Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • braveman
    Nachytal jsi mě. Info o tom, že Xen bude chybět mne minulo.
    Když ke mne v pátek odpoledne došla zpráva o vydání, přišlo mi jako povinnost o tom dát vědět v bleskovkách, ale blížící se čas odjezdu vlakového spojení byl proti. Bleskovka tak byla nahozena v kvapu (bez řádného ověřování) včetně mylné informace, že jde o kompletní mod.
    Každopádně - díky za info!
  • bez problémů šéfíku: http://www.gog.com/news/gogcom_annual_survey_get_a_game_for_free
  • link by nebyl? :)
  • ucho

Realms of Arkania 1+2 (GOG)

Možná by stálo za zmínku, že když do 17. na GOGu vyplníte dotazník, dostanete tyto dvě hry zdarama jako dárek...
  • Modelka Angelica Danger Dawn na sebe vzala kostým na motivy Assassin’s Creed.

Celulitidová "modelka" s předkusem, jsem vážně ohromen. Aspoň že jedná část titulku je správně - "na sebe vzala". Nic víc toho s ním totiž neudělala.
  • Kdyz si stahnes TF2 zadarmo dostanes Source SDK? Ja treba mel k nejaky grafice zadarmo HL Lost Coast a HL Deathmatch a taky jsem k tomu SDK nemel tak nevim. Pamatuju ze jsem si kvuli Source SDK kupoval Day of Defeat.

Mate recht Source SDK je zadarmo. Ja to proste nevedel. Stane se :D
  • Technicky si to kupuješ za 0 Euro *1*
  • Cahir
    Nikoliv, jen mám specifický vkus, hraju jen něco...
  • asi mladší ročník, že.
  • sex on the "beach".
  • Ghost47
    Koupeného už snad nemusí mít nic, od doby co je je TF2 zadarmo ?
  • V poušti *2*
  • Lara Croft si to v hraném filmečku rozdala s Nathanem Drakem.

v posteli ?
  • 13_11

Modelka Angelica Danger Dawn na sebe vzala kostým na motivy Assassin’s Creed.

Sice mu není vidět pořádně do obličeje, ale nejhezčí je tam ten chlap.
  • 13_11
    Na Kotaku je taky dobrej.
    danny_the_hound, pro Cecila bys měl nahánět ty; Cahir by to beztak všecko nestíhal.
  • Cahir
    Charlese Cecila neznám a tudíž ho mám u konečníku, kdežto na hrách od Obsidianu a Black Isle jsem vyrůstal, takže tak. *3*
  • Vidíš, a taký chudák Charles Cecil má so svojim Broken Swordom len čosi vyše pol milióna a už mu ostáva len týždeň. Tam by ťa bolo treba *3*
  • Cahir
    Dobře, asi to trochu přeháním s nadšením. *1*
  • husto o tom premyslam, ze prihodim :))
  • Magister_Peditum
    Double post *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit