Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • diky za info
  • Faerie Solitaire zdarma na Steamu

Naše hra je až do 8. listopadu zdarma na Steamu. Navíc má teď podporu pro Mac a každý, kdo už má Faerie Solitaire (nebo si naši hru stáhne), získá předmět do TF2.
    Web: http://faeriesolitaire.com/
    Steam: http://store.steampowered.com/app/38600
  • Pokud je to z vgchartz, tak bych tomu fakt nepřikládal takovou váhu, třeba Zaklínač 2 tam má pro obě platformy dohromady prodáno necelých 1,3 milionu, přitom na minulé konferenci CDPR oznámili, že už se přehoupli přes 2, prostě dokud to nebude přímo z Arkane nebo z nějakého prohlášení Bethesdy, tak bych to tak nehrotil. Taky doufám, že zrovna tuhle hru PC hráči podrží a ukážou, že dělat pořádně velký hry na PC ne jen formou odfláknutého portu, se stále ještě vyplatí..... Doufám
  • Ano, myslím. Jak jsem psal, jestli jsou prodeje na PC nejhůře, tak se jdu zahrabat, protože bych čekal, že právě PC hráči tohle ocení.
  • DangerousDave
    tak nejak by to dopadlo keby janchor recenzoval Mirrors edge :) (joke)

tu je pekne vidieť, že recenzia by sa mala robiť s chladnou hlavou a nie, že chlapec vyzvracia do mikrofónu všetku svoju nahromadenú frustráciu, ktorú si vpodstate navodil svojou vlastnou neschopnosťou.
  • DangerousDave
    myslíš vgchartz ? tomu by som zatial veľkú dôležitosť neprikladal i keď môže to niečo naznačovať. Každopádne ak by sa potvrdili nízke predaje a hlavne na PC tak by sa naplnili moje najhoršie obavy. Pokial PC komunita nie je ochotná platiť ani za kvalitu tak asi fakt na*rať...
  • Tak ale stejně, steam je jen na PC a pochybuju, že by měl nějaký větší vliv na další prodeje. Při mém opravdu optimistickém odhadu, to bude dalších 100 tisíc, realisticky 50-70 tisíc
  • No ale nevíš, kolik toho prodali na steamu, ne?
  • Prodeje Dishonored

NA jednom webu zabývající se prodejemi her, jsem našel, že celkově se prodalo jen 900 tisíc kopií. Na PC bylo nejméně (100 tisíc), pak na PS3 (330 tisíc) a nejvíce na Xbox 360 (480 tisíc). Dost mě to překvapilo a to hlavně na PC, kdy jsem čekal minimálně o 400 tisíc více.

Celkově mě to dost zklamalo, protože jsem této hře přál minimálně 2 miliony kopií a zatímco se CODU prodá 25 milionů, poměrně inovativnější a hratelnostně lepší hry, si nekoupí ani ten blbej milion lidí.
  • Hele i na to je mod :) Sam si pak ve hre pomoci '+' a '-' nastavis citlivost, ktera ti vyhovuje a funguje to lip nez nastavovani DPI primo na mysi (pokud mas mys, ktera to umoznuje).
  • Jako kdyby někdy byly SW zábavou jen pro dospělé...
  • Caincz

Mladé vývojářské studio Playhouse Entertainment se snaží vytvořit střílečku pro PS Move,...

Skoro se mi chce napsat, že spláčou nad výdělkem, protože hardcore hráči PS Move nemají...ale já ho mám....to je dilema...
  • The Longest Journey

The Longest Journey se vrací!!!!!!!

http://www.eurogamer.net/articles/2012-11-01-dreamfall-chapters-a-new-longest-journey-game-by-ragnar-tornquist
  • drasta
    To je fakt zvlastni. Ja jsem nic podobnyho nepozoroval. Je pravda ze obrazovka se pri pohybu mysi trochu trhala (i kdyz hra jela na 30 framu) ale normalne se to dalo hrat.
  • jindra.veliky
    takze se tu nebude psat o Wowku? *5*
  • Nožejo.
  • Že? Jak můžeme dneska vlastně číst antickou filozofii a mluvit o jejím přínosu, když tomu vůbec nerozumíme. :/ Kor v naše věku!
  • RSS bleskovky

to webmaster: proc mate ty bleskovky v RSS formatu tak pokalene zkracovany? dyt to je nepouzitelne
    to musim extrahovat pres externi web agregator a to je zbytecna zatez
  • Protože je fyzicky nemožné, že by ten patnáctiletý hrál hry vydané před jeho narozením, že. To by svět explodoval. Možná celý vesmír. Znova.
  • hele ja mam takovej problem že když pohnu pomaliiiinku myší o milimetr, tak se ve hře otočim o 180° a když s myší pohnu rychle tak se otočim jen asi o 30° a to ještě pomalu... a to se fakt nedá :D dohrál sem to na gamepadu a nejlepší hra za poslední roky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit