Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rancor1223
    Taky na to čumim a nechápu *1*. Už druhá bleskovka v tomhle týdnu o zrušeném Stalkerovi 2. Tak co to sakra?
  • jo jo, mas pravdu. nevsimol som si.
  • Psali tu o tom včera
  • SWTOR: Free-to-Play is Coming on November 15th

Star Wars The Old Republic zacina s free-to-play modelom 15. novembra. Viac na http://www.swtor.com/info/news/news-article/20121108.
  • Foxtrot_cz

Nové screeny prostředí a modelů ze S.T.A.L.K.E.R. 2.

WTF - já četl, že práce na Stalker 2 byli definitivně ukončené, můžete mi to někdo tedy vyjasnit ?
  • Co vás čeká v GTA V? Los Santos bude větší než svět Red Dead Redemption, GTA: San Andreas a...

Jupi zadny randeni!
  • vlastik.plaminek

Adrian Chmielarz (zakladatel People Can Fly): Pokud chceme ve hře vytvořit nezapomenutelné zážitky...

Ať si zahraje první tři Residenty, Silent Hill, Amnesiu nebo první AvP a pak něco mele. Padající mrakodrapy nejsou nezapomenutelný zážitek.
  • Malleth
    Daj se ale udělat i bez omezování gameplaye. Stačí si zahrát Dark Souls. Tam je samotný objevování nových lokací nezapomentelnej zážitek.
  • Schválně si vybav nějaké tvé nezapomenutelné zážitky a dechberoucí scény. Spousta z nich bude pocházet z úseků hry, kde má hráč nějak svázané ruce (nemusí jít nutně o nehratelnou sekvenci). V MGS to jsou různé "minihry" (respektive souboje s bossy), v HL2 je hráči dočasně omezen pohyb, nebo rovnou i pohled atp.
  • MickTheMage

Nove RPG od producenta Realms of Arkania?

Guido Henkel, co je producent (a tvorca hudby) klasickej serie Realms of Arkania, pripravuje podla vsetkeho: http://www.crystals-dsa-foren.de/showthread.php?tid=3947&page=2 nove, originalne RPG, ktore vsak nema nic s pravidlami (alebo svetom) Das Schwarze Auge. Podla informacii, ktore podal, by sa malo jednat o single-player RPG so severskou prichutou menom Thorvalla. Malo by sa jednat o velky PC projekt, ktory zabezpeci jeho spolocnost G3 Studios.
  • Mno dřív bych si myslel, že se někdo seknul v překladu ale ono přece jenom vychází nějak moc nehratelných blbostí na které se nedá zapomenout ..
  • Hanzales

Adrian Chmielarz (zakladatel People Can Fly): Pokud chceme ve hře vytvořit nezapomenutelné zážitky...

Zrovinka jsem chtěl napsat to samý (a asi nás bude víc) ;o)
    Ale počítám se někde něco ztratilo v kontextu... a jak tak čtu tu větu, tak asi i v překladu :)
    Asi byly myšleny dechberoucí momenty ze hry, kdy jde o nějakou scenérii, nebo nehratelnou sekvenci, která hráči utkvěla v hlavě. Ale skvělých herních momentů se mi vybavuje mnohem více právě že na základě hratelnosti.
  • Adrian Chmielarz (zakladatel People Can Fly): Pokud chceme ve hře vytvořit nezapomenutelné zážitky...

nezapomenutelnej zážitek JE hratelnost...
  • Co nás čeká a nemine v nejnovější (7.11.2012) aktualizaci PS Store?

To je jedno. Než zmizí frikulínská ikona Singstar z XMB, tak budu stejně PS Store ignorovat.
  • O luxování kreditek jsi slyšel kde?to mají jen češi vsugerovaný hodně blbý myšlenkový pochody.
  • Co nás čeká a nemine v nejnovější (7.11.2012) aktualizaci PS Store?

:D hot news:D
  • Eda.Frtan
    A to mě právě dost sere... Proč bych jim tam měl psát kartu, když je to zadarmo... Zase nějaká mrdka, kde jim ukradnou databázi a vyluxujou mi kreditku(i když tu mám stejně jen na placení na netu.)
  • ucho
    ne, to neznamená, že ta hra je teď napořád zadarmo, to znamená, že má jeden obchod promo akci, aby si nalákal zákazníky, kteří budou nakupovat u něj...
  • Nejspíš jen US, protože v Evropě se Veterans day neslaví (teda aspoň si to myslim *3* )
  • Kdo z Vás by nechtěl úspěšnou hru BioShock zcela zdarma? Tak neotálejte a přidejte si ho do košíku...

Jéé, tak to už si konečně můžu s klidným svědomím nainstalovat warez verzi (jedna z mála gamesek, co nemám legálně), která se mi někde doma válí na.. :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit