Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak aby se neřeklo tak jsem si to objednal a jsem na to zvědav... Zajímavé také je, že Machinima poslala všem partnerskym uploaderum na youtube hru zdarma, pokud pote uploadnou nejaky kus gameplaye... To tedy nevim jestli se dela casto, ale zavani to budto natlakem na nas jeste pred vydanim (u me uspesne), nebo jsou si vedomi toho jake maji hraci mineni o poslednich dilech NFS a zaroven vi, ze tenhle dil se jim povedl :D Dám vědět
  • ucho
    ne, nepřijde mi to nepředstavitelné. jen mi to přijde nedotažené. to generování unikátních kódů je práce na hodinu i s přípravou webu. získali by si tím tak větší návštěvnost stránek a větší snahu lidi ty kupóny opravdu tisknout a někomu dávat. takto je jakákoli manipulace s kupóny zbytečná... pokud si tedy chtěli udělat reklamu, odflákli to. co je na tom, že kritizuji tuhle malou drobnost? :)
  • prostě jsou lidi, co neznají stránky stopzombiemouth, a popcap jim chce pomoct to změnit... a zároveň chápe, že ne všichni znají jejich firmu a hry, tak proto jsou tam ty kupony, abys to donesl kamarádům a známým (jasně, dá se jim jen říct ten kód, ale oni maj ten marketing prostě nastavenej takhle, rozdávání letáčků)
  • přijde ti opravdu tak nepředstavitelné, že by někdo něco rozdával po omezenou dobu naprosto zadarmo v rámci tý kampaně?
  • ucho
    že ty kupóny nejsou unikátní, nijak se negenerují, tedy jakékoli rozdávání čehokoli je zbytečné. prostě v danou dobu kdokoli přijde na ty stránky a hru si bude moct stáhnout, protože ten kód bude viset někde na internetu...
    takže věda je v tom, že dělat cokoli s tím kupónem je zbytečné. kdyby si udělali generátor unikátních kódu, kde by šel pak každý použít jen jednou, bylo by to o něčem jiném, takhle je to taková fušeřina...
  • je to v rámci tý kampaně na prevenci zkaženejch zubů a tak... má to fungovat tak, že si vytiskneš arch těch kupónu, budeš to všem rozdávat, oni si zajdou na ty stránky, dozvědí se, jak se správně starat o chrup, a dostanou za to hru zadax...

co v tom hledáte za vědu?
  • vlastik.plaminek
    Neberu to urážlivě, asiati jsou velice pracovití a šikovní, ale většině zápaďáků prostě připadají stejní. Asi tak, jako my jim.
  • EuroSamurai
    Tohle je tady normální, co mi nejde ale do hlavy je to jak muže porovnávat hudení videoklip s timhle to zas asi nemuže překousnout, že je populárního něco co nemá rád což je typický pro některý zdejší závistivý konzervy.
  • EuroSamurai
    Když to nerozeznáš tak máš napsat asiat ty kulatookej.
  • holec89
    doporucuju: http://www.youtube.com/watch?v=JOHyD49DaeA&feature=plcp
  • Proces napasování konzole X360 do laptopu na vlastní oči.

no to je pěkně hnusný xD
  • Ano, je to divné. Člověk by řekl, že tam budou mít třeba 10k unikátních kódů a tím to hasne. Ale dokud je to tam v téhle formě tak pořád platí logishe. :)
  • rancor1223
    Někteří stále pamatují doby Most Wanted, kdy NFS ještě stálo zato hrát. To co s NFS dělají je degenerace (podobně jako se to teď děje s MoH). Zvlášť u The Run bylo vidět, že nevědí co se značkou mají dělat. Tentokrát zase roubují principy Burnoutu na NFS. Co to bude příště? Zombie? Takové COD alespoň stagnuje a tím pádem se drží své úrovně kvality.
  • No tak asi reinstall, ne? :)
  • ucho
    ano, a dle logishe je teď ten kupón jen na okrasu a prostě v tom rozmezí bude ta hra zdarma, kupón nekupón...
  • Download printable coupons for a free Plants vs. Zombies PC/Mac game, then come back Oct. 30 - Nov. 10 to redeem it.

Na kupónu je napsáno. Go to stopzombiemouth.com use the code peah8r

logishe .. od 30. října až 10. listopadu se tam bude dát někde zadat kód.
  • peah8r?
  • Ne to ne, mám 5770 a nejnovější ovladače :) Tak jsem to myslel. MoH mám originál, o to víc mě to sere :X
  • ucho

Get for yourself and all your friends Plants vs Zombies for free

http://www.stopzombiemouth.com/

ale moc nevím, jak to funguje, ty kódy jsou stejný...
  • Tak jestli máš nejnovější ATI ovladače, tak jsi hodně pozadu, konkrétně nejspíš máš ovladače z roku 2006, kdy myslím začaly vycházet AMD ovladače...nebo tak nějak.

Máš originál?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit