Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janchor
    Závidím, že to máš čerstvý před sebou. Enjoy!
  • Dik je to uplne fuk :D Dulezity je ze nekdo odpovedel k veci.
  • Dik uz mam koupinu a stazino a opatchovano. Jen dovecerim a zkusim to spustit a uvidim.
  • ringmancz
    tady člověk dostane minus jenom za to že se zeptá...
  • s posledním community patchem to zabugovaný není vůbec (dohráno asi před půl rokem bez jakýhokoli problému)

otázka je, jestli půjde takhle opatchit steamed verze...
  • Chápu, kde se objevím, tam jsou z nějakých důvodů červená čísla.

Jinak ještě k té cenové teorii, to by přece nefungovalo, kdyby měli u jiných prodejců nižší ceny, ne? Protože ty akce jsou málokdy časově souběžné. Někdy dokonce nejsou vůbec (např. EA na Steamu, že...)
  • Myslím že za těch 5 euro to stojí, ale normální cenu bych za to asi nedal.
  • STEAM slaví Halloween ve velkém - cena 60(!) titulů klesla mnohdy o 50 až 75 procent.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines - koupit ci nekoupit? To je oc tu bezi... Ma to cenu nebo je to tak strasne zabugovany ze se na to mam radsi vykaslat?
  • STEAM slaví Halloween ve velkém - cena 60(!) titulů klesla mnohdy o 50 až 75 procent.

Díky bleskaři a případně tomu, kdo ho na to upozornil. Alan Wake's American Nightmare, Left4Dead 2 a Hautend House dohromady za krásných 350 Kč. Bez tohohle bych Steam nepustil *3*
  • Nebo rozumní *2*
  • Drž raději hubu. *7* Nejhorší snad u lidí je, když trpí hrozným přesvědčením, že jsou vtipní. *7*
  • ucho
    teď je na steamu za 2,5 eura. za tyhle peníze je to zadarmo, ta hra si to zaslouží...
  • ucho
    chtěl bych upozornit na to, že vlastním Darkness 2 na steamu a koupil jsem ho za 120,-
    na steam si tedy rozhodně stěžovat nemohu :) jinak ty ceny jsou "nesmyslné" jak u čeho a jak pro koho. a řadu lidí to neodradí od toho si hru koupit za plnou cenu. pokud někdo převrací každou korunu, tak si samozřejmě počká na slevu, ale na druhou stranu jsou zase pak ty ceny po slevě často bezkonkurenční...
    jinak jsi přeci svým vlastním pánem, sám se předpokládám dokážeš rozhodnout, za jakou cenu jakou hru koupíš a když bude cena příliš vysoká, hru kupovat nebudeš... celkově mi trochu uniká smysl postu :)
  • Seriál spíš dělá ostudu komiksu (a hře), i když se začátkem nové sezóny se kvalita už lepší.
  • omlouvám se, nerad se bavím s lidmi tvého typu, nechme to tak.
  • Já to pochopil, jen jsem poukázal na zbytečnosti ve tvym textu pravděpodobně způsobený potřebou chytře se prezentovat, což se zjevně moc nepovedlo :)

Co že jsem teda nepochopil?
  • jistě, je to velmi dobré, nedělá to seriálu ani komiksu ostudu a považuje se to za vrchol tvorby Tale.
  • A mimochodem, včera jsem tam koupil The Walking Dead. Nehrál jste to už někdo?
  • v tomhle případě pravděpodobně závisí na 2K, jak si s tím manipuluje. Ve finále je to však Steam, na kom bude vidět největší díl "viny". Já chtěl jen varovat hráče, že není všechno zlato, co se třpytí.
  • upravil jsem to, aby to pochopil i průměrný otaku. Snad už to teď je ok.

A ano, je to jen byznys, nic víc. Jako vždy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit