-
Zdá se Vám, že uživatelské rozhraní v Battlefield 3 stojí za prd? Není divu! Nedělalo ho totiž...
To ze UI delala firma specializujici se na flash, neni nic prevratneho ani nepochopitelneho. BF3 pouziva na UI Scaleform (jako hromada dalsich her) a v nem se dela zasadne ve flashi. Zadne prekvapko se tedy nekona a imho me se UI v BF3 libi. -
Novej xbox - durango - uz je davno v aplha verzi. V oboru se o nem vi celkem dost vcetne HW, ale kazdy ma podepsane NDA, takze vam nic nerekne. Prvni devkity uz nektere firmy maji na stolech. :)
-
no počítám, že tobě na nic. někomu kvůli id studiu, které je na ni vázáno atd.
-
John Carmack má stále v plánu 64bitovou verzi Rage.
a naco ? -
Jedna paní povídala, že následovník Playstation 3 ponese (kódové?) označení Orbis, popohánět...
Ja bych to videl velmi rad - "lepe" (optimalizace, nastroje, debug, ...) by se na konzoli vyvijelo.
Pristi generace konzoli musi bezet na 64-bitovem CPU. x64 ARM CPU jsou zatim stale v plenkach, takze zbyva IBM, AMD nebo Intel - je potreba dostatecne dimenzovana produkce a podle me by do nejakeho mensiho vyrobce Sony ani M$ nesli.
Technologicky uspech architektury XBOX 360 (vsestranne CPU a pametova architektura) napovida tomu, ze by nove konzole opravdu mohly byt postavene na platforme Intel nebo AMD. I v M$ se povida, ze rok 2012 rozhodne o CPU a GPU do nove konzole a pak bude nasledovat relativne dlouha etapa designu a navrhu architektury ostatnich systemu. -
Video popisující systém skillů z Dragon's Dogma
www.youtube.com/watch?v=_c8krHCKHDI
Watch it!
http://www.youtube.com/watch?v=r4CQI9aadKY
This too. -
Jedna paní povídala, že následovník Playstation 3 ponese (kódové?) označení Orbis, popohánět...
Neverim ze by Sony vydala novou "PS4" driv nez MS. Navic kdyz necelej rok zpet jeste dotovali kazdej prodanej kus... -
Na starším PC rozjedeš i první Dragon Age. Tedy v případě, že jsi rozjel i Mass Effect.
-
Dík moc
-
NWN, TES, Fable (trojka na starším PC nevim nevim), Fallout, Vampire: The Masquerade, DAO, Gothic, možná Deus Ex, možná Alpha Protocol...
Edit: Two Worlds, možná Black & White, Risen, diablovky jako Titan Quest... -
Oba mam dohrate :(
-
Jestli tipu Mass Effect tak doporucuju KotORy vyborna zabava na nekolik desitek hodin :)
-
tip
https://twitter.com/#!/steam_games/status/184856260414406656 -
Rpg ?
Neznáte někdo nějaké dobré RPG ? Které rozjedu i na starším PC. Nebo alespoň RPG střílečku tipu Mass Effect. -
Živé vysílání 72. Fight Clubu začne na naší profilové stránce na Own3D.tv dnes po 16. hodině...
Jo!!!! tohle bude best fight!!!těším se. -
Je to bývalý larpista, který z Dungeons & Dragons shapeshiftera vyleveloval přes parlament až na ministra vlády.
http://imagonem.org/2012/03/27/larps-can-change-the-world/ -
Já jsem nevěděl, co tím myslel, nešlo se mi dostat na tu stránku, takže jsem to ani nečetl. Reagoval jsem jen na ten nadpis. *3*
-
Myslel tím larp.
-
Jj :-) taky doufám..
-
Norský ministr pro mezinárodní rozvoj se nechal slyšet, že hry na hrdiny dokážou změnit svět....
Věřím tomu, že slušně napsaná hra může mít, obzvláště v době nedostatku vzorů, celkem velký vliv na hráče. Podobně jako kniha či film, i hra může inspirovat, navíc má výhodu, že se člověk cítí trochu více součástí toho, co se děje na "plátně".