Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Epic Games v tom má jasno - mobily začínají konkurovat současným konzolím. Příští generace...

Jinými slovy, baterka v mobilu vydrží 20x méně? *1*
  • MrSanta
    Valve něco rozdává na Steamu? Nejsem u domácího kompu a z hlavy si nepamatuju heslo. Čeká na mě doma příjemné překvapení, nebo to má nějaký háček?
  • Čtete někdo vůbec, co je u toho kuponu napsaného?
  • me ho dali a pritom mam portal i s dvojkou davno koupenej. tomu nerozumim *11*
  • Pokud byste poslušně čekali jako první ve frontě u vstupu na letošní Gamescom, veděli byste,...

Jsem cekal ze zabehne na zachod...
  • Vypadá to skvěle, hlavně ta možnost rozšíření bojiště i do okolí planety!
  • heartless_cz
    Ten nápad s vesmírnými základnami mě dost tak, že mi spadla čelist :)
  • Komunitu mám, ale Portal 2 kupon nikde.
  • Nástupce TA je snad Supreme Commander.
  • nastupce total annihilationu

http://www.kickstarter.com/projects/659943965/planetary-annihilation-a-next-generation-rts?ref=home_spotlight
  • ucho
    Portal 2 mám a poukaz na slevu jsem nedostal :)
  • ucho
    já mám 2 passy a vůbec tomu zatím nerozumím... (aha, to se musí přidat jako hra, a stejně se zatím moc neorientuju :) )
  • Aha, tak už jsem zjistil že to dali všem co už Portal 2 mají aby to dali někomu s kým budou hrát k příležitosti uvedení možnosti tvořit Coop mapy v tom jednoduchým in-game editůrku
  • Nová komunita na steamu

Kolik lidí dostalo zdarma 75% poukaz na Portal 2 a 2 poukazy do nový komunity od steamu? Zatim je to docela nic moc až se do v září rozjede snad změním názor.
  • Ten poukaz jsem dostal taky, stejně tak všichni v mým friendlistu... neví někdo důvod?.. Je to odměna za Summer sale achievementy?
  • Nový obrázek ze Silent Hill: Book of Memories fanoušky pořádně pobouřil. Temná atmosféra je...

Ještě by tam mohli dát klobouky z TF2 *1*
  • vlastik.plaminek
    Vyměním HL2 a poukaz se 75% slevou na Portal 2 nejlépe za HL1, popř. nějakou jinou starší hru. Poukaz platí do konce srpna.
  • PS3Hrac
    Ukaž jak zvládneš hledače min s největším počtem min a potom budeš HardCore hráč *1*
  • nebreč
  • 21:41 Martin Bach na CT24.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit