-
Kickstrarter projektu Shadowrun Online zbývá do konce 8 hodin a pro start vývoje potřebuje ještě...
vypadá to pěkně, ale proč to musí bejt online? pass... -
Missing Information
pro fandy half-life. Jedná se o remake HL2 bety
http://www.moddb.com/mods/missing-information -
No, spíš stagnuje, což ovšem není zrovna na škodu. Já vím, že vy rozmazlení hráči jste zvyklí na zcela bug-free jednoduché hry. Naštěstí je to Bethesdě jedno a přestože spousta křiklounů a zlých jazyků pořád na Skyrim nadává, momentálně je ten hrůzně zabugovaný, nehratelný, ošklivý atd, je momentálně šestou nejranější hrou na Steamu, podle těch jejich statistik.
-
:) Proč ? .... připadá ti snad že kvalita Elder Scrolls má rostoucí úroveň ?
-
psalo? to zas byly jatka, radši to nech spát *15*
-
Dark Souls
Mimochodem, už se tu psalo o tom, že Dark Souls na PC pojede v rozlišení 1024x720 a všechny vyšší budou jen upscalovaný?:)
http://www.dsogaming.com/news/dark-souls-pc-confirmed-facts-30fps-lock-internal-resolution-locked-to-1024x720/ -
Úvodní obrázek německé FB skupiny Sony Playstation odhalil tři zcela nové postavy, které se...
To jsou ty tři uprostřed ? .... Jako by do toho něco kafralo Nintendo ;) -
Proč Bethesda?
-
Na nových značkách mi zas tak nesejde . Pravda pokud se z vydávání dalších dílů nestane rutina jako v případě COD a dnes i Battlefieldu , kdy novější díl od toho předešlého poznáte jen podle podpory nových grafických fičurek . Věřím , že gamedesign takových Heroes dospěl do stádia konzistence a vážnější změny odlákají stabilní publikum .... pokud existuje ( a že trojka je snad nejdéle prodávanější hrou u nás) . Tam bych se nebál přijít s novou značkou a změnami v zájmu zachování původní značky .
Potíž je v tom , že indie scéna přesně vystihla strnulost AAA produkce a omezenost jejich managerů díky čemu boduje tak jako nikdy - nezávisle na exisenci sociálních sítí , které velké firmy využívají také . A indie/freeware nebyla o dokonalosti nikdy ani náhodou . A chtějí hráči jen dokonalost ? Možná publikum Ubisoftu kráčí jinam (což se mi vzhledem k jejich zatím vyrovnanému portfoliu nechce věřit ) ale všichni ostatní ;a Bethesda obzvlášť ; by se měli ptát , proč uspěl Minecraft ? Proč jsme něco podobného nedokázali stvořit sami? -
Alespoň to není x-té pokračování něčeho. Bohužel i za tohle bychom měli být dneska vděční. *9*
-
:) Watch dogs jsou možná nová značka , ale co nového přináší ? ... Všichni se přece těšíme na ten skvěle vypadající dort pejska a kočičky (Ubisoftu) co mixuje několik žánrů do snad konzistentní podoby. Takže těšíme se na něco co tu bylo tisíckrát, ale ještě nikdy to nebylo navzájem tak doufejme komplexně propletené ... Nevím jak vy , ale já u všech otevřených her hledám jejich mantinely a vždy je to jen o tom jak rychle na některý z nich narazím . Zábavnost , hratelnost , děj a výzva - už mne neuspokojí jen další dobře namazaný desátý klon GTA ;) .
-
Podle mě se to objeví ve vanoční akci na Steamu.Tech pár měsíců čekání na akci navíc se vyplatí. :)
-
:) No o marketing jde v první řadě . A ohánění s tou GOLD verzí .... ehmmm pokud bylo skutečně co vylepšovat a dodělávat , mělo smysl schvalovat na GOLD ?
Problém všech DLC tkví v tom , že pokud přidávají do hry jen nové předměty , účesy a
oblečky - tak je to kktina o kterou zájem nemám . Pokud mi v plné verzi bez DLC ovšem chybí polovina arzenálu v den vydání , pak už to je na pořádný políček . Pokud se v DLC mění zaběhnuté mechanismy a přidává nový děj .... pak o DLC budu uvažovat , pokud totéž nebude k mání několik dní po vydání plné hry a pokud to nebude zábava jen na pár minut .
DLC smrdí ..... a přeberte si to každý po svém . -
Mě její prohlášení udivuje o to víc, že zrovna Ubisoft prezentoval na letošním E3 asi jedinou skutečně novou AAA značku Watch Dogs. *4*
-
Jade Raymond (Ubisoft Toronto): „Naše publikum vyžaduje dokonalost, což vede k omezení inovací“.
:) Na grafiku vám kašleme ..... korzování v hyperrealistickém světě si nechte na tablety . Ve hrách se musí něco dít a musí tam být co dělat . Pokud děti učíte odmala polykat koridorovky , tupé střel co vidíš , a stiskni tlačítko pro kombo , tak u starých hráčů narazíte . Přechodný zisk a víc pruhů ;) . Však vám se ten nedostatek invence brzo vymstí ;/ ..... -
tiež som to chcel napísať, vôbec ma neprekvapuje že také kktiny vychádzajú od niekoho z ubisoftu. Práve vysoké nároky klientov sú motorom inovácií a takých klientov ubisoft rozhodne nemá.
-
A jejich "osvědčené" x-kolikáté díly těch samých her jako jsou dokonalé? Vždyť ta ženská si ani nevidí do pusy, vis. Cahirův komentář. *15*
-
tím myslí, že inovace jsou z podstaty experimentem, kterej ve většině případů dokonalej bejt nemůže, blábole :)
-
Vývojáři Dead Island věří, že za prodejním úspěchem hry nestojí emotivní trailer, ale kooperace.
To tezko vzhledem k tomu ze Dead Island ma nejhure reseny kooperativni multiplayer co jsem kdy videl. -
Je dost dobře možný, že na něm dělali, až když byla hra "gold". V takovém případě, ač jde skutečně o dodatečný obsah, bych takové DLC skutečně dával zdarma, jelikož z hlediska marketingu to opravdu nevypadá dobře.