Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V americké verzi traileru Assassin's Creed 3 byly odstraněny scény, ve kterých hlavní hrdina zabíjí...

to je tak kdyz se hloupej a linej "narod" stane svetovou jak rikaj SUPERvelmoci....a uci se tam o ochocenejch dinosaurech...pche...
  • Amylee.Anderson
    No, třeba ta přidaná hudba je spíš jak z Mass Effectu a právě, jak píšeš to zabíjí atmosféru HL, ale zároveň to vytváří novou, ne špatnou. A když to člověk hraje poněkolikáté, tak to tolik nevadí.
  • MrSanta

Juchééé

Project Eternity dneska dosáhne na Kickstarteru 2,5 melounku $. Poté co byl díky pokoření 2,4 miliónů přidán crafting a enchanting se tak přidá třída barbarian. Tím pádem je rozhodnuto, co je nejočekávanější hrou pana Santy.
    Post ouplně o ničem, jenom jsem se chtěl podělit o svou radost *3*
    EDIT: Ty jejich koncept arty jsou super: http://media.obsidian.net/eternity/media/updates/0017/aloth-lrg.jpg
  • postolka
    Podle me to zabii tu puvodni atmosferu a styl HL2.
  • jo jeste sem zapomel dodat ze presne toto oznamili dopredu
  • Na disku Resident Evil 6 byly (opět) nalezeny DLC, které nám Capcom chtělo podstrčit v budoucnu....

Kdo pise tyhle aktuality? mozna by neskodilo precist cely clanek pred sirenim poplasnych zprav podle vseho se da vetsina otevrit hranim multiplayeru, RE.net (coz nemam zdani co je) a dokoncenim hry...na discu sou castecne DLC ktery ale nejsou kompletni...jednoduse receno aby to i pisatel tehle aktuality pochopil- to co je na discu se otevira hranim..zadny DLC.
  • Green Man Gaming

Na Green Man Gaming je akce 25% na hry, stačí zadat do voucheru GMG25-EVFWS-4Z4ZN a je to, je možné že to nepůjde u všech nicméně třeba takové Dishonored koupit s 25% slevou jde. Platí to do pátku.
  • Magister_Peditum
    Že takhle třeba necenzurovali film Gettysburg, kde se mezi sebou Amíci vraždí prakticky po celou dobu. *1*
  • EDIT: I když ta nová obtížnost se prý dá odemnknout i "legálně", viz
    http://www.examiner.com/article/unlock-conditions-and-more-revealed-for-resident-evil-6-s-no-hope-difficulty-mod.

Pokud by to byl pravda a pokud se vr hře opravdu projeví změny popsané přispěvatelem v odkazu, tak bych možná začal uvažovat o koupi. Každopádně si za tohle přeřeknutí dávám mínus a příště bych si měl víc ověřovat informace.
  • Na disku Resident Evil 6 byly (opět) nalezeny DLC, které nám Capcom chtělo podstrčit v budoucnu....

Když modernizovat hru, tak se vším všudy, no ne ^_^.

Díval jsem se na prezentovaný obsah a vcelku není důvod nevěřit. Typická náplň pro DLC - skiny postav, pár nových rádobydrsných animací a nová obtížnost typu "veškeré zranění od nepřátel se násobí dvěma, jinak vše při starém".
  • V nastavení jde jednoduše změnit, jaký skin pro Alyx chceš použít, takže bych si s tím hlavu moc nelámal. Každopádně osobně čekám na plnou verzi.
  • rancor1223
    Proč ti to nefunguje netuším, ale zajímalo by mě, kdy jsi se registroval do bety? Hrozně se na PS2 těším, ale na klíč čekám přes dva měsíce. Zvlášť když teď vyšel ten nový kontinent bych to fakt chtěl zkusit.
  • Amylee.Anderson
    Jako, ta postava sama o sobě neni špatná (až na to, že má hlavu širší než pas :D) ale neni to Alyx :)
  • Stahujte modifikaci Cinematic Mod 12 (Lite Edition), která se snaží vypiplat grafiku Half-Life 2...

Moje rec. Ta Alyx se fakt nepovedla.
  • Amylee.Anderson

Stahujte modifikaci Cinematic Mod 12 (Lite Edition), která se snaží vypiplat grafiku Half-Life 2...

Vypadá to krásně, asi se na to podívam. Už jsem se bála, že bych si musela stánout i tu strašlivou Alyx...
  • A taky poměrně dobrou hru. Za ty peníze by si to mel koupit každý *3*
  • Amylee.Anderson

V americké verzi traileru Assassin's Creed 3 byly odstraněny scény, ve kterých hlavní hrdina zabíjí...

Ale zabíjet Brity po stovkách je v pořádku...ach bože...
  • Docela usmevne no *1*
  • Prvni HL jde taky dohrat za cca 30 minut.Z tohoto nicnerikajiciho udaje bych nedelal hned vedu.
  • Trolled

vypadá to že jsem nástupce trolla diskuzního

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit