Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Na jiném webu jsem četl cosi o tom, že se překlad dělá. Asi to vyjde v krabici, jako tehdá u Falloutů.
  • Thorleif_cz
    Já bych řekl, že ta slečna je naprosto tak akorát...
    Boží dílo se nezapře, viďte kardinále Vlku?
  • rancor1223
    Můžeme doufat, obávám se ale že to je vše...
  • Třeba konečně udělaj i ty slibované Stargate filmy.
  • Jako Sheprd umí vypadat každý druhý! PaleFunnyGhost se tak rozhodla vytvořit cosplay obleček na...

Neco na tom bude. Oblecek hezky, ale jaksi ji do nej chybi to dokonale telo ktere ma EDI.:-)
  • Cahir
    Jen tak ze zvědavosti, ví se vůbec, kdy vyjde Dawnguard v češtině? Vyjde vůbec?
  • Assassins Creed 3 Mikina

Mohu prosím vědět, jakou velikost má ta AC3 mikina k předobjednávkám?
  • MGM studio se chystá zfilmovat Metro 2033. Producentem je Mark Johnson (Letopisy Narnie), o scénář...

Koukám, že MGM se dostalo z krize, když chtějí udělat film podle hry.
  • De o vzhled zvenku, a tam vypadá suprově :) Ale zevnitř, uznávám, vypadá lacině ;)
  • Truhlica vypada presne ako som ocakaval, hnusne lacno
  • Taky mě to nezajímá, s*re mě to, ale z principu. Tolik let po revoluci a chovají se k nám jako k nějakým komoušům..
  • Situace s PS3 verzí DLC The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard se v brzké době k lepšímu nezmění.

Zrovna u Skyrimu se nemrzím, RPG hraju jen občas a Skyrim neni moje krevní skupina.
  • ucho
    tak jsem se na to podíval, že bych je podpořil Broken Sword, ale nějak mě neoslovilo to, co nabízí. za 15 dolarů hru, no dobře, to je ok, ale řekl jsem si, že bych dal víc. za 25 dostanu navíc android verzi (nechci) a jednu hru od nich z gogu, nejdražší je BS4 za 10 dolarů, není žádný rozdíl v tom je podpořit za 15 a koupit si tu hru hned (což mi přijde zbytečně drahé, když může být cena za polovic), no a za 50 dolarů dostanu všechny jejich hry na GOGu (nechápu, proč tam zmiňují beneath, který je na GOGu zdarma), což je ještě méně výhodné + přístup do bety, což u adventury zrovna velké plus není... takže Cecil moc nalákat neumí, špatně motivuje na to jim dát víc peněz a dávat mi teď 15 dolarů mi přijde zbytečné, to si můžu počkat rovnou na výsledek a dát jim peníze až potom... navíc další metu asi už nezískají.
  • Situace s PS3 verzí DLC The Elder Scrolls V: Skyrim - Dawnguard se v brzké době k lepšímu nezmění.

Ona stojí za houby i čo sa týka PC - na Steame sú DLC i hra naďalej pre náš región nedostupné. A potom, že sa nemá wareziť... *11*
  • Mikit

MGM studio se chystá zfilmovat Metro 2033. Producentem je Mark Johnson (Letopisy Narnie), o scénář...

Četl jsem knihu, hrál hru a obojí musím říct, perfektní zážitek. Hlavně co se týká atmosféry. Tak snad se podobně povede i film. *4*
  • Corvus

Po osmi letech vývoje jsme se dočkali - vyšel Black Mesa mod, téměř kompletní předělávka Half-Life...

Moudrej z toho nejsem. Co všechno potřebuju ke spuštění Black Mesa? Mám pouze Half - Life 2 ze Score DVD, kde není nutné mít účet na Steamu (což také nemám). Je možné bez účtu na Steamu tento mod hrát/nainstalovat? Díky všem za info.
  • Jazz

Podle popisu Call od Duty: Black Ops 2 v obchodě Amazon nabídne hra i zombie kampaň.

Fakt ?!
    Tak to je nečekané!
  • Jozef123

Podle popisu Call od Duty: Black Ops 2 v obchodě Amazon nabídne hra i zombie kampaň.

Inak by si to nikto nekupoval
  • Sorry, zly link
    http://www.youtube.com/watch?v=T7MDMdfcRfI
  • Old School vs. New School

Na temu Lara vs Drake a assassins creed odporučam toto vynikajuce video

http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_219262&feature=iv&src_vid=a-2OuFWEb3A&v=T7MDMdfcRfI

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit