Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak ho tady zavěs, on si ho někdo vezme :).
  • Myslím jako typ,název vím *1*
  • A co to je vůbec za hru ? *1*
  • rancor1223
    Stará dobrá digitální distribuce *1* V krabičce bude pouze torrent na stažení.
  • vlastik.plaminek
    A co to logo TPB nahoře v rožku?
  • rancor1223
    Já taky ne *1* Ale je mi líto to jen tak vyhodit.
  • Fiktivní záběry z 2. Světové války natočené z pohledu první osoby, tak přesně takhle nějak...

Já ne.
  • rancor1223
    lol *1*
  • rancor1223
    Někdo mi na Gamescomu vrazil do ruky beta klíč na Raiderz. Chce ho někdo?
  • A ti vaše podržtažkové se na ten Dead Island dostali, nebo co?
  • EuroSamurai
    To že eroge hry a podobný věci sou v Japonsku považovaný za hit pokud maj prodejnost v desítkách tisíc je fakt a tak tu máme např 90 tisíc prodanejch kopií vs cca 120 milionu obyvatel .
    A to, že Ishihara je rasistickej senilní magor je taky pravda jen si najděte na netu jeho výroky.
    Neználci pomlouvaj a chválej Japonsko ze špatných důvodu nedávno sem se musel smát jak český komentátoři chválili práci jap. policie která je ve skutečnosti spíš pro smích nebo pracovitost....sou pracovitý ale za jakou cenu když pak spousta z nich umírá z přepracování.
  • Inquisitor
    No jo v Číně už zítra znamená dnes :). Možná mají i celý čínský Valve.
  • Ano, ani na letošním Gamescom nechybí cosplay krasavice.

Proč psal Drdatank na twatter cosi o tom, že JD na GC není když podle konce toho videa dorazila očividně celá redakce EG?!
  • MrSanta
    Češtinu jsme raději ani nezkoušel *15*
  • EuroSamurai
    Uvědomuješ si, že takový uchilný hry maj v Japonsku malou prodejnost (v poměr počtu obyvatel a prodaných kusů) ?:)
    Každopádně ano Japonsko ted šílí kvuli nasílí a erotice v manze,anime a hrách a to díky starejm páprdům a nácíčkovi jménem Ishihara .
  • Amylee.Anderson

Half-Life 3

https://i.chzbgr.com/completestore/12/6/24/upB9133S_E2i3yH6nTuZSA2.jpg Už to vyšlo! A my to prošvihli! *8*
  • http://blog.dota2.com/
    Valve se rozhodlo vydat spectator client pro dotu 2, díky kterému by teď měl mít každý možnost sledovat libovolný zápas (souvisí to samozřejmě s tím že pořádá druhý international) (všiml jsem si že někteří lidé spekulují že by po něm dota mohla přejít do open bety)
  • Cahir
    *1*
  • Čeština v Ultimate edici je stále plná chyb, které byly nahlášeny již po vydání hry v roce 2010 (procházel jsem si forum na madbrahmin.cz). Chyby byly prý opraveny, ale Cenega je nenahodila a nebo nahodila starou verzi.
  • Svět je plný paradoxů. Muslimové sní o ráji plným panen, ale ženský nutí se oblékat do černých prostěradel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit