Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To není přesné - oni postupují tak, že uvedou hru za plnou cenou, řekněme 50 EUR, po určité době ji pak několikrát dají do časově omezené akce, např. na 1 den nebo víkend ji sníží, pak vrátí zpět na původní cenu, a časem sníží její cenu trvale třeba o 50%. A z této ceny pak zase dávají slevy.
  • "majoritní většinu"....hezký výraz, no. Tautologie se tomu říká.

Ano, slevy na Steamu se používají jako druh podlého marketingu, ale snad mají lidé mozek a jestli ne, dobře jim tak.
  • Steam Haloween Sale

jen bych rád upozornil na trend ve Steamovských slevách, kdy se zlevňuje z nesmyslných cen. Třeba taková The Darkness II již byla ve slevě několikrát za tuto cenu, ovšem rád bych, aby se čtenář podíval na onu "původní škrtnutou" cenu, jež je i v současné nějakých 50 euro.

Steam jen využívá (někdo by řekl zneužívá) toho, že má de facto většinu trhu, tak zkouší, co si zákazník dá líbit.
  • Kdyz mi nekdo da + tak to beru tak jako ze souhlasi s tim co pisu. Kdyz mi nekdo da minus bero to tak ze nesouhlasi s tim co napisu. A proto bych byl rad kdyby mi jeste rekl s cim nesouhlasi, stejne jako probiha ziva diskuze (znas to?)... Pokud patris uz k 36. "ctenari" co si zas neco blbe precetl a pochopil to tak ze kazdy kdo mi da minus musi napsat duvod nebo se stane moji voodoo panenkou, tak jsi 36. ctenar mimo misu... (cisla jsou pouze orientacni *1* )
    Jen tak btw, dekuji tobe podobnym, vzdy ve skole o nudny prednasky mam co delat kdyz tu nejaky trdlo háže rozumy a mě to nedá jen číst :D
  • stopzombiemouth.com

hmm, tak ta akce s Plants vs. Zombies zadáčo platí jen pro US, takže jedině proxy...
  • mně jen přijde divný, že třeba pluska vysvětlovat nechceš, to ti asi stačí, když vidíš, jak tě mají všichni rádi... ale věz, že když ti někdo dá v diskuzi mínus, svět se nezboří a život jde dál :D

(PS: a urážky si strč za helmu)
  • Koukam že jsem si pěkně naběhnul... *2*

Jo a sorry, zapomnel jsem...... Fakt jsi me nastval ty jeden grazle! Ted budu behat po pokoji 10 minut a jen se vztekat!! Dalsi minus ktere si na smrtelne posteli budu vyčítat! *16* *16* *16*

*2*
  • Ty jsi holt hlupák no...
  • drasta
    Chtel jsem ti jen vysvetlit ze jsem ti dal minus a to ne proto ze bych s tebou nesouhlasil ale po tom co jsem si od tebe precetl jsem te chtel proste jen nas*at...
  • ok, tak bacha, když sem bude něco psát Miserius, tak mu lidi nedávejte žádný mínusy, radši pěkně pod jeho příspěvek popište, co se vám na něm nelíbí :) no nevošklíbejte se, byl by moc rád, tak co byste pro něj neudělali :D
  • Byl bych za to rád...
  • Já mám na Steamu u Dishonored 24 hodin, záleží prostě na herním stylu....
  • Britský žebříček prodejnosti 43. týdne roku 2012: 1. Medal of Honor: Warfighter, 2. FIFA 13, 3....

Nechapu jak je mozne ze je MoH prvni?! Pak se divime ze delaj hry ktere nestoji za nic...udela otravnou zabugovanou hru a jeste jsou prvni v prodejnosti! Lidi jsou jak stado,vidi znacku a jdou nakupovat....
  • a proč? to ti každej musí vysvětlovat, proč s tebou nesouhlasí?
  • Mínusové komando, spis mi vysvetlete v cem semnou nesouhlasite misto minuskovani, nebo spis spolu s minusováním *15*
  • Snad jo, je pravda že v AC2 jsem spousta casu jen behal po meste a zabijel nepratele :) Zitra uvidime :)
  • Dohrát hlavní kampaň Assassin's Creed III zabere cca 20 hodin, stejně dlouhou dobu si užijete i...

No já jsem AC2 hrál nějakých 65 hodin. Jestli je AC3 podobně rozsáhlá (má být, pokud vím), tak bych tyhle odhady nebral moc vážně.
  • Ja hral stealth bez zabiti a objevil tak 80% run a amuletu a trvalo mi to 15 hodin (na Hard)...takze to uz asi taky zalezi na tom jak jsi dobrej hrac...
    A nemluvim o znovuhratelnosti, ta je u Dishonored suprova, ale mluvim o tom ze rikali ze zabralo 22 hodin vyvojari to projit kdyz uz vedel co vsude je (nesmysl takovou dobu) a tady rikaj 20 hodin, tak aby to opravdu tech 20 bylo...
  • "zamávej, pitomče, vyletí rakeťáček" :D

tak to jsem se fakt zasmál od srdce ;)
  • Malleth
    Reakce na Miserius:
    Nevim co na tom u Dishonored nebyla pravda. Já sem Dishonored dohrál po 25 hodinách a zdaleka sem neměl objevený všechno. Jasně, mohl to člověk proběhnout rychlejc, ale tím by šidil sám sebe. Krom toho Dishonored má velkou znovuhratelnost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit