Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales
    Olalalalá!!!! Ty cockpity. A samozřejmě nejen to :) Slintám blahem a pokud budou prkotinky jako podpora FFB joysticku, jako že to má koukám asi i 6DOF atd. ...ty jo na něco takového čekám už věčnost! Díky za podělení se o info!
  • Dík za připomenutí ftl a Total war Rome jsem několikrát "dohrál"
    a zkusím i ten torchlight
  • rancor1223
    Pokud vím tak Walking Dead vychází v Evropě i USA stejně. Alespoň já tedy už hraji.
  • rancor1223
    To zvládneš překlikávat jednou rukou na klávesnici. *1* O chlup víc hardcore, ne?

Jinak třeba FTL, i když to tě asi na dlouho nezabaví. A jak bylo řečeno, hlavně strategie, za mě především Total War, je jedno který, všechny jsou skvělé!
  • Battlefield 3 DLC Aftermath a End Game nenabídnou nové zbraně, jak původně EA slibovalo.

Angry Birds!!!
  • MrSanta
    Torchlight 2 na normal obtížnost se dá dle mého uklikat myší.
    Při troše snahy by se dal pouze myší ukočírovat i Dragon Age: Origins.
    Jináč samozřejmě každá hra na Inginity enginu je v poho hratelná pouze myškou.
  • jde o to jestli k tomu nepotřebuju mačkat schopnosti
  • *1* To je dotaz, to ti muzu rict kup si Xbox a kinect a pař :D
  • Malleth
    Ze starších her bych si v tvý situaci zahrál třeba fallouty, arcanum, nebo dungeon siege. Z novějších nějakou diablovku, třeba torchlight 2 nebo Path of exile. Jestli máš rád netopýry, tak Inquisitora. Onehanded her jsou mraky *4*
  • pc jinak o žánr mi moc nejde ale adventury moc nemusím
  • Už to tam je :)
  • Malleth
    Bylo by dobrý napsat i platformu a žánr. Jinak na tohle sou dobrý klikací adventury. Machinárium, Botanicula například.
  • Squadron 42

Pro milovníky spacesimu - http://youtu.be/ZBx8J5yBsOQ

A tady teď běží rozhovor - http://www.gamespot.com/shows/gamespot-live/?event=roberts_space_industries_gdc_panel20121010
  • Většina RTS, arkádové závody, flashovky.......
  • mám zlomenou ruku doporučíte mi něco co se dá hrát jednou rukou dík *3*
  • Jeste ne, byva to v 5 hodin u nas... jeste bude Bulletstorm :)
  • Activision se omluvilo za text "Alláh je nádherný a miluje krásu", který byl muslimy nalezen na...

Muslimove jsou vylízaný degeni... ale přejme jim to xD
  • MrSanta

Divinity 2 na GOG

Na GOG se chystá Divinity 2: Developer's Cut a až do 18. října běží výhodná akce vhodná pro ty, kdož ještě žádnou Divinity hru na GOGu nemají. Za 18,99 $ všechny 3 hry.
  • God-of-War

Rsiden Evil 5 Gold edice...

Dneska má bejt zadara pro majitele PS+ účtu...nevíte někdo, jestli to je už ke stažení?
  • Adidas Obsidian ..... Teda nechtěli by udělat Obsidian World of Soccer ? Takové RPG o fotbalistovi , který vyhraje mistrovství světa *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit