Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • YouTube aplikace pro X360 je po nové aktualizaci až 5x rychlejší a obsahuje kanál s oficiálními...

přehraje minutové video za 12 sekund :P
  • Codemasters má prý dostatek nápadů, které by vystačily na dalších dvacet dílů herní série...

ehm, proč je teda nepoužijou hned? to by asi vlastně pak neměli dalších 20 let do prodávat, což? :)
  • Codemasters má prý dostatek nápadů, které by vystačily na dalších dvacet dílů herní séie...

no rofl... :)) fakt ze jo
  • :D
  • montatatana

Codemasters má prý dostatek nápadů, které by vystačily na dalších dvacet dílů herní séie...

Proc je teda nedaj aspon do jednoho? :)
  • Petice za vývoj American McGee's Alice in Otherland (třetího dílu série Alice) je v desetině své...

signed
  • No jo, to je nevýhoda takovýchto nestrukturovaných for. Kdyby to tu bylo třeba jako Steam fora, to by byla jiná :) . Pořád nechápu, proč se firmy vyhýbají používání BB for a radši mají nějaké vlastní, často dost krkolomné řešení.
  • Když to musí být... *13*
  • http://cache.ohinternet.com/images/e/e6/Okay_guy.jpg
  • braveman

Diskuse k BLESKOVKÁM

Poprosím Vás o to, aby jste o Dark Souls debatovali např. v této diskusi:
    http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/dark-souls-recenze-57488/

Tady v bleskovkách je to trošku OT, nerad bych všechny ty Vaše slohy promazával.
    Díky
  • rancor1223
    Ještě tak mít gamepad *15*
  • rancor1223
    Prvního zaklínače jsem ani nehrál. Mě ten soubojový systém přijde neskutečně neintuitivní a překombinovaný. Možná až trochu neohrabaný, ale to posuzovat nebudu, tak dlouho jsem to nehrál.

EDIT: WTF? Double-post?
  • rancor1223
    Prvního zaklínače jsem ani nehrál. Mě ten soubojový systém přijde neskutečně neintuitivní a překombinovaný. Možná až trochu neohrabaný, ale to posuzovat nebudu, tak dlouho jsem to nehrál.
  • BTW. proc je tohle NPC tolik dulezite?
  • A co Sen's fortress? Dokončit todle místo ti dá HODNĚ zabrat, to mi věř. A nejhorší na tom je, že ještě furt nejsi na tom nejtěžším místě.
  • Dobrá práce. Paní kellóg ti šla docela v pohodě, jak čtu. Takže blahopřeji k dokončení 1/4 hry.
    Ještě můžeš zabít toho bosse s lávovýma chapadlama, pak ta láva ztuhne a můžeš jít dál. Ale dál nechoď, protože tu oblast zpřístupní až dokončení slunného místa z intra.

A ano, ta placka je výtah a zkratka do dolní části demon ruins (ale musíš ji dole otevřít). Takže teď mazej do Sen's fortress, skutečné Dark souls začínají! *1* *2*
  • No to je v prdeli.... Toho jsem se presne bal. Ja to udelat nechtel ale nepomohlo nic. Byl na me porad nastvanej. Sakra no to jsem to vymnouk. To abych to ted hral znova :D
  • Ty ňoumo, to je jedniný npc, které zabít nechceš *1*
    No co už, hrát se dá i bez něj. Nicméně pravidlo zní, při prvním hraní žádné npc nezabíjej!
  • Hral jsi i dvojku? Tam byl podle me boj zvladnutej narozdil od jednicky skvele.

Kazdopadne jak jsem psaj je to jen trochu ze zaklinace 2. Ja myslim ze kdyby te to zajimalo tak si to najdes ale i tak se tady muzes podivat na zakladni tutorial abys nahledl do zabijeni v Dark Souls - http://www.youtube.com/watch?v=9sQQDtZDC9g
  • Doporučuji vyzkoušet. Fakt. Klidně to i stáhni, ber gamepad a pař. Pokud se ti to bude líbit, tak nic nebrání zakoupení hry *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit