-
No právě :) Jsme ve světě her ;)
-
No možná v tom právně je rozdíl, z hlediska hráče asi moc ne. Hráč hraje a víc ho nemusí moc zajímat. V tomhle případě snad vidím hru v časopise jako menší zlo, protože tohle je sice zadarmo, ale narozdíl od časopisu už nejsi anonymní a sbírají nové uživatele do statistik, příp. potenciální kupce a cíle pro reklamní materiály. Samo tu akci schvaluji, jen si myslím, že to není takové terno jak se to jeví. Po tomhle kroku, kdy to může mít "zadarmo" každý v takové akci jen aby nahnali registrované uživatele, už by to klidně abandonware být mohl. Spíš bych uvítal oznámení nového dílu jen ve vyšším rozlišení, ale ten by dneska už asi nepřežil. Stejně mě nejvíc bavila 1 a 2
-
ta kopie je umoznena az od 1 cervna, coz je 22 dni
-
To je tedy divne, ze by bylo jednodusi to ukrást *5*
-
Hry přilozeny u casopisu jsou naprosto neco jinyho nez zaregistrovani a obdrzeni licence...
-
nějaký časopisy doma i ve světě? teď si nevzpomenu, tyhle kraviny (časopisy) kupuje známý.
-
Asi není potřeba nijak dlouze vysvětlovat, co to znamená, když se řekne, že na Green Man Gaming...
Popravdě je to dost otravné (kreditku ani nevedu) a v půlce procesu (kdy mi to odmítalo uznat adresu kvůli nějaké chybě u nich) jsem si začal říkat, že by bylo rychlejší si to stáhnout na nějakém shareserveru. -
Tady něco o tom, jak se to hraje.
http://www.cinemablend.com/games/Smite-Gameplay-Tutorial-Teaches-You-How-Die-43784.html -
SMITE beta
Po netu se teď celkem rozdávají keye do beta testu hry SMITE.
Je to 3rd person MOBA od Hi-Rez Studios.
Tak si nějakej najděte, pokud vás hra zaujme. Každej, kdo má key může až tři další rozdat. Já už rozdal. -
kde jinde to bylo ještě zadarmo prosím?
-
Rychlík..
-
Ok, GoG rozdava zdarma bez nejakeho zatraceneho klienta, to jen amici vymysleji kraviny, cim by lidi otravovali.
-
Commandos 3?
Ono už to bylo tolikrát všude zadarmo a je to tak staré, že by si jeden řekl, že už to je abandonware. *1* Jinak hra je to samozřejmě skvělá -
Záloha Witcher 1 na GoG
Na gogu je umožněno udělat si záložní kopii zaklínače 1 !
http://www.gog.com/en/wishlist/site/witcher_1_backup_copy -
Co je fail? Adresni udaje tam jsou jen pro kreditku a ze si stahnes jejich "steam" par megovej je fail? Nekdo neco rozdava zadarmo a stejne se v česku najdou imbecilové co si budou na neco stezovat....
-
Asi není potřeba nijak dlouze vysvětlovat, co to znamená, když se řekne, že na Green Man Gaming...
Při registraci potřebujete vyplnit adresní udaje a pro hraní potřebujet nějakou jejich aplikaci (něco jako steam/origin) - docela fail. -
Já bych tomu i věřil, alespoň u mainstreamu.
-
Deus Ex série v obrovských slevách na Steamu.
Skočte po tom. -
A to je problém poslat prominentovi jednu výchovnou?
-
Kazdy redaktor ktory sem prispieva ten web tvori takze ano autor games.cz