Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    Přesně tak
  • deridon
    z toho se mi chtělo až brečet.. :D
  • Veskoslav

V americké verzi traileru Assassin's Creed 3 byly odstraněny scény, ve kterých hlavní hrdina zabíjí...

Pokrytci
  • MishKonn
    http://i.imgur.com/8iMdD.gif
  • Malleth
    Lze dohrát za 4h? Nechápu že se novináři týhle informace chytaj.
    Svíčkovou s pěti knedlema bych do sebe taky mohl hodit do pěti minut, ale co z bych z toho měl?
  • V diablu xp penalizace byla :)
  • EuroSamurai
    No vidíš a já dohrál Morrowind za měsíc a to mi zbejvalo ještě hafo vedlejších qustů xD
  • Taky se za ty některé časy stydím. Hry co chci hrát už docela třídím a tohle je vlastně první hra, kterou po dlouhé době kupuji v plné ceně. Ještě mám spoustu rpg restů, které chci někdy dohnat. BG 1 a 2 ( Jedničku asi zahraji v té předělané edici - docela mne nalákal nějaký ten mód, jenž oba dva díly spojuje do jedný hry)a Planetscape torment. V době kdy ty hry byli aktuální jsem neměl problém dohrát F1 a F2, Gothicy, ale teď už se fakt nechytám, jak to je graficky nezáživné. Snad jen Inqusitora jsem vydržel déle hrát, ale to má děsný soubojový systém, což je škoda protože texty a naraci to má fajn. No snad bude čas...

Hmm tak to je OWB nejdelší. Asi si ho dám jen kvůli těm mluvícím spotřebičům - jako uctění Red Dwarfa *1* (BTW je nová série!)

FNV mám taky docela prolezlí - sice ne úplně vše -- ale většinu ano *4*
  • Cahir
    Až se za ten odehranej čas stydím. *1* Hrál jsem to asi čtyři měsíce (nemám přes den moc času, maximálně večer), prolezl jsem úplně každej kout, udělal všechny questy, splnil všechny společníky atd. A taky dohrál i všechny DLC (OWB mi zabralo tak 20 hodin).

OWB je brutálně střelený (ale on ten Fallout nějakým zázrakem funguje v obou polohách - jako seriózně míněné zrcadlo našemu světu i jako přepálená fantasmagorie), ale zato je fakt chytře napsaný...

PS: Dej si časem perk průzkumník, odhalí ti to všechny lokace ve hře, šel jsem pak systematicky to, co mi chybělo.
  • Reakce

Tak snad.. na F:NV 300 hodin? Wow mám 178 hodin. Jsi musel prolézt úplně všechno a hrát všechny kombinace :-D
    Já tedy ještě nemám odehranej OWB, ale ten mne bůhví proč moc neláká... Asi je to na mne už moc střelený humor....
  • PS

Ještě bych k tomu napsal, že někdo je schopnej dohrát HL 2 za méně než dvě hoďky, takže je to docela nic neříkající informace - i přesto mne to jako člověka, co má před-objednávku lehce vyděsilo. *4*
  • Cahir
    Morrowind se podařilo dohrát asi za půl hodiny, Skyrim za dvě. Prostě se objevil nějakej vylízanej chuj, kterej si myslel, že dostal nejlepší nápad na světě, když si dá obtížnost na easy a proběhně základní dějovou linku speedrunem...

V rámci openworldů bych se nenechal podobnými excesy vykolejit a raději si počkal na nějaké detailnější informace.

Já měl ve Fallout: New Vegas nahráno 300 hodin, kamarád 20...
  • Jojo, to je u WoW taky, budto te ozivi andel a na 10 minut jsi slaboučkej a nebo si musis dobehnout k mrtvole...
  • Dishonored si od CVG odneslo hodnocení 9,5/10. Někteří hráči dokázali dohrát hru za méně než...

"Dishonored si od CVG odneslo hodnocení 9,5/10. Někteří hráči dokázali dohrát hru za méně než 4 hodiny. " - No počkat.... Čtyři hodiny? a 9,5 - to moc do sebe nezapadá...
  • Samozrejme, ze je to individualni... Hra vypada skvele a urcite by me bavila. Jenze, bavila by me jen par hodin. Vetsinou hry znovu (dlouho) nehraju jinym stylem, vyberu si styl, ktery mi sedi. Z principu tedy nehodlam hru koupit za plnou cenu. Mozna nekdy v budoucnu si ji koupim za zlomek ceny s DLC a urcite nejsem sam. Tato hra by si zaslouzila mnohem delsi gameplay.
  • V D3 taky není XP penalizace? Hah, takže trest "jen aby se neřeklo" :) . To je jak v Two Worlds, kde trest spočíval v nutnosti jít kus pěšky k místu boje (pokud člověk nehrál na hard)
  • Ne, jedina penalizace bylo opotrebovani zbroje a potreba utratit penize na oprave (jako Diablo 3)
  • Nebyla ve WoW nějaká XP penalizace, nebo něco takového?
  • jelikož člověk ve WOW po smrti nic neztratí, tak mě to opravdu nevzrušuje. Kdyby se toto dělo v Ultima Online, to by teprve nasrralo. Jelikož tam člověk když umře, veškerý jeho equip zustane v mrtvole jak to káže selský rozum.
  • Zase...je to individualni...Treba ten E3 walkthrough by mi trval tak 3x tolik mojim stylem hrani, zadny hrr a pekne zkoumani vseho a jen to by byla hodina=1mise...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit