Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V Holandsku bylo z náklaďáku na odpočívadle vykradeno 420 kopií FIFA 13.

to říkám pořád že fotbalisti sou vylízaný kokooti
  • Podívejte se, jaké železo bude potřeba na rozjetí Far Cry 3.

Je mi lito ale zda se ze tohle zelezo stacit nebude... http://bertan.gipuzkoakultura.net/img/20/grandes/113.jpg
  • musis pres "Football Life" nebo jak se to tam jmenuje
  • Matt Siegfried dosáhl padesátého levelu v Borderlands 2 za 43 hodin, 14 minut a 23 sekund.

docela slabé
  • Matt Siegfried dosáhl padesátého levelu v Borderlands 2 za 43 hodin, 14 minut a 23 sekund.

pro takove lidi nema smysl delat hry *16*
  • SWTOR

Do StarWars ToR dnes vychází dlouho očekávaný patch 1.4.
    http://www.swtor.com/systemalerts/313391
    Pozdě, ale přece *3*
  • CoH2 už se dá předobjednat na steamu

Ale ty bonusy za předobjednání už mě teď straší, že tam bude tuna dlc(ano, asi určitě jo). Prosím, vy tam v Relicu(tedy vy po.raní THQ nenažraní kravaťáci), nezrujnujte moji nejoblíbenější strategii těmi dlc věcma, pro tuhle hru se to nehodí. Hru si koupím, ale jestli tam budou dlc dost to u mě hru shodí.
  • Tekken *2*
  • Whoossain

Šest nových (oficiálních) screenů z Call of Duty: Black Ops 2.

Same as it ever was... A možná ještě o trochu horší. Těm lidem z Activision chybí jakákoliv soudnost.
  • rancor1223
    Ne. Dříve to bylo doporučeno, protože spousta ani těch high-end grafik PhysX neutáhla zároveň se hrou. V BL2 má ale tak skvělou optimalizaci, že ani na GTX560Ti není problém mít PhysX na High.
  • rancor1223
    Čím se hraní stává více mainstream, tím více kupujících je a tím pádem také stoupají počty zakoupených kopií.
  • Thorleif_cz

Project Eternity se představuje

Na videacesky.cz se objevilo kickstarterový info video o Projectu Eternity...
    http://www.videacesky.cz/trailery-recenze-filmy/project-eternity-se-predstavuje
  • Borderlands 2 se stalo nejprodávanější novinkou (počet prodaných kusů v prvním týdnu) všech...

Proc je posledni dobou kazda ocekavana AAA hra tou nejprodavanejsi vsech dob? To se ty rekordy nejak rychle prepisuji ne? *7*
  • je tu někdo, kdo už hrál PES 2013? Je to jenom u mě, nebo tam opravdu v menu chybí LIGA a nelze ji jentak hrát?
  • tak já nemyslím, aby si tam instaloval tenhle :) jen aby se mrknul, jestli se mu tam nenainstaloval nějakej default herní pro počítání procesorem. ale když jsi mu už poradil to stažení z nVidia stránek, tak snad bude dobrej...
  • Nové screeny ze slibně vypadajícího modu Skywind, který Morrowind přenese do herního enginu The...

to vypadá zatraceně dobře, konkrétně Morrowind by mě v novém enginu hoděn potěšil, ty hodiny a dny, co jsem nad ním strávil, bych si zase s chutí zopakoval :)
  • Dublinské studio PopCap končí a 96 jeho zaměstnanců s ním.

Aha, no ale to jsou specialne upraveny ovladace pro ATi, tim by si vubec nepomohl a ani by mu to s novym PhysX nefungovalo, jen by si pridelal problemy *3*
  • Borderlands 2 se stalo nejprodávanější novinkou (počet prodaných kusů v prvním týdnu) všech...

PC zase jednotky procent? To delaji schvalne snad, aby nahravali kritikum PCcek, ta dig. distribuce by s tim docela zamavala, kdyz tam neni ani nejvetsi zdroj prodeju (steam). Ja bych tipoval, ze by to pak delalo tak 16-18% .
  • Zkousel jsi dat treba auto? Je mozny, ze to nejak blbne...Zkusil bych stahnout GPU-Z jestli tam mas PhysX zaskretlej, pokud ne tak to bude neco s ovladacema...

Taky mrkni do ovladaciho panelu nVidie nahore (Help - System Information a pak Components, ty tam budes mit asi Napoveda - Systemove informace a pak Kompenenty nebo tak) co mas za verzi PhysX, nejnovejsi je 9.12.0613, pokud mas starsi, tak odinstalovat a http://www.nvidia.com/object/physx-9.12.0613-driver.html
  • já mám kartu ATI a s Mirror's Edge se mi nainstaloval jakejsi PhysX ovladač, takže to šlo ve hře zapnout, ale počítalo se to procesorem...

možná tomu nerozumím, ale snažím se pomoct, jak bych to řešil já.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit