-
Nové obrázky repliky 30 cm dlouhé a 4,5 kg vážící pistole M-3 Predator, kterou můžete znát...
Koho zajímá nějaká replika, díky za odkaz na ten obchod! Maj tam luxusní figurku Gordona Freemana! *8* *8* *8* -
Na E3 bylo ve stánku Bethesdy k vidění několik reálných zbraní ze hry Dishonored.
Oba odkazy vedou na kartu hry. -
Nové obrázky repliky 30 cm dlouhé a 4,5 kg vážící pistole M-3 Predator, kterou můžete znát...
Docela předražená, vzhledem k tomu, že M-8 stojí "jen" o pět tisíc víc a je mnohem větší. -
Scan letáčku zrušeného StarCraft: Ghost z Blizzcon 2005 odhaluje vozidla, jednotky a dva módy hry.
Proč to nikdy nevyšlo... *9* *13* -
Taky záleží na situaci, ale když se to nevezme doslovně a stane se to třeba ve hře, kdy naskillovaná "socka" se základním equipem sundá namachrovaného blbečka s nakoupenou výbavou, tak to může být celkem sranda.
-
Nenechte si ujít povedené hrané video, které upozorňuje na betu onlineovky Heroes & Generals.
Tak to je sakra dobrý video :D Z toho musí bejt viral *1* -
Je ! *13*
-
:) Tak 7 bych si na GOGU koupil ....
-
Základy umím ale tohle si prostě vychutnám komplet v češtině čekal jsem na to hodně dlouho *4*
-
Tedy, klobouk dolu a preju to anglicky nemluvicim lidem, ale prijde mi to v dnesni dobe opravdu prezitek... Takle se nenaucis ani ty zaklady, kdyz i Batmana musis hrat cesky... Ja ted umim plynule perfektne anglicky a to vse diky hram, filmum a trosku ty skoly (mam i FCE certifikat a to vse jen diky hram a filmum)... Si vzpominam jaka to byla "sranda" nevedet co znamena jake vylepseni napr v age of empires *14*
-
ČEŠTINA do Batman: Arkham City
Pravě byla dokončena ČEŠTINA na Batman: Arkham City tet už se čeká jen na zveřejnění (překlad trval skoro 8měsíců) jinak díky překladateli Zhiliannovi. -
FFVII
Square enix prohlásil, že FFVii na pc bude pouze port, nikoliv graficky vylepšený, odkaz sem házet nebudu, máte google -
Další Bundle...
Humble Bundle znají všichni (a po právu, hry v jejich balících jsou super), ale je i spousta menších věcí, třeba IndieGala. Současné kolo poběží už jen pět hodin a v nabídce je za pakatel až sedm indie her (plus hudební CD), o kterých jsem v životě neslyšel. Ale když už si ti organizátoři dali tu práci a upravili stránky dokonce do češtiny, tak se tam skočte podívat :) -
2NateKigan - Je docela zajimave,ze po ruznych i zahranicnich forech ctu,jak je steam poruchovy a zabugovany a ze tam kazdou chvili neco nefunguje,pricemz ja jsem nikdy nenarazil na zadny opravdu zavazny problem.
Jasny,nejake drobnosti se vzdy najdou.Ale posledni roky je tech chyb podle me opravdu malo,zejmena srovna li to clovek s jeho uplnymi zacatky.A ani v tech zacatcich jsem s nim nemel nejake velke problemy.
Bud mam proste stesti,nebo je ve spouste pripadech problem na strane uzivatele. -
Steam
Deus Ex Collection 13,74€ nebo Deus Ex: Human Revolution™ 5,99€
To je špica toto!! -
Steam má hafo problémů, ale většinou funguje, i když pomalu. GMG a jejich Capsule ale občas jede na hranici únosnosti (stránky často hází timeout, Capsule se občas odmítá přihlásit)... Paradoxně momentálně jede asi nejlíp Origin (a Desura a Impulse), alespoň u mě.
-
Kvalitní akční střílečka Sine Mora se chystá po úspěchu na X360 dobít i PSV a PS3.
To je jedině dobře, protože xbox nemám. -
Proč to takhle není v každé druhé hře???
http://www.youtube.com/watch?v=n5siVoOYfEY
Kdyby na tom dělaly dva tejdny a udělaly jednoduchej editor aby hráči mohly dělat módy, tak se za měsíc budou topit v penězích... -
Pamatujete se na stařičkou akční strategii North vs. South?Nedávno vyšel její remake na iOS...
Safra tohle mě na Amize strašně bavilo. Proč jen na iOS ? *9* To je škoda -
není- pokud člověk není zaregistrovaný, tak alespoň mně, ta registrace tropila alotrie šílených rozměrů (padání, nereagování, neakceptování, ...) Problémy s registraci ke službě, kterou ani nechci, u warezu skutečně nehrozí. U Steamu (stejné nutné zlo jak Capsule-- ale už jsem na něj zvyklý a zajetý) jsem takovéhle problémy nezažil.