-
CD Projekt RED zjistilo, že přibližně polovina hráčů The Witcher II netuší, že do cíle vede...
*1* A máme to tu. Přesně takhle to probíhalo u Dragon Age. Mike Laidlaw zjistil, že velká část hráčů jsou vymaštěný degeneráti, tak se s tím rozhodl něco dělat... -
BF3 je snad beta porad ne?
-
A BF3 byla beta.
Tohle uz tu jednou bylo. -
Pozorný návštěvník, dobrý návštěvník *3*
Díky, když už to tu je, tak s tím hýbat nebudu.
Aby toho nebylo málo, rozhodl jsem se dnes s sebou vzít do rodného kraje noťas, ale už mne nenapadlo k němu přibalit i nabíječku. A ze všech noťasů, které jsem našel po cestě (asi 5) nemá ani jeden ten správný konektor *10*. To jen tak, aby řeč nestála... -
Nové videozáběry z multiplayeru hry Medal of Honor: Warfighter.
Hlavně to hrají nějací totální vypatlanci. Teda aspoň mi to tak připadá. Díky tomu jejich projevu sem po minutě video musel vypnout. -
Je to alpha verze ...
-
Nové videozáběry z multiplayeru hry Medal of Honor: Warfighter.
No to vypada hrozně. Hlavně ozvučení. Frajer tam strili z pistole jak ze sapru. -
Rozhodnuto! Pokud si budete chtít zahrát Dark Souls: Prepare to Die online, službě Games for Windows...
Heh já to říkal že to daj na steam a ještě gfwl. :-D Nic, jsem rád že to mám na PS3, ale věřím že to odradí spoustu lidí co podepsali petici za port na PC. -
Mrkněte na trailer k animovanému filmu Mass Effect: Paragon Lost, jež bude prequelem pro Mass Effect...
Blitzman is too sexy for reading Games.cz:
http://games.tiscali.cz/video/mass-effect-anime-zveda-spis-zlucnik-nez-oboci-60076 -
Cest vyjimkam samozrejme.Takove rad podporim.
-
Jenze tech opravdovych poctivych DLC je straaasne malo.Vetsina jsou notne predrazene.
Valve,Cdprojekt a par dalsich na to jdou z opacne strany.
Kdyby vetsina DLC opravdu odpovidala obsahem sve cene,tak bych s nimi problem nemel.
Bohuzel ve vetsine pripadech tomu tak neni a DLC tak bud ignoruju,nebo kupuji az ve sleve.
Nemluve o tom,ze pristup ala "kupte si nasi hru a my vam zarucujeme,ze v nasledujich mesicich/rocich se o hru a jeji komunitu budeme starat" je mi mnohem milejsi,nez predrazene DLC a vypinani serveru po 2 letech. -
Seznam dvaceti nejžádanějších her pro Android konzoli Ouya. Rozhodněte, která z nich bude tou...
Nic proti, ale víc jak polovina z těch her na téhle konzoli nikdy nebude, protože jsou prostě moc náročné. To se někdo snad snaží zopakovat hype á la Sony E3 2005? -
Rozhodnuto! Pokud si budete chtít zahrát Dark Souls: Prepare to Die online, službě Games for Windows...
hmm, ale jenom pro online hru...je to tak na puli cesty. -
Já myslím, že když vezmeme v potaz kolikrát to dohrajeme (alespoň já, přesáhne to minimálně 150 hodin. A za to jsem se nebál dát skoro tři tisíce.
-
Ach jo :( -
ja som kupil aftermath na gog za 2,99 a bez drm, nech si kazdy rozmysli co mu viac sadne
-
DEKUJEME!... Az tahle funkce oficialne skonci (prakticky byla mrtva uz od zacatku), odpadne tahle otrava, nebo bude jen nahrazena 'XboX Life'-em? -
Ach jo, nejde se prihlasit a nemuzu to ani upravit *7* . Myslel jsem ze to Sklamani :D je tvoje, ale pokud jsi napsal horsi nez toto, dostanes bludištáka. Asi maj na praci jiny veci *5*
-
*11*
-
Green Man Gaming nabízí česjou strategii UFO: Aftermath zadarmo, takže to asi nebude napořád....
tyhle akce na GMG jsou celkem slušný. v kombinaci se Steamem... teď jsem si koupil díky těm hrám zdarma Quantum Conundrum za 3 dolary.