Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • líbí se mi jak nějakej 15ti letej kluk mluví o Old Schoolovém RPG. Přitom v jeho věku ani nemuže vědět co to je :D
  • ucho

Mount and Blade Collection

Na GMG za 115,- (Steam verze)
  • Analytici předpovídají, že se prodá 18 až 20 milionů Grand Theft Auto V. Tedy o něco málo méně,...

Je aj na GOG. Uz tam bola 2x na to zlava.
  • Taky jsem s tim nemel problem a nemam, protoze Dark Souls si se mnou porad pohrava :) I presto jdu dnes na postu vyzvednout gamepad.
  • drasta
    To jsem vazne jedinej komu se to na klavesnici a mysi po spravnem nastaveni klaves hralo v pohode?
  • Podpora stereoskopického 3D v Assassin’s Creed III potvrzena.

tak timto si u mě hra polepšila o celý bod :) možná ji dám už 7/10
  • janchor
    Úplně se mi z toho zatesklo po obživení.
  • montatatana
    Od dětí pro děti :)
  • Tohle zkratka musim linknout,... bez jakyhokoli dalsiho komentare.

http://www.zing.cz/novinky/14195/videorecenze-pc-verze-dark-souls
  • jindra.veliky
    Valve to prošlo s l4d2 a cs:go :-)
  • EA skončila v druhém čtvrtletí tohoto roku ve ztrátě 381 milionů dolarů, tj. o 40 milionů více...

dobře jim tak zm***m! si jako mysleli, že miliony uživatelů steamu si budou instalovat BETU nějakýho originu kvuli průměrnejm hrám od íej? fail
  • Prodeje Medal of Honor: Warfighter jsou slabší, než EA očekávalo.

A co si mysleli ,že jim lidi budou pořád žrát ty jejich sračky,dobře jim tak možná začnou dělat pořádné hry. *15*
  • Asi první recenze na Black Ops 2:
    https://www.youtube.com/watch?v=zbfTO2W2rUU
  • protoze origin skoro nikoho nezajima :)
  • Ono je American Nightmare i na PC? Jaktoze se to dozvidam az ted! *13* Uz se sosa. *14*
  • jindra.veliky

Informace

Proc neinformujete i o slevach na originu? Treba Alan Wake's American Nightmare za 7 euro.
  • Prodeje Medal of Honor: Warfighter jsou slabší, než EA očekávalo.

no nekecejte :D Kdo by to byl řekl :S
  • EDGE ví hovno, nevytahuj jen to, co se ti líbí, podívej se na jejich další hodnocení, zůstane ti rozum stát.
    Kor když takový MW3 dostalo 9/10..jasně, nebylo tolik zabugovaný a dokonce ani tolik stupidní, ale taky nebylo tak kouzelný na takový hodnocení. A DAO 5/10 a DA2 6? Pche. *15*
  • MishKonn

Prodeje Medal of Honor: Warfighter jsou slabší, než EA očekávalo.

Taky jim to patří, je to shit, kterej se přiživuje na značce, která už sama o sobě vaří z vody dobrejch pár let. Pokud recyklujete recyklát z recyklátu z recyklátu z recyklátu z recyklátu, nemůžete očekávat, že ze stroje vypadne zlatý prase.
  • rancor1223
    To jsou fakt zajímavý hodnocení *1* Dead Islands mě sice nebavil, ale 3/10? Zas tak špatný to fakt nebylo. Ostatní nekomentuju, ty jsou mimo úplně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit