-
Už to bude nějaká doba, co jsem to zkoušel. Moc mě to nechytlo, už to není, co to kdysi bývalo. -
Diablo je hlavně nenáročná klikačka. U Dark Souls se musíš maximálně soustředit
-
Vím, říkám v betě :P . Ach jo, ani si nemůžu dovolit trochu stupidních stereotypů xD
-
http://www.youtube.com/watch?v=7ACv1HQM2AQ
-
No, to ne, prý nemám flashplayer :/
-
http://www.gamesfreak.net/games/Robot-Unicorn-Attack_3970.html
na tom není nic gay... -
Za půl roku no týjo, to neměli čas ani předělat obrázky ke klávesám...
-
Vážně? Během bety jsem žádné duhu-vylučující růžové jednorožce neviděl.
-
Systémový update v1.8 pro PSV je připraven, kromě podpory PSOne her nabídne i ovládání PSP her...
A konecne jde taky hlavni menu a zbytek konzole ovladat tlacitkama! :) -
Vyber si Dark Souls. Diablo je proti tomu tezce gay.
-
To měla být reakce na MickeyMutant, nevím proč, ale hodilo mě to jako nový příspěvek
-
To jsem netušil, že GTA 5 už vyšlo *1*
-
jedinečná šance optat se ředitele programu ČT proč zručšeno GP.Je teď v radiožurnálu.
-
Tak kup obě verze a pak si vyber *1*
-
kolko hras? 2 roky? *1*
-
Jinak ti fakt děkuju za info, nějakej hlubší vhled jsem moc potřeboval... Do teď jsem v podstatě jen slepě pobíhal sem a tam hledal co mám vlastně dělat a zabil všechno co na mě vrčelo :)
-
Jinak pro všechny, co mají problém s nějakým bossem v Dark souls, nabízím tento youtube channel - http://www.youtube.com/user/EpicNameBro
Tenhle týpek hru dost obšírně rozebírá (ať už gameplay, lore a další věci) a může dost pomoct!
Dark souls - nejlepší hra všech dob! -
Budu svůj postup psát sem do bleskovek jako další zkusím blighttown popřípadě když to tam bude ještě moc tuhé se zkusím vrátit z5 na začátek a pak tu o tom poreferuju doufám že najdu nějaké dobré kopí protože se s nima dají nepřátelé dobře držet od těla a i během normálního útoku se stále kryju štítem což s mečem není možné... Jako hra je to fakt parádní nemůžu se dočkat co se stane až zazvoním na druhej zvon... Jsem na začátku ale už teď to řadím mezi moje best off all times hry jako zaklínač 1, gothic 1, a diablo I, II...
-
Itemy jsou obvykle rozházené po mapě jako poklady, které musíš pomocí pečlivého průzkumu objevit. Další jsou k dispozici jako dropy z mobů (u dračích bossů můžeš získat speciální zbraň z ocasu!), dají se koupit, vytvořit z duší bossů (duše neutrácej, pak je ve hře kovář, který z nich udělá super zbraně)!
Tyhle věci prostě najdeš pečlivým hraním, hra ti to nijak neusnadní (klidně použij wikipedii, pokud ti to nevadí), to je taky důvod, proč ji všichni říkají nejtěžší hra na konzole *5* -
A k té cestě: Začínáš v Undead Asylum, pak se máš přesunout do Undead Burg a Parish, kde porazíš Gargoyle - první zvon. Pak se obvykle jde rovnou do nižšího patra Undead Burgu - Capra deamon a klíč do hlubin. Pak Hlubiny a Gaping Dragon, Blighttown a druhý zvon. Pak už ti hra ukáže kam máš jít. Tohle je hlavní cesta.
Jinak můžeš jít kamkoliv jinam (pokud máš kuráž na silné nepřítele). Obvykle se chodí z5 do vězení, kde začala hra, nebo do lesa co je vedle Undead Parish (za starým kostelem jak je kovář), kde jsou 2 bossové. Ještě můžeš prozkoumat Valley of the Drakes z druhé strany
Být tebou bych teď jinam nechodil (než uděláš Anor Londo), jinak dostaneš na budku. Drž se hlavního úkolu a budeš v klidu...