-
Nejdřív si najdi něco o výpočetním výkonu Cell procesoru, který pohání PS3 a pak si klidně mel tyhle pitomosti. Z toho jak si tak čtu tvoje různé příspěvky, si myslím, že když jsi byla malá tak tě nějaká konzole musela pokousat.
-
Ministerstvo obrany ve Spojených státech využívá superpočítač, jehož srdce pohání 1700 PS3...
Amíci a jejich láska ke konzolím nezná mezí :D -
Hackeři vyvinuli aplikaci pro PS3, umožňující získat jakoukoliv trofej. Sony situaci řeší a...
Ti hackeri, me zacinaji pomalu ale jiste srat. -
Wii Fit upozornilo ženu, že trpí parkinsonovou nemocí, aniž by sama na sobě příznaky nemoci...
Může to být úspěch. Ale ne v případě, že se OČEKÁVALO víc. *3* -
Vývojáři Medal of Honor (Danger Close Games), kteří zřejmě pracují na pokračování této FPS,...
Nepoznam ta a nechcem byt ani drzi, ani nic podobne ale vzdy ked nieco napises precitaj si to aspon 2 krat po sebe :) Z vlastnej skusenosti odporucam -
moje chyba :D
-
v první chvíli jsem se lekl, že je to zase moje dílo *1*.
-
odpový :-) To snad ani není možné napsat...
-
Podívejte se, co vám Google našeptá o některých konzolích, hrách či vydavatelích :)
Vždycky jsem žil v iluzi, že lidé jezdí na hory či dovolenou kvůli odpočinku a relaxaci a ne, že tam budou hrát hry na konzolích... -
Podívejte se, co vám Google našeptá o některých konzolích, hrách či vydavatelích :)
:D rozesmálo -
Jasně, ale jde mi o princip... Na každým šrochu, pravdy trochu. Navíc jak říkám, dělají s tím moc velkou habaďůru. Je fakt, že je to trapné, když si člověk za takový prachy koupí věc a nemůže s tím nic dělat! To je jako kdyby vás VW zažaloval, když si vyměníte u auta stěrače, nebo Chipnete motor!!! :( Nebo dáte nějakej hezčí výfuk, aby to znělo! Dyť toto je do nebe volající. Mají zakázat PSN, tím v podstatě člověka odstřihnou od toho nejzajimavějšího co na PS3 je, tak jako to udělal MS s X360 a mají klid! Ať si lidi hrají pálený hry... na to tu jsou zase jiné instituce!
-
Neznámí hackeři se nabourali na nemocniční server (s citlivými údaji pacientů) a vytvořili...
Ona je to kravina uź jen z toho, že si třeba vemu MALOU konzoli s sebou třeba na dovolenou na hory, tam internet nebude a co? Mám ji s sebou na houby? Co si sebou pak člověk má vzít? konzole je nejmenší ale za to nejvýkonnější věc!!! PS2 se pomalu vešla do kapse! PS3 sice naboptnala, ale i tak se dá vzít a TV je dneska všude! -
DRM
tak jeden z důvodů, proč jsem odešel z PC jsou ochrany u her, online ochrana je ta nejstupidnější věc
podle mě je nejlepší ochrana snížit ceny her, alespoň o 20% u konzolí, lepší ceny na PSN a Xbox Live, třeba lepší slevové akce jako na Steamu
Být online s konzolí je kravina, chápu třeba nutnou aktivaci přes online store, ale permanetní online spojení je nesmysl -
Hackeři vyvinuli aplikaci pro PS3, umožňující získat jakoukoliv trofej. Sony situaci řeší a...
Tak to jsem teda zvědavý co vymyslí a jak na to hackeři odpoví. Můj názor je že se jim hackeři hned vysmějou a bude to okamžitě prolomený -
Jeden ze zakladatelů Ubisoft Massive a protipirátské DRM ochrany se domnívá, že jediným schůdným...
čím dál víc začínám nesnášet Ubisoft - tohle už je podle mě trochu moc. Mít neustále k netu připojenou konzoli. -
Neznámí hackeři se nabourali na nemocniční server (s citlivými údaji pacientů) a vytvořili...
takovy chlamec pri sobotnim rano, diky tiscali:D -
Neznámí hackeři se nabourali na nemocniční server (s citlivými údaji pacientů) a vytvořili na něm vlastní multiplayer server pro CoD4.
Nebylo to spíš kvůli Black Ops?:
http://www.zing.cz/novinky/2692/lekarske-servery-hacknuty-kvuli-black-ops -
niečo pre milovníkov kockovanej grafiky starých čašou ... siera.net ... staré point and click adventúry priamo v prehliadači ... http://bit.ly/hiRb9Y ...
a troch tej zábavy hneť tak po rane ... http://bit.ly/hItpMq ... načo ich zachraňovať č...y jedny keď si to vôbec nevážia nabudúce sa na ne vys..m ... -
Tomu říkám síla pátečního večera *8*
-
MotorSport Apocalypse vychází 16.3.2011.
Aby herní web napsal takovou hloupost jako Motorsport Apocalypse, to už je fakt síla...