-
Jinak pyromancer + master key je nejlepší varianta při výběru postavy, oheň spálí většinu potvor (hlavně v blighttownu). Potom stačí rychle získat Drake sword a až do 2. zvonu hrajete easy mód! *1*
Nicméně je možné že vám boss před 2. zvonem dá dost zabrat, protože na něj oheň v žádné formě neplatí (a Drake sword mu moc neubírá). Doporučuji si vylepšit jinou zbraň a šetřit si gold pine resin! Pyromancer má navíc nejlépe rozložené staty (spolu s wanderem), v tomto ohledu je na tom nejhůře sorcerer, takže toho nebrat. Pokud chcete přesto používat kouzla, začněte za pyromancera/wandera, našetřete duše a běžte do New Londo ruins, hned na začátku je kouzelnický obchodník, který vám prodá hůl a pár kouzel. -
Mas v planu prosadit si vlastni clanek na games.cz? *2* Ale uzitecny rady pro novacky, dobre ty
-
Dark souls - kouzla
Jinak rozhodně doporučuji pyromanci. Na rozdíl od sorcery a miracles nepotřebujete žádné staty na její používání (takže můžete být drsný rytíř, co používá obouruční meče a přesto metat kouzla), stačí mít vylepšený pyromanci flame a hned uvidíte, jak vám nepřátelé padají k nohám! Pokud nejste pyromancer už od začátku (a i tak), tak první učitel pyromancie je v Depths hned za druhým butcherem (ta ohromná ženská se sekáčkem) v sudu. Ale nesmíte do sudů seknout, zraníte ho!! Převalte se přes ty sudy a tím ho osvobodíte (jakkoliv to zní retardovaně). Druhý učitel je dostupný po druhém zvonu v tajné místnosti a třetí chvilku před tím v Blighttownu (ale musíte mít vylepšený pyromanci flame, jinak ji neuvidíte)... -
Za málo. Pokud máte nějakou otázku, nebojte se napsat *3*
-
Diky :D
-
Chápu to správně, že jedna je latinská a druhá arabská verze?
-
Gaping dragon nepředstavuje problém hru hraju poprve a nikdy před tím jem ji neviděl ale přesto stačí zapnout mozek je jasný že když má obrovský zuby tak bude ze předu nebezpečnej a neměl bych šanci tak jsem mu automaticky útočil do zadku, menší problém představovalo jeho skákání a jeho ocas kterým mě dvakrát zasáhnul ale pak jsem vypnul lock a před ocasem jsem mu uskočil pod jeho nohou...
-
A jak kletbě předejít, pokud chcete prozkoumat i místa s výskytem žab? Berte brnění s vysokým curse resistance, vaše postava má totiž velmi nízkou obranu před kletbou a dostane vás to během pár vteřin (doslova)! Nebo se nadopujte humanitou a hned uvidíte, jak se vám zvýší odolnost před kletbou!
-
Dark souls - trable s kletbou
Mnoho hráčů podlehne v jisté části Hlubin kletbě a pak neví, co s ní. Zde je menší návod:
Na zrušení kletby potřebujete tzv. purging stones. Jsou to docela dosti vzácné kameny, které vás vyléčí. Jsou 2 způsoby, jak je poměrně snadno získat. Dají se jednoduše koupit u 2 různých obchodníků - Oswald (ten týpek co je pod prvním zvonem a zároveň odstraňuje hráčovi hříchy) a obchodník v kanálu (jak se otevírá zkratka od Capra démona na Firelink shrine). Jsou však dost drahé (3000-6000 duší)!
Poté se dají získat tak, že vyměníte cracked red eye orb s ukecanou vránou v Undead Asylu (dáte to do malého ptačího hnízda a vypnete a znova zapnete hru). Získáte je ve Firelink Shrine - ukryté místo pod výtahem do Undead Parish (kostel)... -
To právě bude neflashový Isaac, bude tam ještě další tuna nového obsahu a bude verze pro PC (a taky bude vypadat jinak, zaznělo tuším něco o 16-bitové stylizaci).
Super Meat Boy: The Game bude úplně nová hra a bude se hrát jinak než původní SMB tak, aby to naplno využívalo dotykového ovládání (nicméně taky psal, že by to chtěl dostat i na PC, takže snad to bude fungovat i tam). -
Edmund McMillen potvrdil, že se plánuje vylepšený Binding of Isaac pro konzole a nový Super Meat...
Chtelo by to Isaaca ktery nebude ve flashi :D. -
Zbraně jsou:
Dýky (velmi vysoký crit damage - dobrý na parry/backstab)
Meče (klasické jednoručáky/obouručáky)
rapíry (můžete útočit i se zvednutým štítem, nejsou však moc silné, dobrý crit damage)
kopí (můžete útočit i se zvednutým štítem, velký dosah a poškození)
sekery (velmi silné, ale pomalé útoky, nehodí se do velkých houfů nepřátel)
katany (rychlé, poměrně silné, ale hlavně způsobují krvácení, což může pomoct při spoustě problémů)
šavle (velmi rychlé útoky a komba, ale některé pohyby jsou k ničemu)
luky (pro dex charaktery - možnost manuálně mířit)
kuše (pro str charactery - můžete střílet i jednou rukou) -
Zbraně
Pro nové Dark Souls pařany. DOst se stává to, že hráči podceňují upgrade svých zbraní a později mají veliké problémy udolat silnější protivníky. Zde je menší info:
Technicky vám stačí jakákoliv zbraň, kterou máte (berte tu, která se vám dobře ovládá), ideálně s vysokým poškozením. Berte ji ke kováři pod starým kostelem (jméno Andre), kupte od něj 9 Titanite shardů a vylepšete ji na +5 (to je teď maximum). Potom musíte do Depths, kde seberete Large Ember a doneste ji z5 k Andremu. Díky tomu můžete upgradovat zbraně až na +10. Na vylepšení však budete potřebovat Large Titanite shard, který na začátku hry nemůžete kupovat, takže je třeba brát z pokladů - normální zářící z mrtvol, nebo ještěrky.
Doporučuji používat buffy - pokud jste magič, berte magic weapon, jinak se dá u obchodníka v kanálech (je to v tom dlouhým kanále mezi Firelinkem a nižším Undead Burgem) koupit hromada resinů - ty dávají ohnivý/jedovatý buff. Buffy zvýší sílu zbraní a to o dost!
A nakonec pokud máte štěstí, můžete získat unikátní zbraň, která má ohromnou sílu - Drake sword, zbraně Black Knightů, jejich upgrade je však dost nákladný a vyžaduje speciální kameny. -
Jako možné to je. Mě (a spoustu dalších lidí) zabil tím, že se vznesl a já blbě uhnul - padnul přímo na mě a to je okamžitá smrt. Pokud se tomu vyvaruješ, tak je boss hračka. Pokud jsi nějaký lepší hráč, tak s lehkými bossy nebudeš mít problém.
-
Tak tak *5*
-
? Nechápu otázku...
-
To ti teda uprime gratuluju. Ja se to porad snazim uchopit ale jsou chvile kdy me zabijou i obycenjny nuzaci. Mam mec od cernyho rytire z Uburgu nebo jak se to a musim rict ze s nim krajet je legrace (jak se jmenuje uz nevim) ale i tak umiram dost casto. Cernyho rytire jsem dal tak ze jsem vylezl po zebriku na s tema bombo-hazecema a nahazel jsem na nej asi 15 bomb cimz jsem ho zabil. V normalnim souboji jsem proste a jednoduse nemel sanci a to i kdyz jsem si ho nejdriv pekne zezadu propich.
Capra Demon me zabil asi tisickrat nez jsem prisel na to ze je dobry si ho locknout a nesnazit se okolo nej protahnou hned na schody :D
A to ani nemluvim o tom ze jsem ted v podzemi u zab a v jednom kuse prokletej.... -
Nemuzes tomu co se nerespawnuje rikat boss...v Blightownu jsou ty flusaci jedu asi 7 a ty se taky nerespawnujou...to je hodne zvlastni pohled na vec :) Ofiko bude boss cokoliv co ti ukazuje na obrazovce jeho zivoty, ale proste prvni bossove jsou vtip...kazdopadne neverim ze bez studovani mechanik hry a bossu jsi dal Gaping Demona napoprvi
-
2Aoyagi: Tak promin :/
2Malleth: Presne. U Dark Souls nezalezi ani tolik na tom co na sobe nosis ale hlavne co umis. Resp. zalezi na tom co nosis mnohem vic nez v diablu ale uplne jinak :D -
*8* *8* *8* Tak to nechápu jak muzes zabit Gaping Demona na druhy pokus kdyz to hrajes poprvi...budto mas nastudovany postupy jak na nej nebo kecas