Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako by ti to nemohlo být jedno, nehraj si tu na policajta...
  • jak víš, že je bez souhlasu webu?
  • Aha, takže přijde až při dalším updatu *4*
  • Stáhl jsem, zahrál jsem a žádný předmět do TF2 jsem nedostal *7*
  • Ahá, takže v tom případě je očividná reklama zdarma (předpokládám) bez souhlasu s webem v pořádku, hm?
  • Vgchartz naprosto neodpovídá realitě u PC verzí. Vůbec nepočítá digi distribuci a u BF3 píše jen 2 mega, což je nesmysl, když PC se vyrovná konzolím v DICE soutěžích (na PC je průměr hráčů na server minimálně 2násobný oproti konzolím už jen kvůli omezení u konzolí na 24 hráčů, takže počet odehraných her na Wakeu a počet zabití technikou absolvovalo na PC 2krát více lidí pro stejný výsledek a stejně u letecké PC poráží obě konzole; ano mají víc cílů, že *1* ). Na každé z konzolí je přitom 6 mega. U PC only Total Warů je situace ještě víc do očí bijící, protože dle jejich čísel se neprodalo ani jednoho z posledních víc než milion kusů. To je úplný nesmysl vzhledem k počtu lidí pracujících na Rome2TW, který bude největší a nejdražší díl. To by určitě ani poslední 2-3 díly nevytvořili, kdyby ty prodeje seděli. Jsou to čísla k ničemu.
  • Nečetl jsem (jen potvrdil *2* ), ale předpokládám, že součástí "licence" na closed alpha byl zákaz vypouštění obrázků a videí na net. Připrav se na ban na YT, pokud je to tvůj účet *1* (EA je nekompromisní a YT/Google taktéž).
  • To bych řekl, že víc
  • smejki
    nevím, jestli to tu bylo, ale... ULTIMATE ASSASSIN'S CREED 3 SONG
    http://www.youtube.com/watch?v=12PWq22E9CQ#!
    fuck yeah!
  • Chomaco
    stahuju jenom kvůli předmětu :D
  • díky, moc hezké...

škoda, že jsem to zrovna nedávno koupil na nejkreténštějším serveru planety bigfishgames :(( aspoň to tam teď můžu všechno zrušit (a něco jsem vám zaplatil :o)
  • Vzdyt to je zdarma + predmet do jiny hry, tak co. Aspon si to vic lidi zkusi, bych si toho jinak nevsim
  • A kdy že získá ten předmět do TF2?
  • leckie

Mass Effect Trilogy vyjde na PS3 7. prosince, na X360 se objeví o dva dny později.

Podle webu Bioware Mass Effect Trilogy vyjde na Xbox360 a PC stejně, tudíž 6. listopadu, PS3 verze vyjde o měsíc později
  • 5. listopadu se pravděpodobně naplno rozjede možnost předobjednat si GTA V. V brzké době očekávejte...

je to marketing chtej z nas penize. konzole zustavaj stejny bezi tam stejny hry jak na pc ale na pc porad vychazi novy hardware a hry maji napsanou vyssi narocnost zase znas chteji penize
  • Ke spuštění Hitman: Absolution budete potřebovat minimálně dvoujádrový 2GHz procesor, Win Vista/Win7,...

Crysis 3 gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=BokWp6TsRHc&feature=youtu.be
  • Zajímavá odpověd *7* .
  • Už vyházejte ty XPčka proboha...
  • Může mi někdo vysvětlit jaktože hry jako je absolution či xcom nepodporujou xp a directx 9 když to sou hry multiplatformní hry tedy běžej i na konzolích, který pokud vim nepodporujou nejnovější directy?
  • Co by neinformovali, když je to jejich hra, že? Děkuješ reklamám v televizi, že informují o nových produktech? Tam za podobné "info" aspoň platí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit