Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sony, které poslední čtyři roky dosahuje ztráty, plánuje snížit výplatu svým manažerům a...

Kez by se tohle povedlo i v ceske politice.

PS: "Snížení platu neuknikne..."-prekelep.
  • Ubisoft doufá, že se časem dopracuje až k desátému dílu Assassin's Creed.

takže vtípek v DEUS EX HR na Final Fantasy bude nahrazen Assassin Creedem;-)
  • MrSanta

Posila pro Crate Entertainment

Kamil “Zantai” Marczewski, bývalý zaměstnanec 38 Studios, se stal zaměstnancem Crate Entertainment. Grim Dawn tým se tak rozrostl a vydání hry je snad zase o kousek blíž. http://www.rpgwatch.com/show/newsbit?newsbit=19836
  • Vyšel nový software update pro PSV (v1.69), který vylepší softwarovou stabilitu.

Neví někdo něco víc?
  • Tak co, hrajete někdo Diablo 3 na asijských serverech? Že zrovna tam byl novej exploit jak vydělat miliardy v aukcích. Stačilosi jen pohrát s nastavením datumu v PC.
  • Ta 13 000 se najde PC, kde všecko běží rozumně v 720p (Witcher i BF3 na střední detaily s 30+fps)... Za 17 už se to bude blížit k ideálu (1080p, střední-vysoké, 30+fps). Ideál (1080p, vysoké detaily, 60+fps) je ale už dost drahá mašina. Pokud se bavíme o dnešních high-end hrách.

Počítejte ale s tím, že příští rok začnou vycházet hry "na nové generace konzolí", i když prvně asi jen na PC). Imho tedy jakékoliv PC koupené dnes bude mít o dost menší životnost než PC koupené řekněme před rokem nebo dvěma.
  • MickTheMage

Wreck-It Ralph

Disneyho reklamna retro flashovka! http://mickthemage.blogspot.sk/2012/06/wreck-it-ralph-fix-it-felixretro.html :)
  • Miserius

Pětadvacet minut gameplay záběrů ze slibně vypadající hry Beyond: Two Souls.

Hm, to jsem se postoval par dni zpet... *7*
  • Hairy_Ass

Ubisoft doufá, že se časem dopracuje až k desátému dílu Assassin's Creed.

Jestli bude vydávat ke každému dílu dva "datadisky", tak se k tomu dopracují celkem rychle. *1*
  • Amylee.Anderson

J8 bych se ráda dobrala konce, kurde. Co to jako má bejt?

10. díl AC ? ........ FTW ? Mám rád AC serii, ale co je moc to je moc..... Doufám teda, že planují set sakramenské změny!
  • MickeyMutant
    To jo, to rozjede... Ale nedojede*4*
  • Bez monitoru a příslušenství to dá v klidu i za polovic a rozjede na tom skoro cokoli...
  • ucho
    možná, ale nemám rád hloupý vykrucování a bláboly tam, kde by být nemusely. jednou je tohle herní web, tak bych očekával, že se ti lidé v téhle branži orientují. to že pak dotyčný není schopen uznat chybu a ani sjednat nápravu, to už je zase věc charakteru...
  • johnysak

A já doufám, že u desátého dílu použijou novej engine.

Tak třeba se dostane i na ty Čechy, konkurence Vávrovi s Warhorse.. nebo rubání kmotrů v současnosti. *1*
  • já kupoval kompla přesně před rokem za 20 000 a jde mi na tom v pohodě všechno i dneska, takže předpokládám, že když dneska vysolíš taky takovejch 20 000, měl bys bejt v cajku (bez monitoru a věcí jako repráky nebo vyhrazená zvukovka...)
  • Za 200,- Proboha, člověče, přemýšlej trochu!
  • Vrook
    imho to moc hrotíš
  • The Humble Indie Pack 5 bylo pro hráče, kteří zaplatí více než průměrnou částku (8,37$) rozříšeno...

Za kolik se da koupit kvalitni dum? Kvalitni auto?

Musis vedet alespon priblizne v jake cenove relaci se pohybujes a co ocekavas, takhle ti muzu rict 7-40 000,-

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit