-
Dohrát hlavní kampaň Assassin's Creed III zabere cca 20 hodin, stejně dlouhou dobu si užijete i...
Doufam ze to je pravda, ne jako 22 hodin v Dishonored *3* -
Ceskej Max Payne :D
http://www.youtube.com/watch?v=_WPtZjqyy4Q
Ne ze by byl nejak ultravtipnej ale musim uznat ze me docela prekvapil. -
Ale Carbon už nikdy nevidíš, protože už tam to začínalo padat.
-
vtipné
Je srandovní pozorovat, jak každý hráč (pravděpodobně v závislosti na tom, který díl byl z NFS série jeho první) uvádí jiný díl, jako ten definitivně poslední, který ještě stálo za to hrát. Porsche, Underground 2, Most Wanted... -
ano, akce končí prvního.
co se týče shuggyho, tak každýmu se líbí něco jinýho. je tam demo, které ukáže dost věcí. dohrát se to jinak dá za 4 hodiny, ale kooperaci jsem nezkoušel. -
Co to tam píšou toho 31.10 ? akce končí prvního..?
Ten šagy je dobrej? -
Nevím no, sleva docela nic moc.
Asi odolám a počkám aspoň na -66%. -
to koupím, až to bude na GOGu :)
-
Doporučuji Walking Dead (už vyšli 4 epizody z 5). Já už koupil před měsícem, také ve 40% slevě a nemůžu si to vynachválit!
-
Steam
Na steamu je Halloween Sale, nepřehlédněte Shuggyho :) -
Někdo betatest na Linuxový Steam?
http://www.valvesoftware.com/linuxsurvey.php -
Ale vždyť to je u COD už od prvního dílu! V čem je rozdíl? Pamatuju si, že jsem v jedné misi COD1 vlezl do místa, kde mě autoři nechtěli a kolem mě chodili nepřátelé jakoby nic a pak se najednou otočili a odpráskli mě. Když jste nesepnuli script (tzn. nešlápli na správné místo - rozuměj nevlezli do toho pomyslného kruhu, tak se hra v podstatě zasekla ve smyčce a nepřátelé přicházeli do té doby, dokud se hráč na ono místo nedostal.) Nejednou jsem strávil v COD půl hodinu na jednom místě s tím, že musí přestat chodit a ono nic. Rambo styl nutný.
-
Assassin's Creed III obstál v první recenzi na výbornou - v italském Xbox 360 Magazine obdržel...
a on nekdo cekal, ze prvni kdo to muze recenzovat tomu da neco jinyho nez vybornou? -
YEAH
Ano, myslel jsem tyto autíčka. DĚKUJU MOC!! -
Hnusný snad , ale zajímavý
No mne jen dojímala ta zakázkově dělaná tlačítka , držáky ventilátorů na 3D tiskárně ...
Ehmmm no našinec se prostě musí spokojit se známým co má přístup k vodnímu paprsku či laseru , nebo bastlit na koleně .... -
Proces napasování konzole X360 do laptopu na vlastní oči.
Originální X360 taky není žadnej krasavec... *3* *3* -
Jojo co já sem se u nich navztekal ale zábava to byla parádní :D
-
PS: to, že je tištění letáčků a jejich roznášení po okolí tady u nás v ČR naprostá pakárna, kterou by nikdo nikdy nedělal, ještě neznamená, že někde jinde to nefunguje ;)
-
jasně... někdo propaguje něco pro zdraví a ještě rozdává hru zadarmo, ale dělaj to úplně špatně! :D
-
Syphon Filter bylo během vývoje několikrát téměř zrušeno a původně se točilo kolem vědců,...
jeste ze to nezrusili, Syphon Filter 1-3 jsou jedny z nejlepsich her PS1 ery