Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jde to, už tahám, ale musíš mít platební kartu.
  • Na stránkach píšu: This title is available for purchase in Austria, Belgium, Bulgaria, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, and United Kingdom.
  • Kdo z Vás by nechtěl úspěšnou hru BioShock zcela zdarma? Tak neotálejte a přidejte si ho do košíku...

Ale na stránkách píšou, že je to jen pro USA, Kanadu a Mexiko ... tak jde to nebo ne?
  • WORLD OF TANKS - VETERANS DAY PROMO CODE ?

VETERANS DAY PROMO CODE
    Between November 8th, 2012 at 9:00 PM PST and November 11th, 2012 at 8:59 PM PST redeem the below code for one free day of Premium Account status.

Funguje to někomu , nebo musím být zase jen zas...ý noob a amík ?
  • ucho
    aby si tam vychcánci "neobjednali" spoustu licencí pro sebe a "nevykoupili" to i normálním lidem, kteří by si vzali jen jednu hru zdarma. pak by se mohlo stát, že by nějaký snažinec "nakoupil" zadarmo a prodával za peníze...
  • na co musim vypsat kreditku kdyz to je objednavka zdarma *1*
  • Jakési GTA 5 related novinky

http://imgur.com/a/GsODP
  • ucho

Nový Humble Bundle

Tak jsem ho zase podpořil, ale většinu her mám, takže Steam klíče (aktivujte prosím pouze to, co vás opravdu zajímá :) ). Popřípadě stránky Humble Bundle znáte :)

Eufloria
    DEZ0B-JPZXC-PBC8F

Superbrothers: Sword & Sworcery EP
    XAK3I-IW5BM-IK6FQ

Crayon Physics Deluxe
    3006B-ZV9DT-H7H9K
  • Biošok zdarma http://www.gamefly.co.uk/Download-BioShock/5001055
  • Green Throttle Games chce pozvednout mobilní hry na novou úroveň - smartphone připojíte k TV a...

a kde je ta ouya teďkom
  • jindra.veliky

Green Throttle Games chce pozvednout mobilní hry na novou úroveň - smartphone připojíte k TV a...

nic novyho.....
  • ucho

Serious Sam 3

http://impulsedriven.com/products/ESD-IMP-W2350

za 120,- Steam verze
  • ucho

UBIShop

máte někdo zkušenosti s nákupem v shopu Ubisoftu? koupil jsem si tam hru s kupónem UBIPGW10 na slevu 10 eur a už dva dny u té objednávky vidím: Processing serial number or unlock code.
  • Viktor_H
    *5*
  • No počkej, to nejde jen tak si změnit internetovou přezdívku! To by nešlo takhle.
  • Viktor_H
    Na vědomí se dává, že spanilý Cahir se rozhodl respektovat přání svého stvořitele, Mistra sapkowského, a odebere se tudíž do věčných lovišť....

Prostě a jednoduše už jsem velkej kluk a rozhodl jsem se pro změnu profilu.

Pro redakci: Hoši, můžete mě (Cahira) smáznout. *1*
  • rancor1223
    Mě taky a to na několika compech, včetně těch ne zrovna highend.
  • Pamatujete si ještě na ambiciózní českou hru Refusion? Její oficiální stránky nyní opět běží...

No jestli ta hra bude stejně ambiciózní jako ten blogísek tak potěš koště..
  • life28
    hlavne nech to vyjde, čo vyzerá, že vyjde
  • Cahir

Profil Mass Effect 3: Omega byl doplněn o nové screeny.

Jak na to koukám, přibudou i noví záporáci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit