Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Až si člověk říká, jak to mohl vůbec dotáhnout do laboratoří v Black Mesa? *15*
  • Cahir
    Já bych byl opravdu raději, kdyby se na DA3 dělalo ještě hodně dlouho. Pořád věřím, že když dá někdo Bioware 5 let na vývoj, vznikne pecka. Ale za 12 měsíců zázrak neuštrikuješ.
  • Hlavně němej, takže možná ani není tak inteligentní, jak ze sebe dělá.
  • Oba tyhle druhy hráčů bych pak dal do škatule s názvem Nemám hluboko do kapsy, když si můžou dovolit koupit hru bez informovanosti o tom, jaky produkt to vlastně kupují. *4*
  • Cahir
    Páč některým z nás je ten brejlatej intoš u řitě. *3*
  • Cahir

Podlé nového průzkumu dávají děti ve věku od 4 do 14 let stále přednost handheldové konzoli...

Spíš bych to viděl na dva extrémní archetypy hráčské komunity, kolem kterých většina těch, co to nedohráli, osciluje: 1) "Nedohrál jsem DA, páč jsem starej ultrahardcore pařan, kterýho navnadili na duchovního nástupce BG3. Já ale po pár hodinách zjistil, že herní mechaniky neobsahují matematiku vyššího řádu a omezují se tudíž na pouhou aritmetiku a že příběh není ani tak květnatý ani tak komplexní jako Shakespeare, což je samozřejmě urážka mé inteligence... A navíc mě jako konzervativního estéta uráží, když se hra snaží být po formální stránce epic a cool." 2)"Zjystyl sem, že to nejní jako Coll ov Duty..."
  • Kolik hráčů BioWare dohrálo zakoupený titul až do konce? Mass Effect 40%, Mass Effect 2 56%, Mass...

Asi tak no :D
  • Kolik hráčů BioWare dohrálo zakoupený titul až do konce? Mass Effect 40%, Mass Effect 2 56%, Mass...

Tady něco nehraje. Když si hru koupím, tak ji snad neodložím po pár hodinách. A zas tak těžký a dlouhý ty tituly ze série ME nejsou, aby je i syn vesnického idiota a televizní rosničky nedohrál za 2 týdny s prstem v nose. *15*
  • montatatana

Podlé nového průzkumu dávají děti ve věku od 4 do 14 let stále přednost handheldové konzoli...

Protoze jim rodice prece nekoupi tablet, ale DSko :)
  • preto to riesime, lebo nas to bavi, problem? *3*
  • Tak ono je to cele takove podivne.Nekdo z SUF udajne organizatorum volal a ti tvrdili,ze Valve jim primo rekli,at tam HL3 napisi a pak nasledne zase,ze to maji ze seznamu odstranit.
    GI tam udajne take volal,a tem bylo receno,ze je Valve pozadali o odstraneni hry ze seznamu.
    Presto tam porad HL3 je. *1*
  • braveman
    Uvidíme...
    Kdyby mlčeli (či to potvrdili), tak je vývojáři spolu s distributory umlátí hned, takhle mají ještě nějakou tu chvilku na útěk *3*
  • no ved preto *1*
  • Ronox

??

Proč tu řešíte nějakej Dragon Age! Gordon is back .. doufám
  • Ajo, mě to nějak nedošlo s tím "S" xD

Tak to pardón.
  • MrSanta
    Já se těším. Kdyby vzali to dobré z dvojky (ano, ve dvojce jsou dobré nápady) a pěkně to spojili se stylem Origins, tak proč ne. Hlavně si přeju, aby se hrálo zase za nového hrdinu, možnost výběru rasy by taky nebyla k zahození.
  • http://www.rockpapershotgun.com/2012/08/14/half-life-3-to-be-announced-at-gamescom-goodness-knows/
  • Oficiální materiály Gamescom zmiňují, že EA s sebou na Gamescom přivezlo Dragon Age 3, Deep Silver...

Tak udajne se HL3 a DA3 na seznamu objevily z nepozornosti.A udajne i Valve se vyjadrilo,ze letos nebudou ukazovat zadnou hru.
  • Nevěřím, že dokud jim to bude vydělávat a budou se s tím prodávat i knížky a všechno, tak tu sérii utnou, nepodřežou si pod sebou větev, navíc ty hry nejsou ani přesně spojený nějakou důležitou postavou, jenom časem, takže vždycky se dají udělat prequely, sequely a buhví co ještě....
  • Half-Life

Este stale to moze byt Half-Life 2: Episode 3
    A daka trolska dusa to prehodila v zozname na Half-Life 3 :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit