Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ocaď pocaď předsedo...
    Jen se proste divim... The Run taky byla arkáda a kazdej to pomlouval... Nechapej to spatne, nic proti arkadam nemam, hraju jak Gran Turismo 5 tak Driver San Francisco a oboje to jsou supr hry :)
  • ucho
    NFS není simulace. Jsou to arkádové závody s auty. Vyčítat jí tedy takovéhle věci není příliš rozumné. Pokud hledáš simulaci, hledej ji u jiné hry...
  • NFS: Most Wanted

Neprestavam se divit...dosavadni 4 recenze na nove NFS jsou 90,90,90,93. How is that possible? Kdyz jsem to zkousel na For Games jizdni model byl naprosto otresnej (250km/h troska brzdy a zatoceni doprava=instantní odbočení o 90°) nebo tuning za jízdy (výměna pneumatik, oprava, tuning malych casti atd) ... Chápete to někdo? Pokud je už warez verze a parite ji nekdo, co je na tom tak uchvatnyho?
  • vlastik.plaminek
    Ne každý má doktorát v rozeznávání šikmookých.
  • Pořiďte si oblečení z oficiální kolekce na motivy herní série Assassin's Creed.

ne moc ale vubec to sem nepatri nemuzes se registrovat na jedno z milionu for a resit to tam ?!
  • vlastik.plaminek
    A co jako? Čekáš, že ti je někdo z místních udělá, že to sem tlačíš?
  • MoH W.

Zdarvím :) Moc to sem nepatří, ale na EA mi už neodpovídají a na fb mám BAN, takže tam napsat taky nemůžu. Tohle je asi jediná moje možnost. Mám dost velkej problém. Po 10 - 15min hraní MP, mi přestane fungovat menu ve hře. Hrát se dá normálně, ale jakmile mě zabijí, nebo dám esc, tak v menu nejde nic, spawn, voják, zbraň, nastavení .. prostě nic. Asi chápete, že s tím se dá hra těžko hrát, protože když mi vyskočí upozornění na novej unlock, tak to nemohu odkliknout a hru musím vypínat natvrdo. Ovladače mám nejnovější ATI. Snad mi někdo pomůže, rád bych hrát déle než 20min. Nevíte co s tím?
  • to snad ani nemůžou myslet vážně :)
  • The Elder Scrolls Online

K dispozici je řada nových informací k The Elder Scrolls Online.
    Primární zdroj informací: http://elderscrollsonline.com/en
    Doporučuji především články:
    http://acolytesguild.wordpress.com/2012/10/22/elder-scrolls-online-preview/
    http://elderscrollsotr.mymiddleearth.com/2012/10/22/finesse-synergy-and-you-how-it-all-fits-together-in-elder-scrolls-online-3/
    http://elderscrollsotr.mymiddleearth.com/2012/10/22/eso-press-summit-your-character-development/
  • rancor1223
    Kdybych měl hodnotit z toho co jsem viděl, tak COD jsou na tom oproti Warfighteru ještě fakt dobře.
  • Amylee.Anderson

Pořiďte si oblečení z oficiální kolekce na motivy herní série Assassin's Creed.

Takový hipsterský hadry :D
  • Zhlédněte povedený pětiminutový film Assassin's Creed 3: Rebel Blades natočený na motivy známé...

Nádhera. Opravdu nádhera.
  • To jste neviděli toho Jeřába co tam prolétl za oknem?! Jakej jeřáb asi nebo si myslíte že tu kameru tam drží obr? :)
  • USER47
    CoDy dělaj to, co dělaj, přece jenom výrazně lépe než moderní MoHy.
  • Já to bohužel nestíhám .. hádám, že je to tedy konec nesestříhané verze? :(

Zachrání nás Mr. Slotermayer?!
  • ZvacA
    Třeba nastává doba, kdy si i kritika bude obecně všímat toho, co všechno za posledních 5 let vyšlo v FPS sféře za kravinky a bude se tak i náležitě hodnotit. Momentálně to schytává MoH a podle toho, co jsem viděl se tomu kydání ani nedivím. Warfighter je jen kopírkou všeho, co bylo k vidění za poslední roky a ještě to prezentuje takovým nemastným způsobem, kdy nezapomíná míchat monumentálnost s nudou a přehnanýma blbinama, aneb padající monstr-jeřáby a "NFS" honička v akci, že o nějakým herním zážitku se tady mluvit nedá. "hate" vlna je zde zcela střízlivě na místě. Výhodou CoD je, že on se svým " divným subžánrem" nebo jak se jeho koncepty dají nazvat, přišel, což mu hraje do karet. Ve výsledku je to sice stejná věc, která by si zasluhovala taky průměr v pětce, ale dělá to, co vždy dělal. MoH se snaží být zase pro všechny, přičemž mu to moc nejde a hraní se tak zvrhává spíše v parodii sama sebe.
  • Mas recht, ale zrovna tady nejedou s davem. MW3 tady taky vylozene nechvalili a mrkni se na metacritics na prumerny hodnoceni. Jsem spis zvedav kolik daj Black Ops 2
  • Sveze se Games na hate vlně a dá MOH Warfighter také 5/10 či míň *1* Ta hra je tak špatná, jako poslední 3 COD, ale těm všichni dávají 8+/10. Nechápu. To EA tentokrát neposlalo všimné? *2* IGN tomu dalo jen 4/10 a EG 5/10 *8*
  • No jo no, víš co, to je taková ta česká slovenština. Trochu změníš slova. **1*
  • ta slovencina nic moc teda :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit