-
Jindra nám tedy dospěl,založil si hater blog a myslí si,že se tím jeho trolování rozšíří dále než jen tady na games *1* *1*
-
Jestlis nasral do kapesníku a poslal do redakce, tak se nediv, že to nikdo nechce vystavovat.
-
Jeden z fandů God of War si nechal na kapotu svého auta vyobrazit Kratose.
Já ho mam zase vytetovanýho *3* -
Nathan Drake vyhrál videoherní prezidentské volby 2012 na serveru IGN.
Vyhrál jen primárky, o prezidenta se bude muset utkat s vítězem XBoxových primárek. I tak dobrej výkon *3* -
A k čemu jsou blogy? Jestli máš ráda růžový blogy s pozadím blikajících poníku a článkama o chlapeckých kapelách a hlasováních, jak fantaziozní ten blogísek je..budiž, ale to neznamená, že tak maj vypadat všechny. Blog s hodnocením her je uplně normální a není to zlej nápad, to, že s tou recenzí třeba nesouhlasíš z toho debilní nápad neudělá.
Navíc je, kurva, jeho věc, jak tráví volnej čas na internetu, nepyskuj, že má smutnej život. *7* -
Redaktoři nesouhlasí se zvolenou formou... Není to úplně typická recenze, pravda, vyjadřuje však naprosto přesně mé pocity z téhle hry. *4*
-
Tak to musí být extra pecka recenze!
Kde to sakra vázne s pozvrzením! -
Skyrim!
-
to jo. blogy jsou od toho, aby se mohli ctenari dozvedet jaky toaletni papir autor pouziva a ne pro psani vlastnich nazoru.... *7*
-
No, pro případ, že to neni trolling, tak tam máš taky odpověď. Nemůžu posoudit, CS jsem nikdy nehrála a nejspíš nikdy nebudu, ale zakládat si blog, abys tam mohl psát tohle je...no, smutný.
-
Myslím že první díl ještě je, rozhodně víc než níž zmiňovaný Borderlands
-
Pšššt, nikomu to neříkej.
-
Cos recenzoval?
-
No já hrál betu CS:GO a taky mě moc nenadchla. CSko jsem naposledy hrál před tak osmi lety 1.5 nebo 1.6 v herně s kámoši... ani tehdy jsem to neměl moc rád, ale každej prostě chtěl hrát CS jak blbej. CS a Warcraft 3 do zblbnutí... tak jsem hrál taky, protože v té době internet doma nikde a chtěl jsem si dát aspoň nějakej mulťák. Jednou jsem je ukecal na UT2004, to bylo aspoň dobrý.
No i když jsem s CS neměl pořádný zkušenosti, tak jsem si to v CS:GO docela aj dával v různých zápasech. To taky o něčem svědčí... -
Mass defect není RPG
-
o trollovani tu mluvite jen vy, to ze je CSGO sr**cka ti rekne 90% hracu source a 1.6
(nepocitaji se fanboyove Valve) *3* -
Pořádné UI.
-
libiů se mi ze zatim nikdo nedoporucil slavny Skyrim *4*
-
Enhanced edition byla posunutá myslím až na listopad. Taky můžeš zkusit předělání BG2 jako mod pro Dragon Age
-
Human Revolution, Borderlands...