-
Famózní artworky k Dišonordu
http://kotaku.com/5939152/dishonored-has-some-of-the-best-video-game-art-ive-ever-seen -
A nejhorší je, že Mass Effect měl už od začátku koncepci jako trilogie, ale stejně to nedali do jedné hry *10* *10*
-
Čekal jsem, že úplně první hra, která se tam objeví bude Minecraft, ale asi jsem se spletl. *15*
-
Steam
Steam rozjel Greenlight. -
Nový blog Warhorse
Sice jsem si toho všiml pozdě a koukám,že to tu není.
http://warhorsestudios.cz/index.php?page=blog&entry=blog_016 -
GW2 hack
Mno, kdo hraje Guild Wars 2, vřele doporučuju, nacvakat si tam pořádně dlouhý heslo. Včera mi přišlo na mejl upozornění, že se mi ho snaží někdo resetnout, pokud to nejsem já, ať to s klidem ignoruju. Ignoroval jsem a dnes, po návratu z práce, už je account fuč a to jsem neměl žádný jednoduchý heslo *10* -
Ja jedno jestli je to televize, monitor, telefon nebo platno v kine. Boli me z toho po chvili oci i hlava.
Nastesti jsem si misto obrazovky se srackovym TN panelem radsi koupil poradnej 2D monitor a nelituju. -
Dokud do toho hráče nenutí, tak je to celkem jedno.
-
Hráči Borderlands 2 si budou moci pořídit Season pass, který jim za 30$ (= 595 Kč) nabídne všechny...
Tahleta rozjíždějící se móda, se mi vůbec nelíbí..... *7* -
A jak mají stihnout naflákat koncept 4 DLC do vydání hry za 2 týdny ? To, že počítají s tím že vydají 4 DLC a ví o čem budou neznamená, že jsou DLC hotové a jenom čekaj na správnou dobu vydání... Takže nechápu o jakém rýžování tady píšeš....
-
na druhej strane otras, ze uz podla vsetkeho maju koncepciu vsetkych 4 DLC, a nedaju ju do povodnej hry, len chcu ryzovat
-
Fajn *1* Dík
-
Musíš ;)
-
Hráči Borderlands 2 si budou moci pořídit Season pass, který jim za 30$ (= 595 Kč) nabídne všechny...
To zní jako plán *3*.
Tak mě napadá, můžu si krabicovku aktivovat na Steamu? -
Nečekal jsem že tahle to překoná.. Máš se na co těšit!
-
Vyšla Tera na Steamu
Což mi připomíná, bude někdo (pokud možno pan Janchor) dělat recenzi? Co jsem četl a viděl, přijde mi to jako rip-off Lineage. -
Už se těšim. Druhá epizoda se mnou taky dost zamávala.
-
Walking Dead EP3
Tak vyšla 3. epizoda a byť je to neuvěřitelné, je to pořád lepší a lepší. Hlavně atmosféra zombie apokalypsy je téměř neuvěřitelná! Snad jen technické zpracování trochu upadá, tenhle díl měl celkem velké množství nedodělků a quick-time eventy mi taky nepřišly úplně zvládnuté. Každopádně pro mě hra roku, neuvěřitelné co TellTale dokázali! Takové emoce většinou necítím k postavám ani v těch nejlepších filmech! -
Pokud se Vám líbila SimulView TV, ale její úhlopříčka pro Vás byla moc malá, můžete se začít...
Teď už jen udělat banku... -
jo a ještě detail, filmy 3D si stahuju, takže i kdybych měl aktivní technologii, tak rozlišení bude poloviční tak jako tak. jedině moderní 3D Blueray přehrávač umí plné fullHD 3D ;)