber, oni ti to nenutí.
-
Funguje ! ;)
world of tanks : VETERANSDAY promo code -
Přesně , žádný obchod hned po tobě nechce kompletní údaje ke kartě jako je tomu tady .... a jiná možnost není ... to smrdí .
-
:)))))) Zrovna dneska ve zprávách na ČT1 jej připomínali ....
http://cs.wikipedia.org/wiki/Den_válečných_veteránů
wohooo ... podařilo se :D ....sice až přes aktivaci kódu v account managementu (takže ne podle návodu v mailu ) , ale mám den zdarma :D
Tak to nakonec oslavíme ne ? *2* -
Fakt ne vypsat jim tam všechny údaje ke kreditní kartě :( ... Bez Pay Palu neberu ...
-
No, na nějaký rozhodnutí tam sice narážíš furt, ale stejně to ve výsledku nemá moc žádnej efekt. V 99% případů jde jen o pár bodíků do LS/DS a +1/-1 u reputace u companiona. Ten svět je celej samozřejmě šíleně statickej a po chvíli hraní zjistíš, že volby jsou jen falešným zdáním volnosti, ale efekt na další hraní či na příběh je nulovej. Maximálně když někoho někde ušetříš, tak později dostaneš mejl, jak je ti hrozně vděčnej. Meh.
Souhlasím, že Kira je celkem fajn, coby sentinel jsem v pozdějších fázích pobíhal spíš s doktorem, ale určitě mi byla sympatičtější než Mako (BH) nebo Kaliyo (IA). -
Tohle jsou obrázky jednoho z vývojářu z jeho portfolia, co jsem vyčetl z toho odkazu...
-
Metal Gear Solid 4: 25th Anniversary Edition oficiálně ohlášeno. Kromě trofejí nabídne oboustranný...
Docela Cheap kvůli takovýhle trapný příležitosti podojit hru, jako je 25 výročí. Nic novýho jen trofeje a achivmenty. -
Knigh je dost schématickej, souhlasím. Síla kampaně této classy ale není v příběhu.
Líbí se mi, jak přistupuje k volbám, resp. k temné/světlé straně síly. Možnost si svého reka vyprofilovat je opravdu velká a skýtá možnost pro kompromisy (nestalo se tudíž to, čeho jsem se bál, totiž že budeš moci být jedině učebnicový rytíř, nebo padlý jedi a nic mezi tím).
Příběh mě neurazil, ale ani nenadchnl (ještě nemám úplně dokončeno), přijde mi podružný, jakoby poskládaný přesně tak, aby byl prostor 1) prožít si Lukovu klišoidní story 2) vyprofilovat se. K tomuto účelu slouží dostatečně.
Další silnou stránkou Jedi Knighta jsou parťáci. Kira Carsen je opravdu sympatická postava a její dialogy mají říz.
Celkově se ale o nijak světobornou kampaň nejedná, snad mě IA překvapí.
BTW, podle lidí na fórech jsou Consular a Inquisitor prý nejslabší kampaně, Imperial Agent a Smuggler prý nejlepší -
Bioshock zadarmo!
Kto ešte nemal tú česť hrať, dobrá príležitosť:
http://www.gamefly.co.uk/Download-BioShock/5001055/ -
Další info o Dreamfall chapters
Tady: http://www.eurogamer.net/articles/2012-11-09-dreamfall-chapters-will-be-a-single-player-adventure-game-for-pc-and-mac
Jsou další informace včetně krátkýho rozhovoru s RT. Už aby to bylo na tom kickstarteru. -
Ani Jedi Consular za moc nestojí. Na každý planetě je Jedi kterýmu hrabe, a ty ho musíš přemluvit nebo zabít.
-
Doporučím vybrat si pro začátek jinou class než Jedi Knight. Jeho příběh je dost hloupej a schématicky poskládanej - aneb na každý planetě je doomsday device s potenciálem zničit planetu/galaxii, musíš pokaždý přiběhnout v poslední vteřině a zachránit situaci. Ani Bounty Hunter mě příběhově nezaujal, ačkoli se za něj hraje dobře, má asi nejlepší dabing a celkově je ta postava narozdíl od Jedi Knighta Mirka Dušína celkem sympatická.
Hodně chvály je na linii Imperial Agenta, ale těžko říct. Mám ho na poměrně nízkým levelu a už chvíli jsem na něj nešáhnul, protože mě sere jeho dabing:). -
Tyjo vzdyt byvale GSC dela na nejake non-stalker mmo ne? Taky na to cumim jak puk. Cas se optat strejcka Googla.
-
Jasnacka :) Uz se na to docela tesim. F2P je presne pro me protoze stejne jediny co me zajima je ten pribeh kterej si chci projit :)