Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak se hraje Pac-Man a Portal v jednom? Vyzkoušejte si to!

no alespoň jsem se dostal na konec internetu.
  • ucho
    která firma dává příběhové DLC, které ti prodlouží dobu hraní třeba o čtyři hodiny, zcela zdarma? napadá mě jen Valve u Portalu 2, jenže to nebylo příběhové DLC a dohrát se dalo za dvě hodiny. pokud jim za ta DLC nechceš platit, tak si je nekupuj, nikdo tě k tomu nenutí, snad jsi svéprvávný, abys dokázal rozhodnout, za co dát peníze a za co ne. snad tady nebudeš brečet, že bys chtěl něco zdarma...
  • a jak je to s tím Baldurs gate Remakem
  • Zvláštní že některé firmy je dávají i zdarma....
  • Trol.diskuzni
    Je fakt, že založit si stránku s vlastními recenzemi her, to mě fakt ještě nenapadlo... *1* Bohatě by stačilo, kdyby mi schválili tu jednu, kterou jsem pro zdejší čtenáře sepsal. *3*
  • Cosi
    Zaklínač, Alpha Protocol, Two World...
  • Amylee.Anderson
    Musíš vést velmi osamělý život, pokud tohle vyplodíš z pouhé trollovitosti. A jestli to myslíš vážně, o to hůř.
  • Fallout New Vegas, Gothic 3...
  • Mass Effect, Dragon Age, Risen, Baldur's Gate, Anachronox, Fallout ....
  • Doporučte mi nějaké dobré RPG. dík
  • ucho
    njn, když oni si ty peníze zaslouží, tak proč ne :)
  • Cosi
    Tak se běžte vzít za ruce a vyběhněte na louku.
  • Pro Borderlands 2 se pravděpodobně chystá DLC Torque, které přidá 10 nových hodin zábavy.

Jojo, známe... Maj to dávno hotové, jen potřebujou prachy zvlášť, tak jakože DLC :)
  • Thorleif_cz

Project Eternity

Obsidian zveřejnil v novém updatu svého kickstarerového projektu, engine na kterém jej budou stavět. Unity není pro nikoho překvapením, že?
  • Trol.diskuzni
    No... musím říct... že... nemám co říct.
  • Keyz

To bude rubačka.

http://www.rockpapershotgun.com/2012/09/21/more-than-a-fleshwound-chivalry-medieval-warfare/
  • Na GMG je zadara Age of Fear: The Undead King !
  • jindra.veliky

have fun

http://jindraveliky.wordpress.com/2012/09/21/counter-strike-global-offensive/

*14*
  • kolego, již toho bylo dost. Na Eurogamer.
  • Ty patchurak

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit