Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jindra nám tedy dospěl,založil si hater blog a myslí si,že se tím jeho trolování rozšíří dále než jen tady na games *1* *1*
  • MickeyMutant
    Jestlis nasral do kapesníku a poslal do redakce, tak se nediv, že to nikdo nechce vystavovat.
  • God-of-War

Jeden z fandů God of War si nechal na kapotu svého auta vyobrazit Kratose.

Já ho mam zase vytetovanýho *3*
  • Psychotic

Nathan Drake vyhrál videoherní prezidentské volby 2012 na serveru IGN.

Vyhrál jen primárky, o prezidenta se bude muset utkat s vítězem XBoxových primárek. I tak dobrej výkon *3*
  • A k čemu jsou blogy? Jestli máš ráda růžový blogy s pozadím blikajících poníku a článkama o chlapeckých kapelách a hlasováních, jak fantaziozní ten blogísek je..budiž, ale to neznamená, že tak maj vypadat všechny. Blog s hodnocením her je uplně normální a není to zlej nápad, to, že s tou recenzí třeba nesouhlasíš z toho debilní nápad neudělá.
    Navíc je, kurva, jeho věc, jak tráví volnej čas na internetu, nepyskuj, že má smutnej život. *7*
  • Trol.diskuzni
    Redaktoři nesouhlasí se zvolenou formou... Není to úplně typická recenze, pravda, vyjadřuje však naprosto přesně mé pocity z téhle hry. *4*
  • Tak to musí být extra pecka recenze!

Kde to sakra vázne s pozvrzením!
  • Trol.diskuzni
    Skyrim!
  • jindra.veliky
    to jo. blogy jsou od toho, aby se mohli ctenari dozvedet jaky toaletni papir autor pouziva a ne pro psani vlastnich nazoru.... *7*
  • Amylee.Anderson
    No, pro případ, že to neni trolling, tak tam máš taky odpověď. Nemůžu posoudit, CS jsem nikdy nehrála a nejspíš nikdy nebudu, ale zakládat si blog, abys tam mohl psát tohle je...no, smutný.
  • Myslím že první díl ještě je, rozhodně víc než níž zmiňovaný Borderlands
  • Pšššt, nikomu to neříkej.
  • Cos recenzoval?
  • No já hrál betu CS:GO a taky mě moc nenadchla. CSko jsem naposledy hrál před tak osmi lety 1.5 nebo 1.6 v herně s kámoši... ani tehdy jsem to neměl moc rád, ale každej prostě chtěl hrát CS jak blbej. CS a Warcraft 3 do zblbnutí... tak jsem hrál taky, protože v té době internet doma nikde a chtěl jsem si dát aspoň nějakej mulťák. Jednou jsem je ukecal na UT2004, to bylo aspoň dobrý.

No i když jsem s CS neměl pořádný zkušenosti, tak jsem si to v CS:GO docela aj dával v různých zápasech. To taky o něčem svědčí...
  • Mass defect není RPG
  • jindra.veliky
    o trollovani tu mluvite jen vy, to ze je CSGO sr**cka ti rekne 90% hracu source a 1.6

(nepocitaji se fanboyove Valve) *3*
  • Pořádné UI.
  • jindra.veliky
    libiů se mi ze zatim nikdo nedoporucil slavny Skyrim *4*
  • Enhanced edition byla posunutá myslím až na listopad. Taky můžeš zkusit předělání BG2 jako mod pro Dragon Age
  • Human Revolution, Borderlands...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit