-
Elita národa volí Games.cz! Přidáte se na poslední chvíli i vy? :)
Nejlepší video youtube , gangam japonec se muze zahrabat , slzicka ukapla !!!! -
Genialne! :D -
Does game journalism still suck?
Během toho jak všichni volíme Games.cz v Křišťálové Lupě stále pokračuje včerejší kontroverze.
Tentokrát bych rád zavedl vaši pozornost na druhý příspěvek Erika Kaina k této věci.
http://www.forbes.com/sites/erikkain/2012/10/26/all-the-pretty-doritos-how-video-game-journalism-went-off-the-rails/ -
Takové hezké video jakési skejtovací hry
http://www.flabber.nl/linkdump/video/de-50-grootste-physics-fails-uit-skate-3-13014 -
Epicke video,nic ine sa povedat neda,len asi tolko ze ma mrzi ze nemozem hlasovat 2x ale Alzbeta ma pravdu diskusie sa kurvia treba s tym nieco robit :) -
Mám pro tebe jedno slovo: AdBlock
-
Naprosto paradni video, hned jsem sel a dal vam hlas. Kdo to vytvoril? :D -
Halloween Bundle
Nový balíček na http://www.indieroyale.com/ ,kde najdete Sam & Max: The Devil's Playhouse (full season) za směšnou cenu, který jinak stojí na steamu 33 EUR -
pěkný video, sice jsem z těch lidí znal jen Grygara, ale dobrý :)
edit: tak a až teď mi došel ten příbuzenský vztah... :D je pátek no. -
Cole nezklamal :D -
Mě se to zdá celkem v pohodě...jedno kliknutí navíc, jednou za čas, mě nezabije...
-
*15* *15* *15* -
No sakra, to mě fakt až rozbrečelo :D Dokonalý video! -
Třeba fialový, pointa zůstává.
-
vidím, že toho o BF3 víš opravdu hodně, když mi tu napíšeš "textury jsou vybalancované pro ten hnědý filtr"
btw: je to modrý filtr -
Správně. Teď si zahrajeme hru "najdi rozdíl".
Jaký je rozdíl mezi "nepřeji si" a "nemohu"?
Ale fakt nevím, proč se o tomhle vůbec bavíme, pointa je, že textury jsou vybalancované pro ten hnědý filtr a že bez něj jsou lépe vidět ostatní hráči, což v tom videu samozřejmě ukázané nebylo. -
we are proud of the visual identity of Battlefield 3 and do not wish to change it. Velice důležitá věta. Přečti si ji několikrát a třeba ji porozumíš.
-
...cože? :D . Já nezpochybňuju proveditelnost. A ano, četl jsem to. A ne, naprosto tomu nerozumím, vlastně vůbec počítačovým hrám nerozumím, jen mě sem občas zavane nějaký zvláštní vítr.
Četl's ten komentář ty? Nikde v něm ten dotyčný nepíše, že by to nešlo.
Bylo by fajn, kdybys psal k věci, přestává to být zábava, ale skoro snad vyučování, jak ve školce. -
Nic nebude! EA DICE nakonec nepřidá do Battlefield 3 možnost vypnutí barevného filtru. Programy...
To dává jistě smysl, když samotný vývojář z DICE řekl, že to půjde. A vůbec, četl's ten komentář proč tam tu možnost dát nechťejí, nebo jenom z fleku nesouhlasíš s tím čemu nerozumíš? -
reklama
fijo reklama je celkem vopruz, vim ze z toho zijete ale jinak to nejde? ts ts ts