Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales
    No jo no :/ Ale prodávat se to bude opět nad míru dostatečně. Já si některých her prostě už nevšímám a je mi dobře :) I kdyby se herní byznys zbláznil úplně, pořád bude vznikat i spousta materiálu pro starší a náročnější hráče (no offense, já rád hraju i hry od 3 let) Ale nemůžu si nevšimnout, jak mně třeba první COD tenkrát nadchlo a pak už mně tato série nechávala pouze vlažnějším a vlažnějším.
  • To nevis,ze ME uz prece nikoho nezajima? *1* Konec ME3 prece degradoval celou serii. *1*
  • Podívejte se, jaké železo bude potřeba na rozjetí Far Cry 3.

prumerna herni masina

Pohodicka jsem zvedav kdy najdu nejakou hru co se bude alespon lagovat :D

No celkem slušné nároky teda *1* , ale nebojím se *3* . Já to na Hight rozjedu *3* . Spíše je mi líto těch co si tuto pecku nezahrajou. Když nejsou prachy tak smůla *9* . Herní mašina stojí dneska 10-15 000 Kč, což není na dnešní dobu pro každého zrovna málo...
  • tak to muze byt opravdu jen vylizanec... ktera hra v dnesni dobe ma 40h+
  • Cahir

WOOOOOOOOO

http://masseffect.bioware.com/about/trilogy/
  • Podívej se na WH40k: Retribution a přemýšlej, o kolik víc se jich budou snažit do hry nacpat.
  • Kdyby si nekdo chtel nahodou osahat WII U, nebo si zahrat NFS most wanted, tak ma moznost jiz zitra na vystave FOR TOYS (PVA EXPO PRAHA). Dneska sem tam byl na brigade a nikde sem tu informaci nevidel.
  • Resident Evil 6 dostal v japonském Famitsu hodnocení 10/10/10/9, PES 2013 9/9/8/9.

jojo, PES udělal ohromný skok dopředu *4*
  • MrSanta

Dungeon Lords MMXII

Vyšla upgradovaná verze Dungeon Lords. Prubnul to už někdo? Původní hra byla tak nějak nedodělaná, u této verze slibují opravu všeho špatného...
  • kostejnesmrtelny
    Však je pro ně taky nikdo nedělá. Když ho to baví se hnát za nejvyšším levelem, je to jeho věc, mě je to jedno. Dokáže mě ale vytočit, když se toho potom chytne kdejakej vylízanec a argumentuje tím, že je hra tak krátká.
  • Magister_Peditum

První gameplay video Rome 2 Total War!

http://www.youtube.com/watch?v=fqgQbQ2AXQc
  • MrSanta

Project Eternity - 2 melouny

Juchééé, v Project Eternity budu mít vlastní domek *14*
  • Inquisitor
    To spíš na kšeft.
  • všechno. Zkus popřemýšlet, určitě to vyrabovali nějaký nadržený fanoušci tý svojí čutané
  • Caincz

Od dnešního dne můžete z PSN stahovat demoverzi Silent Hill: Book of Memories.

Já snad ani nechci :(
  • Poběží to tak 30-35 FPS, ale na AA zapommeň.
  • Ty asi budeš též fotbalistou že?
  • Inquisitor
    A co to má s tim společnýho? Už to nehul ty vole!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit